Tedenski Lunin horoskop za obdobje 8.6.-14.6.20

V ponedeljek bo na prvem mestu delo ter vaša uspešnost, saj se bo luna nahajala v znamenju kozoroga. Poudarjena materialna plat vam bo preprečevala, da bi bili sproščeni in popolnoma svobodni. Ujeli se boste v številne vzorce in situacije, ki bodo od vas zahtevale veliko mero vztrajnosti in seveda motivacije.

V torek zgodaj zjutraj preide luna v znamenje vodnarja, ki poudarja vse kar je bolj napredno in nenavadno.

Učenje novih področij in spoznavanje novih dimenzij vas bo popeljalo naprej, tako daleč, da preteklosti enostavno ne boste zaznavali. Pomembne zadeve boste sposobni tudi v sredo močno poudarjati in se dvigniti nad ostale, brez da bi razmišljali ali imate prav ali ne. Prijatelji bodo vsekakor vir vašega dobrega počutja.

blankV četrtek ob 11.31 uri se luna zavihti v znamenje nežnih rib.

Veliko boste tuhtali, težko pa boste sprejeli resne ter pomembne odločitve, saj boste obsedeli v nerealnih prepričanjih. Ljubezenske energije vas lahko povabijo v nežen objem. Telo bo želelo čutiti in se razvajati, zato mu le ustrezite in mu privoščite najboljše.

Vpliv Zadnjega krajca bo v soboto tisti, ki bo prebudil tudi tiste, najbolj zaspane in ležerne.

Znali boste ločiti pomembno od nepomembnega, zadeve boste lažje popeljali do zaključka. Vaša energija bo zelo skladna, zato konfliktov ne bo.

Pozno zvečer v soboto luna preide v ovna, zato lahko pričakujete hitro dogajanje.

V nedeljo boste drzni, strastni in z ognjeno luno pri vseh zadevah neustavljivi. Vse komplikacije in dolgi pogovori vas lahko hitro razjezijo. Vaše reakcije bodo pogumne, vendar tudi nepremišljene. Na področju čustev se boste sicer zelo dobro znašli, vse boste znali hitro dojeti, vendar nekoliko površno, saj boste z mislimi že pri ostalih zanimivih zadevah.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KATERA BARVA JE NAJBOLJ PRIMERNA ZA MOJE ASTRO ZNAMENJE?