Tedenski Lunin horoskop za obdobje 2.3.-8.3.20

V ponedeljek se boste znašli pred pomembno prelomnico. Prvi krajec v znamenju dvojčkov vas bo prebudil. Še posebej močni boste na področju komunikacije. Besede bodo glasne in razumljive, le globina vas ne bo zanimala. Razpršen vpliv, ki sicer ne nosi s sabo odločnosti, lahko pa vas popelje v igrive dogodivščine in splošno pozitivno naravnano počutje.

V torek se lahko pojavi težava, kaj obleči in kakšno frizuro izbrati, vendar ne boste preveč komplicirali.

Na koncu se boste odločili za prodorne kombinacije, prisotne bo tudi nekaj površnosti. Sadno zelenjavni napitek bo danes odlična izbira.

blankV sredo se boste prebudili z nežnimi energijami, ki jih bo tkala luna v vodnem znamenju raka.

Prijali vam bodo zelišči čaji, še posebej okus mete, melise in dobre misli. Posegali boste po raznih prijemih, da bi se iztrgali iz preteklosti. Z umirjeno energijo boste stopali v odnose in v obveznosti. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Kraljevala bo bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

S tem vplivom boste več skrbi tudi v četrtek posvetili svojemu zdravju.

Pripravite si zelenjavno pojedino in se izognite škodljivim razvadam. Meditacija bo umirjena, poglobite pa jo lahko z eteričnimi olji kamilice ali sivke. Posteljne aktivnosti bodo obarvane z romantičnimi prijemi in simpatičnimi besedami.

V petek ob 10.27 uri preide luna v znamenje leva.

Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost. Obisk kozmetičarke ali frizerja vam bo godil, še boljše se boste počutili, če boste obiskali kakšno predstavo ali se udeležili kakšnega praznovanja. Sobota bo razgibana in predvsem sproščena. Znali se boste postaviti na prvo mesto, poudarjen bo tudi vaš ego, ki ga bo težko spustiti na nižjo raven.

V nedeljsko jutro se boste prebudili s prijetnimi mislimi in številnimi načrti, ki pa jih lahko prekriža luna, ki se ob 11.47 začne gibati v znamenju device.

Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj kuharske spretnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Torej, na dan žena boste posvečali pozornost malenkostim. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna.

Pripravljeno za Sensa.si