Tedenski horoskop za obdobje 22.6.-28.6.2020 napoveduje več motivacije

S Soncem v znamenju raka se približujete nežnim energijam, ter vsemu tistemu, kar je bilo do sedaj skrito in neznano. Lažje se boste pogovorili z ljubljeno osebo, rešili kakšen zapleten nesporazum na področju dela in predvsem uživali v nežnostih in romantiki. Ne pričakujte hitrih odgovorov in rešitev, saj bo prevladovala premišljenost.

Merkur v znamenju raka bo poskrbel, da bo vaše izražanje obarvano z intuicijo, kar lahko koristi predvsem tistim, ki se ukvarjate s kreativnostjo.

Tedenski horoskop za obdobje 22.6.-28.6.2020 napoveduje več motivacije

Dobili boste voljo in moč, potrebno za osebni napredek.  V ljubezni boste z retrogradno Venero v dvojčkih utrujeni od preteklih dogodkov, vendar vas bo prebudila energija Venere, ki se v četrtek začne gibati direktno. Usmerila vas bo usmerila proti pogumnim začetkom. Obetate si lahko več elana in motivacije še posebej tisti, ki želite nekaj čim prej zaključiti.

Spontane zgodbe v tem tednu ne bodo imele najboljšega epiloga, saj boste v ozadju obremenjeni z mislijo na prihodnost. Največ sreče boste v tem tednu deležni ovni, raki in strelci, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju device, bika in kozoroga.

Preberite tudi SPADATE MED NAJBOLJ LJUBOSUMNA ZNAMENJA ZODIAKA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prihaja čas, da se začnete bolj intenzivno postavljati zase.

Na čustvenem področju ste trenutno preveč zadržani in ležerni. S takšnim načinom boste težje uresničili svoje želje, zato začnite čim prej s svojim tempom. Proti koncu tedna lahko zaupate prvemu občutku, nekdanjih pomislekov se boste z lahkoto otresli in si pričarali čudovit vikend. Odzovite se tistemu, ki vas vztrajno kliče in čaka, saj se lahko razvije nekaj zalo prijetnega in zanimivega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ustvarjalen in inovativen način razmišljanja vam bo v prvih dneh tedna pričaral ugodne priložnosti. V sredo in četrtek boste končno obvladali težave, ki ste si jih nakopali. Če jih boste razvozlali na pravi način, se boste iz tega nekaj naučili in svoje izkušnje posredovali naprej. Ne poskušajte razčiščevati zadev iz preteklosti, saj veste, da se ti pogovori nikoli ne zaključijo. Samski biki pa boste proti koncu tedna v iskanju ljubezni pripravljeni iti dlje, kot običajno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh tedna boste zgovorni, nobenih zadržkov ali pomislekov ne boste imeli, kar bo še posebej všeč osebi nasprotnega spola, saj boste končno povedali vse, kar vam leži na duši. V odnosih se bo oglasila iskrenost, s katero boste zgladili nesporazume. Sledijo vroči trenutki. Tudi proti koncu tedna se boste počutili odlično. Nekaj novega in drugačnega vam bo prineslo obilo zadovoljstva in veselja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Začetek tedna z zanimivo energijo lune v vašem znamenju bo za vas ugoden.

Ukvarjali se boste s tistimi zadevami, za katere si v preteklih dneh niste vzeli časa, ali pa preprosto niste bili dovolj sproščeni. Zresnili se boste, stopili na realna tla in poskušali čim več zaslužiti. Monotonost vas bo utrujala, želeli si boste sprememb, ki pa si jih boste morali pričarati sami. Strast se bo konec tedna lotila vaših spečih čustev. Pojavi se lahko tudi nekdo simpatičen.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V prvih dneh tedna boste poiskali prave besede in se rešili dvoma, ki vas je obremenjeval. Napredek boste zaznali tudi v ljubezni, kjer niste čisto sigurni vase in v svoja trenutna čustva. Vztrajnost in iznajdljivost bosta pustili dober vtis pri nadrejenih in sodelavcih. Polni energije boste z lahkoto krmarili skozi vikend, odločnost in dobra volja bosta vaši zvesti spremljevalki, ki bosta pometli s tistimi, ki so nevoščljivi in vam ne privoščijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nenehno se vrtite okoli istih ljudi, zato ne pričakujte navdušenih odzivov, ko boste želeli izpostaviti svoje dosežke. Več kot boste razmišljali, več težav boste videli pred sabo. Imate dovolj moči, da postorite z vsemi obveznostmi in se odpravite na krajšo pot v prijateljskem krogu. Pazite pa, da ne bo zaradi vaše notranje napetosti neprimernih konfliktov, posebno glede denarja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V prvih dneh tedna, ko boste zaradi lune v raku občutljivi, boste jezni če vam ne bodo prisluhnili.

Morda ne najdete pravih besed ali načina, da bi razložili kar želite izpostaviti. Kdor bo potreboval dober nasvet, se lahko obrne na vas, saj pomoči ne boste odklonili, kot to storite običajno. Preložite sodelovanje ali druženje, ki vam že pred začetkom vzbuja številne dvome in strahove. V vikend skušajte zakorakati manj obremenjeno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tisti škorpijoni, ki ste vezani boste partnerju dokazovali, kako želite ustvariti čim bolj čvrsto in ob enem spontano vezo. Proti koncu tedna boste sicer precej utrujeni in nekoliko pasivni, saj vas bo kombinacija planetov spodbujala, da nekaj naredite za svoje počutje. Predvsem boste začutili potrebo, da pojeste več zdrave hrane. V nedeljo se lahko v ljubezenskih odnosih naučite nečesa zelo pomembnega.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ustavite se in v sredo, ko se bo luna nahajala v levu preverite, kje delate napako in poiščite za vas bolj učinkovito pot. Planeti vam proti koncu tedna podarjajo dodatno energijo in spodbudo, s katero boste lažje prišli do želenega napredka na osebnem področju. Svojim obveznostim boste tokrat kos. Bolj kot nežnost in iskrena ljubezen, vam bo v nedeljo dišalo prijateljstvo, brez prevelikih obveznosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Teden, ki je pred vami boste preživeli umirjeno.

Merkur prinaša nekaj precej zoprnih povezav, ki vam bodo malce meglile sliko. Ne pritožujte se, kmalu bo prišla ponudba, ki jo čakate že nekaj časa. V soboto in nedeljo boste romantični kot že dolgo ne, saj se bo za vas zanimala oseba, za katero ste bili prepričani, da se je popolnoma ohladila. Vaš dober čut za nove priložnosti se vam bo obrestoval.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Negativni scenariji vam bodo v ponedeljek, ko bo luna v raku samo še poslabšali celotno situacijo, zato sem jim izognite. Na poslovnem področju boste polni idej, ki vam prinašajo nove priložnosti. Pogovor s sodelavci bo prinesel prave odgovore in razbremenitev na finančnem področju. Nekaj manjših popravkov lahko pozabljen projekt prikaže v boljši luči, kar vam bo povrnilo voljo in energijo. Sobota bo namenjena prijateljem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaše obveznosti se bodo tekom tedna stopnjevale in končno boste dobili občutek, da se pomikate k cilju. Imate velik vpliv, saj je vaš pristop iskren. Nova zgodba se bo razvijala počasi, toda izredno zanimivo in razigrano, kar vam je še kako pisano na kožo. Le romantike in nežnosti bo proti koncu tedna nekoliko manj, kot ste pričakovali, saj boste bolj usmerjeni k strastnim vzgibom, ki niso v vaši navadi.

Preberite tudi OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU RAKA