Tedenski lunin horoskop

V ponedeljek boste dobre volje, saj prihaja vpliv Prvega krajca v znamenju vodnarja. Hitre reakcije, bliskovite misli in želja po tveganju vas vodijo k novim razsežnostim. Z lahkoto se boste znašli, še lažje se boste dogovarjali. Pomembne zadeve boste postavili nekoliko v ozadje, saj boste imeli veliko dela z bolj prijetnimi.

V torek vas bo zanimalo predvsem tisto, kar je novo, neraziskano in diši po tem, da odkrivate.

V sredo vas bo vpliv lune v znamenju rib popeljal v lepo čustveno pravljico. Z nežnimi prijemi in toplimi besedami se boste znali še kako prepustiti ugodnim vibracijam. Zmaga za vas tokrat ne bo pomembna, raje se boste zadrževali v ozadju, saj boste odličen opazovalec. blankPrav tako vam bo odlično šlo od rok svetovanje drugim, saj vam bodo prisluhni na ustrezen način. Zaljubljeni se boste predajali drug drugemu in si skušali nuditi podporo in prijetne komplimente. Pazite, da ne boste v določenih situacijah preveč občutljivi.

V petek ob 12.49 uri se luna pomakne v znamenje ovna.

pričakujte nepričakovano, vendar vas to ne bo zmotilo, saj boste polni želje po akciji in dogajanju. Le umirili se boste težko, zato bodo nežnosti čez vikend prava redkost. Mir in tišino bo težko poiskati, želeli se boste predvsem izpostaviti v najboljši luči. Pogovori bodo direktni in iskreni, vendar boste v primeru nezadovoljstva težko ostali tiho. Premagala vas bo vsaka opazka in hitro boste znali odreagirati, ko vas bo nekdo želel ocenjevati.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!