Tedenski horoskop 22.4. – 28.4.2019

Tedenski horoskop
Tedenski horoskop

S konjunkcijo med Soncem in Uranom prihaja v tem tednu avanturistično naravnana energija, ideje bodo nenavadne, povečana bo tudi kreativnost. Prisluhnite sebi, saj bo intuicija močno povečana. Najbolj bo teden naklonjen tehtnicam, nekaj preglavic pa lahko pričakujete device.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na poslovnem področju bo s konjunkcijo med Soncem in Uranom veliko sprememb, lahko se zamenja vodstvo ali pa boste dobili drugačne zadolžitve. Čeprav ne bo šlo brez preglavic, se bodo stvari na koncu obrnile po vaše, saj ste vztrajni, skrbni in delovni. Izogibajte se sporom s sodelavci, nekateri bodo zelo tekmovalni, držite se raje ob strani in sledite toku dogajanja po svoji intuiciji in strokovnih navodilih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poskušali boste obdržati položaj, ki ga imate, čeprav veste, da si v resnici zaslužite veliko več. Težavam in problemom na profesionalnem področju se ne bo mogoče izogniti, zato bodite bolj potrpežljivi, kar bo pod vplivom Merkurja v ovnu zelo težko. Samo zdržati je potrebno to situacijo, ki bo postavila temelje za vašo nadaljnjo poslovno pot. Kar se denarja tiče, boste nekoliko nezadovoljni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če s trenutnim službenim položajem niste zadovoljni in si želite večjih izzivov, imate ne glede na opozorila drugih velike možnosti za spremembe. Pogovori se bodo kar vrstili in obstaja velika verjetnost, da boste dobili kar nekaj mamljivih ponudb. Izberite tisto, za katero povsem intuitivno čutite, da bi bila najboljša za vas, tako v finančnem smislu kot v smislu intelektualnega in osebnega napredka.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ta teden je priložnost, da preučite svoje življenje in da vidite v njem nekaj več, kot ste pričakovali. Ta veličina ni v materialni sferi, niti vam ne bo dala moči nad drugimi. Namesto tega je vaša priložnost, da pogledate na vaše življenje v drugi dimenziji. Najprej boste odkrili povečane empatije za ljudi v vašem vsakdanjem delovanju. Imeli boste tudi več sočutja in usmiljenja za težave drugih ljudi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Največ uspehov pričakujte sredi tedna, ko bodo z luno v kozorogu poudarjeni vaši čuti za komunikacijo, trgovanje in izmenjavo mnenj. Na finančnem področju vas čakajo določeni vzponi in padci, ki so povezani predvsem z vašim morebitnim nespametnim zapravljanjem. Konec tedna bodite še posebej previdni, da ne boste posojali denarja ali kupovali stvari, ki si jih ne morete privoščiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V prvi polovici tedna boste klub optimistično naravnani luni v strelcu precej živčni in pod stresom. Ne boste našli pravega kanala za sprostitev odvečne energije, zato se usmerite v več družabnih ali športnih aktivnosti. Če ljubite vodo, si privoščite več plavanja. V petek morate zelo paziti na vaše vedenje, bodite spoštljivi do poklica, ki ga opravljate in kolegov v stroki.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Teden je lahko izjemno zahtevno obdobje, saj imate občutek, da je vse, kar se trudite narediti blokirano ali v nasprotju z vami. Morda se vam nabira jeza, vendar nimate časa za konflikte. In ni dvoma, da so vaši ukrepi tesno vezani na prave cilje. Ljudje, ki so pomembni pri usmerjanju vašega življenja so lahko resen vir težav. Namesto upora in boja, bi bilo bolje počakati in v tem tednu najti nekaj za vaše sproščanje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V tem tednu se imate možnost dokončno umakniti iz odnosov, ki vas ne zadovoljujejo. V poslovnem življenju boste deležni težav in težko si boste intuitivno izbirali prave pomočnike za sodelovanje. Vzajemna pomoč in spoštovanje sta pri tem ključna. Na domačem terenu se pripravite na nekaj nenadnih dogodkov. V družinskem krogu je možna selitev ali prenova doma.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Življenje v prvi polovici tedna se bo vrtelo tudi okoli ljubezni. Na zunaj boste delovali hladno, a Jupiter bo poskrbel za večjo čustvenost. Čeprav se vam bo na trenutke zdelo, da nimate nobenega nadzora nad svojimi čustvi, bo vaše ljubezensko življenje zato obogateno. Če je bil vajin odnos s partnerjem zadnje čase nekoliko skrhan, boste našli več optimizma in širokosrčnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če si kdo želi od vas posoditi denar, poskusite elegantno reči ‘ne’ in denar posodite le tistim, ki jim res zaupate. Prav tako se sami izognite zadolževanju in bančnim kreditom. Čustev raje ne zadržujte v sebi, temveč jih iskreno izrazite. Če ste nezadovoljni v odnosu, morate to sami sebi priznati in delovati v skladu s svojimi občutki. V nasprotnem primeru boste vikend preživeli malce zagrenjeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sodelovanje s kolegi in nadrejenimi bo v sredini tedna, ko bo luna v kozorogu močno izraženo. Čeprav ste morda navajeni vse delati sami, vam tokrat priporočamo, da pri poklicnih odločitvah bolj upoštevate mnenje širšega delovnega okolja. To še zlasti velja v primeru, da vaše odločitve močno vplivajo na celoten oddelek. Konec tedna prihaja nežna energija.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V prvi polovici tedna boste deležni intenzivnega zvezdnega vpliv, poleg tega pa boste celo bolj priljubljeni kot ste bili do sedaj. V drugi polovici tedna ne bo več šlo tako bleščeče, saj ne bodo najbolj iskreni do vas, kar vas bo precej obremenjevalo in zaviralo pri napredku. Ne glede na vse pa boste vzpostavili kar nekaj koristnih kontaktov, ki vam lahko prinesejo koristi. Na področju financ bodite pazljivi.