PREVERITE PODZNAK ZA ZNAMENJE TEHTNICA!

Vsako znamenje ima svojih dvanajst kombinacij Ascendenta, opisane so značilnosti za podznak tehtnica, glavno znamenje je tehtnica, v kombinacijah pa je opisan vaš podznak, če ste rojeni v znamenju tehtnice.

TEHTNICA PODZNAK OVEN

Tehtnica z Ascendentom v znamenju ovna je izjemno čustvena oseba, katera je sposobna pomagati tudi drugim in se zavzeti zanje. Na zunaj odprta in glasna, znotraj pa zelo prefinjena, elegantna ter dostopna za zunanji svet, saj je le to smisel njenega obstoja. Tehtnica s podznakom ovna je v družbi odlično sprejeta, ne manjka ji povabil, zaredi svoje prisrčnosti. Za to kombinacijo je značilno intenzivno, tudi poslovno vključevanje v družbeno, javno življenje, kjer blestite.

TEHTNICA PODZNAK BIK

Tehtnica v podznamenju bika je zelo umirjena in preveč enostavna oseba. S takšno kombinacijo se lahko večkrat znajdete brez občutka za borbo ali zaskrbljenost. Potrebujete nekoga, oziroma dobro spodbudo, da vas prestavi iz štartne črte. Tehtnica z Ascendentom v biku je nagnjena k ležernosti in pretiranemu uživanju, zlasti v hrani. Povečana je občutljivost predela ledvic.

TEHTNICA PODZNAK DVOJČKA

Tehtnica v Ascendentom v znamenju dvojčkov je odlična kombinacija za harmonične odnose in odlično komunikacijo. Obkrožajo vas ljudje, s katerimi delujete brez težav, saj je vaš šarm neustavljiv. Ustvarjeni ste za delo z ljudmi, družbene odnose, vse kar je povezano z gledališčem in umetnostjo, kjer tehtnica s podznakom dvojčka dobesedno zažari. V lažjih športih, kjer iščete spretnost, enostavnost in agilnost ste zelo uspešni.

TEHTNICA PODZNAK RAK

Tehtnica s podznakom v znamenju raka je prefinjena, toda preveč mehka v karakterju. Odlično se znajdete v položaju velikega humanista, vendar ste na trenutke premalo strogi in dosledni, poleg tega pa preveč občutljivi. Tehtnica v Ascendentu raka je odličen gostitelj, prav tako ima veliko sposobnost povezovanja ljudi, saj mu zaupajo, kar mu omogoča, da je intuitiven svetovalec. Močno razvit smisel za lepoto in umetnost.

TEHTNICA PODZNAK LEV

Tehtnica s podznakom v znamenju leva daje na prvi pogled vtis neurja navzven, pod lupino pa se skriva občutljiva oseba, ki pa se zelo hitro pobere in optimistično nadaljuje svoj krak. Zelo vas privlači pozornost drugih, zato v družbi iščete glavno vlogo, zelo pa vam ugajajo tudi komplimenti. Ste zelo dober govorec in organizator. Privlačijo vas dejavnosti povezane z ljudmi ali umetnostjo.

TEHTNICA PODZNAK DEVICA

Tehtnica z Ascendentom v znamenju device predstavlja neustavljivo eleganco. Točno veste, kako se obleči, obnašati ali postaviti svoj stil, kateri je večkrat tudi vzor drugim. Vaša prefinjenost se odraža tudi pri delu in financah, lahko postanete zelo uspešni v svetu mode, oblikovanja, kozmetike, hkrati pa ste lahko tudi odličen vodja najsodobnejših podjetij.

TEHTNICA PODZNAK TEHTNICA

Dvojna tehtnica se v življenju resnično težko odloča, čeprav je odličen mediator za druge. Uteleša posebno kvaliteto, ki je ne razkrije takoj in na prvi pogled. S to kombinacijo ste veliki šarmerji, ki simbolizirajo vse lepo, urejeno, dostojno in z veliko mero dobrega okusa. Primanjkuje vam samospoštovanja, tako da bi bilo priporočljivo, da se večkrat postavite zase. Uspeh vam je nakazan na področju umetnosti, še posebej kjer je poudarjena individualnost osebnosti.

TEHTNICA PODZNAK ŠKORPIJON

Tehtnica s podznakom škorpijona je intuitivna oseba, ki piči v srce problema in se znajde v svojem kaosu. Ima odličen dar za opazovanje in delovanje, vendar mu primanjkuje moči, za dokončevanje zadev. Lahko ste dober svetovalec in če premagate svojo sebičnost in zadržanost, se razvijete v dobrega, sposobnega psihologa. V odnosih vam nagaja ljubosumje.

TEHTNICA PODZNAK STRELEC

Tehtnica z Ascendentom v znamenju strelca je plemenita in za vse odprta oseba, ki življenje zajema s polno žlico, saj je za njen okus vse dobro, fino in idealno. Ljudem ste všeč, v duši pa ste izredno humanistični. Lahkomiselnost in naivnost vas lahko popeljeta v težave, vendar vaša prirojena dobrota največkrat rešuje dano situacijo. Na področju dela blestite predvsem na socialnih in humanitarnih področjih.

TEHTNICA PODZNAK KOZOROG

Tehtnica z Ascendentom v znamenju kozoroga je materialno in poslovno motivirana oseba. To je zanimiva kombinacija prirojene avtoritete in ležernosti. Zna vznemirjati druge, pa če tudi ne namerno. Če najdete svoje ravnovesje, se lahko razvijete v odličnega voditelja ali direktorja kulturne ustanove ali organizacije, ki se ukvarja z estetskimi, umetniškimi dejavnostmi.

TEHTNICA PODZNAK VODNAR

Tehtnica s podznakom v znamenju vodnarja je izrazit idealist, humanist in zelo družabna oseba, ki ima izostren občutek za druge religije, kulture in ljudi, z veseljem jim tudi priskoči na pomoč. S to kombinacijo ste izjemno tolerantni in imate velik spekter vaših interesov. Radi potujete in raziskujete, zato so vam na kožo pisani poklici povezani s temi področji.

TEHTNICA PODZNAK RIBI

Tehtnica z Ascendentom v znamenju rib je občutljiva, zasanjana oseba, ki ima močno povečano intuicijo. Imate močan občutek za vse kar je lepega in umetniškega, zato vas v vašem življenju vodijo prefinjene poti. Slaba lastnost te kombinacije je, da ste ranljivi, labilni in nesigurni vase. Tako da bi bilo priporočljivo, da se bolj približate realnosti in bolj grobim življenjskim energijam. Če najdete ravnotežje, ste lahko odličen umetnik. V življenju doživite velike spremembe.

Kliknite za podrobnejšo razlago Ascendenta in ostalih planetarnih vplivov.