Tedenski Lunin horoskop od 30. oktobra do 5. novembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 30. oktobra do 5. novembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 30. oktobra do 5. novembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 30. oktobra do 5. novembra

Predviden čas branja 3 minute

V ponedeljek boste stopili z energijo lune v biku, stabilni in delovno naravnani. Želeli boste narediti čim več ter si stkati čim bolj donosen finančni načrt, vendar le do 16.08 ure, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov. Vse se bo začelo odvijati bliskovito in razigrano, tudi odločitve, ki jih lahko v zadnjem hipu spremenite. Zaradi nemirne vibracije se lahko pojavi nekaj zastojev nenavadne narave, zato bodite nanje pripravljeni. V določenih situacijah se boste morali boriti proti svojim, kar ne bo najbolj enostavno.

V torek se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov, zato bo dan razgiban in poln raznih presenečenj.

Telefoni in klepeti bodo neprestano zvonili, nove ideje se vam bodo prebujale, vendar ne boste dovolj vztrajni, da bi jih udejanjili. Marsikdo izmed vas bo živčen, še posebej, če se ne boste znali na pravi način umiriti. Priporočljivo je, da se povezujete ali pa zamenjajte okolje.  Dnevne napetosti se bodo izražale kot bolečine v ramenskem obroču ali tiščanje v prsih. V noči čarovnic se boste zavedali lastne vrednosti.

V sredo boste zaznavali vibracijo dvojčkov, ki bo omogočila, da se v razne spomina in razmišljanja ne boste podajali preveč globoko.

Dovolj vam bo razumeti bistvo, zato raznih ozadij ne boste iskali. Hiteli boste od ene zadeve k drugi, vendar boste prepričani, da vas, če opravite vse kar ste si zastavili, zvečer, ko luna prehaja v znamenje raka čaka notranje zadovoljstvo.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 30. oktobra do 5. novembra

V četrtek in petek se bo luna nahajala v znamenju raka, kjer deluje zelo intenzivno, včasih tudi obremenjujoče.

Čutili boste močno potrebo po bližini in temu, da se počutite ljubljeno. Nekateri boste pretirano zaskrbljeni, težko se boste motivirali k temu, da bi razmišljali optimistično. V negativnem smislu se lahko začno pojavljati razni strahovi pred prihodnostjo. Z užitkom boste v kuhinji pričarali jedi, s katerimi boste osvojili marsikatero srce, nagnjeni boste tudi k sladkosnednosti, zato se lahko pojavi občutek, da ste se zredili.

V soboto, ko luna zjutraj preide v leva boste zaznavali veliko sproščenosti in dobrih energij v odnosih, še posebej z osebami nasprotnega spola.

Mnenja drugih vas tokrat ne bodo zanimala, odločali se boste sami, po svojih notranjih občutkih. Pohvala z iskrenim namenom bo primernejši ključ do sreče.  Doma se boste ves čas zabavali ter klepetali o zanimivih stvareh. Samozavest bo občutno povečana, o naivnosti tokrat ne bo niti sledu.

Zadnji krajec v znamenju leva, ki vas bo spremljal v nedeljo vas vodi k sproščenosti. Obremenitve boste znali hitro ter smiselno razrešiti, pripravljeni boste na osebni napredek. Lažje se boste soočali s starimi vzorci, za katere boste tokrat našli pravo razlago. Notranji občutki ne bodo negativni, le kakšno opozorilo boste lahko potegnili iz njih. Dan bo zelo ugoden za  praznovanje rojstnih dni ter raznih obletnic.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: KAKŠNO VLOGO IMATE V DRUŽINSKEM KROGU? in Mesečni horoskop NOVEMBER 2023