Tedenski Lunin horoskop za obdobje 18.10.-24.10.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. oktobra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. oktobra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. oktobra

Predviden čas branja: 3 minute

V ponedeljkovo jutro se boste podali nežni in predvsem občutljivi, saj se bo luna nahajala v znamenju rib. Ne boste najbolj prepričani vase, zato vam bodo številne potrditve še kako prav prišle. Ob 12. 04 uri luna prehaja v ovna, zato se bo vse skupaj razjasnilo ter obrnilo v bolj dinamično smer, podkrepljeno s pogumom. Znali se boste odločati ter poiskati različne načine, da bi se vsi skupaj čim boljše počutili. Družabno usmerjeni in brutalno iskreni se boste povsod želeli soočati v smeri dosega svojih želja in ciljev. Sočutje bo tudi v torek močno okrnjeno, zato se vam tokrat nihče ne bo smilil. Menili boste, da mora vsak sam poskrbeti zase. Delovne naloge vas bodo mikale, če bodo zahtevne in če boste morali pri njih uporabiti logičen pristop.

Dolgočasna rutina vas lahko spravi v nemiren ali kočljiv položaj.

blank

V sredo nastopi Polna luna, ki se bo v znamenju ovna najbolj odražala v hitrih, celo malce arogantnih odzivih in nakopičeni jezi, ki lahko kaj hitro privre na plano. Težko se boste zadrževali, zato se nikar ne izpostavljajte, še posebej tam, kjer ne sprejemajo vaših argumentov. Čustvene reakcije bodo intenzivne, še posebej pozno zvečer, ko se luna pomakne v znamenje bika. Domače okolje tokrat ne bo varno zavetje, bolj bo podobno bojišču, kjer vsak išče svoje pravice in  jih nestrpno zagovarja, brez kančka prilagajanja.

V četrtek in petek, ko bo luna v biku, se boste želeli povezati s sabo in z vsemi prijetnimi vibracijami, ki vas obdajajo.

Delovne in miselne naloge bodo kar naenkrat postale bolj jasne in lažje rešljive, vi pa bolj umirjeni ter pripravljeni na skok v ljubezenske dogodivščine. Znali boste biti sami s sabo ter odreagirati, ko bo to potrebno, seveda na malce trmast, vendar še vedno diplomatski način. Odnosi z brati in sestrami se bodo izboljšali, znali boste tudi nesebično priskočiti na pomoč ter svetovati na način, ki bo zelo učinkovit.

V soboto ob 9. 57 uri luna preide v znamenje dvojčkov, zato bo vikend prijeten in igriv. Z nastalimi težavami se tokrat ne boste obremenjevali, ampak jih boste pogumno preskočili. Zanimale vas bodo tudi športne aktivnosti, pri katerih boste koristno porabili svojo odvečno energijo. Čustveno boste zelo dojemljivi, odprti in samozavestni. V negativnem smislu vas ta vpliv sili vas v nepredvidljivo in nekontrolirano dejavnost in gibanje, naredi pa vas lahko tudi nestrpne in netolerantne.

Pripravljeno za Sensa.si