Tiger, kitajsko znamenje, ki simbolizira drznost in strast

Tigrova osebnost je pogumna in samozavestna. Na vzhodu Tiger simbolizira moč, strast in drznost. Uporniški, barviti in nepredvidljivi lik, vliva strahospoštovanje. Ta neustrašni in ognjeni borec je cenjen kot znamenje, ki se ne boji ničesar.

Ljudje, rojeni v letu tigra, so tekmovalni, nepredvidljivi in ​​ponosni nase. So zelo očarljivi in ​​jih tudi drugi jih imajo radi. Toda včasih so verjetno nepopustljivi, razdražljivi in ​​pretirano nervozni. S strogo presojo Tigri delujejo aktivno in se izražajo zelo jasno.

Z velikim zaupanjem in neuničljivo držo so Tigri pravi voditelji.

V družbenih odnosih imajo tigri vedno prevladujočo vlogo. Ko se tigri enkrat odločijo, tega ne bodo zlahka spremenili. Nikoli ne bodo obžalovali tega, kar so povedali ali naredili. Rojeni so s stalnostjo, zato vedno znova navdušujejo ljudi s podobo moči in avtoritete. So odkrito osebni in so pripravljeni izraziti svoje občutke, z razlogom, da bodo lažje pridobili zaupanje drugih. Težko sprejemajo neuspehe, zato si močno prizadevajo za uspeh. Polni občutka za pravičnost so sposobni s srčnim pristopom odpraviti težave drugih.

Tiger, kitajsko znamenje, ki simbolizira drznost in strast

V ljubezenskih odnosih tigri običajno ne pokažejo globoke naklonjenosti svojim partnerjem, ker jim primanjkuje občutka za nežnost. Čeprav je njihova osebnost težka, so v ljubezni, ko se resnično zaljubijo občutljivi in celo nekoliko sentimentalni.

Ljudje, rojeni v letu tigra, so precej dinamični in čustveni. Lahko se hitro razjezijo, kar vpliva na njihova jetra. Prav tako so ranljivi za preobremenjenost in depresijo. Morali bi dobro nadzorovati svoja čustva in se prilagoditi tako, da ostanejo v dobrem stanju. Tigri se morajo izogibati pretiranim napornim vadbam, saj lahko nekatere nevarne dejavnosti privedejo do poškodb. Ko se ukvarjajo z vadbo na prostem, bi morali biti še posebej pozorni na ogrevanje.

Za ohranjanje kondicije so za tigre primerne aerobne vaje, kot je tek. Osebnost tigra je bodisi preveč tiha bodisi preveč zgovorna. Preveč so prepričani v svoje sposobnosti, zaradi česar lažje delajo sami. Če bodo njihove misli zavrnjene, postanejo nesramni ali celo agresivni. Težijo k hitrim uspehom in takojšnjim koristim, vendar jih navadno frustrirajo ovire. Radi zmagajo, zato se ponavadi prepirajo z ljudmi, tudi na malenkosti. Z močnim egoizmom težko najdejo prave prijatelje.

Tiger, kitajsko znamenje, ki simbolizira drznost in strast

V naravi nemiren in nepremišljen je Tiger običajno nestrpno usmerjen k dejanjem.

Vendar je zaradi svoje sumljive narave nagnjen k sprejemanju prenagljenih odločitev. Težko zaupa drugim ali celo zaduši svoja čustva. Ko je razburjen, mora spregovoriti. Ima čudovit smisel za humor. Obožuje dojenčke, živali ali karkoli, kar lahko za trenutek ujame njegovo domišljijo in pozornost.

Paradoksalno je, da sta njegovi dve glavni življenjski pomanjkljivosti njegova neprilagodljivost na eni strani in neodločnost na drugi strani. Če se nauči peljati na sredini ceste, bo zagotovo ujel uspeh. Najboljše se ujamejo z zmajem, konjem ali prašiče, slabo pa se razumejo s kačo in opico. Za dobro delovanje s tigri morate biti razumevajoči, potrpežljivost in takt.

Preberite tudi KITAJSKO ZNAMENJE ZMAJ: SIMBOL PLEMENITOSTI