Tedenski Lunin horoskop za obdobje 10.5.-16.5.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 10. do 16. maja
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 10. do 16. maja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 10. do 16. maja

Estimated reading time: 2 minutes

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v biku se boste najboljše počutili v znanem okolju. Medsebojni odnosi bodo umirjeni, saj se vam nepomembnih zadev ne bo zdelo smiselno poudarjati in razglabljati. Energija bika vam nudi varnost, zavetje in dober notranji občutek. S kuhalnico boste zelo spretni, tudi pri domačih opravilih se boste odlično izkazali. Nikamor se vam ne bo mudilo, vendar boste kljub temu zelo učinkoviti in vztrajni.

blank

Prijateljski odnosi bodo pomembni, znali boste izluščiti pozitivno energijo.

V torek nastopi Mlaj. Začnete lahko z dieto ali s telovadnimi vajami, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, oblogo za lase, le tako boste čutili pravo zadovoljstvo. Zanimalo vas bo vse, kar želite proučiti že nekaj časa, lenobe in dolgčasa tokrat ne boste zaznavali, saj bo vaša energija usmerjena v dejanja. Tudi tisti, ki ste običajno bolj počasni, boste znali ujeti pravi ritem.

V sredo ob 14.43 uri preide luna v dvojčka, zato se bo dan odvijal zelo razposajeno ter razigrano.

Klepetali boste v nedogled, ne boste se sposobni poglabljati, vaše zanimanje pa bo bolj široko kot običajno. V iskanju novosti, dogodivščin boste tudi v četrtek in petek malce raztreseno hiteli sem ter tja, brez posebnega cilja ali razloga. Ideje bodo polne nenavadnih domislic, zato skušajte malce zaustaviti svoj začetni entuziazem.

V soboto zgodaj zjutraj prehaja luna v znamenje raka. Nežna energija bo prebudila čustva in vam ponudila vpogled v preteklost, ki ne bo najbolj simpatičen. Najraje boste v domačem okolju. Skušali se boste pogovoriti o raznih notranjih napetostih, ki vas onemogočajo pred zadovoljnim življenjem. Pri delu boste težje napredovali, saj vam bo primanjkovalo vztrajnosti, potrebne za stabilno delovanje. Prihajajo zadeve ter odločitve, ki vas lahko tudi v nedeljo samo še dodatno zmedejo.

Pripravljeno za Sensa.si