Tedenski lunin horoskop

V teden boste stopili umirjeni, saj vas bo spremljal vpliv lune v znamenju bika. Dom, družina in medsebojni odnosi bodo vaše glavne prioritete. Trudili se boste, da vse rešite na harmonično obarvan način, brez konfliktov. Premišljeni in zelo natančni se boste podali v nove podvige, manjkalo bo le odločnosti, zato boste bolj učinkoviti v skupini, kjer bo prisotnih več različnih mnenj. Prilagodljivost tokrat ne bo problem, z veseljem boste tudi prisluhnili.

V torek, ko nastopi Polna luna, se bodo začele prepletati malce neugodne vibracije.

Nestrpni boste, težko se boste umirili, saj se vam bo ves čas nekaj dogajalo, če ne v realnosti, pa v mislih. Prišli boste do novih spoznanj, ki pa bodo težja in celo obremenilna. Nikar ne dovolite, da se negativne energije nakopičijo in povzročijo konfliktne situacije.

blankV sredo zjutraj se pomika luna v znamenje dvojčkov. Prihajata raztresenost in radovednost, zato se zapletenim situacijam raje izognite. Če se spontano podate novim dogodivščinam na pot, boste videli le pozitivne rešitve, ki vas bodo napolnile z dobro voljo. Čeprav boste sami sebi zadostni, vam bo godila tudi družba, kjer se boste sposobni popolnoma sprostiti in odmisliti napetosti ter obremenitve.

V petek ob 17.15 uri luna preide v znamenje raka. Na poslovnem in finančnem področju boste upoštevali vse podrobnosti, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti in volje. Zavedati se boste začeli globljega pomena vsega, kar vam prihaja na pot, kar bo popeljalo osebo rast močno navzgor. Vikend bo obarvan z navidezno občutljivostjo, zaradi močnega čustvenega vpliva lahko tudi zajočete. V nedeljo nadaljuje pozno zvečer nadaljuje luna svojo pot v znamenju leva in vas vodi v nenavadne situacije, seveda prijetne.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!