Tedenski horoskop za obdobje 20.4.-26.4.2020 napoveduje harmonične energije

V teden se boste podali umirjeni, za kar bo poskrbela energija Sonca v znamenju bika. Počasi, vendar zelo vztrajno se boste začeli približevati svojim ciljem in željam. Za nasmešek na obrazu si pripravite okusno kosilo, saj bodo vaši čuti močno povečani.

Venera, ki se bo nahajala v znamenju dvojčkov ne bo dovolila izmikanja, usmerila vas bo k temu, da to kar čutite izrazite na ves glas, brez posebnih zadržkov.

Tedenski horoskop za obdobje 20.4.-26.4.2020

Mars v vodnarju bo tisti, ki vas bo v zoprnih trenutkih držal pokonci.

Zanimalo vas bo vse kar je nenavadno in kar je drugačno od povprečja. Največ sreče boste imeli v tem tednu levi, raki in device, nekaj zapletov pa se obeta rojenim v znamenju ovna, tehtnice in vodnarja.

Preberite tudi HOROSKOP ZNANIH: ROBERT KOROŠEC IN NINA RAKOVEC

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvih dneh tedna boste z luno v vašem znamenju znova navdušeni nad nečem. Ponovno boste vse svoje sile usmerili v nekaj, kar načrtujete že dlje časa. Vaš optimizem bo proti koncu tedna na poslovnem področju popolnoma upravičen. Vse se bo odvijalo dokaj gladko, zato se pripravite na večje zalogaje, ter na denar, ki počasi prihaja. Prevzemite v nedeljo pobudo in naredite prvi korak, namesto da bi čakali in pasivno razmišljali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V tem tednu bo prijetno dogajanje na vaši strani, zato se nikar ne držite več v ozadju. Z luno v ovnu pogumno izrazite svoje ideje, saj boste z njimi prišli do novih spoznanj. Zadevo, ki vas bremeni boste še za nekaj časa pustili pri miru. V nedeljo boste začutili, kdo je na vaši strani in kdo ne. Nekoliko raztreseni boste, a bo tokrat razlog pozitiven, saj boste več kot zadovoljni na ljubezenskem področju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Skoraj vse vam bo v tem tednu kristalno jasno, resnice glede določene zadeve pa si morda še ne boste želeli priznati. Podajte se v mislih v prihodnost, saj so le tam prave rešitve. S pomočjo aktive lune v ovnu se čim prej rešite vseh negativnih občutkov in spoznali boste, kako vaše življenje dobiva novo podobo. Če boste želeli ljubezensko dogajanje, si boste morali v soboto ali nedeljo zanj vzeti čas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na zasebnem področju boste s pomočjo ugodne Venere v znamenju dvojčkov delovali po zastavljenih načrtih, na poslovnem in finančnem področju pa bo prisotnih nekaj več pasti. Posebno, če boste prehitro razkrili svoje načrte in potem le čakali. V soboto in nedeljo se preprosto ne boste mogli pritoževati, saj boste zelo optimistični in samozavestni. V nedeljo se pogovorite z ljubljeno osebo, saj prihaja dodatna priložnost, da stvari rešita.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V prvi polovici tedna se vam bodo z ugodno luno v ovnu pospešeno uresničevale želje, le dovoliti morate in seveda zaupati. V sredini tedna bo za vas nastopilo krasno počutje, polno izpolnjenosti na osebnem področju. Nekoga na skrivaj občudujete, čeprav bi tudi sami lahko dosegli toliko in morda z vztrajnostjo še več. Izrazita bo v soboto in nedeljo vaša čustvenost, s katero boste na področju ljubezni lahko napredovali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V ponedeljek prihaja v vaše naročje več zagona in zaradi tega boste sposobni premikati gore. Uživali boste v stvareh, ki jih radi počnete, saj bodo tokrat še bolj mamljive kot sicer. Na področju financ vam obetajo uspehi. Nekaj boste storili ne glede na to, kakšen bo odziv z druge strani. Ko ste tako samozavestni, vam nihče ne seže niti do kolen in tega se boste še kako dobro zavedali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V začetku tedna boste na trenutke zmedeni, morda ne boste natančno vedeli, kaj si v resnici sploh želite. Šport bo v kočljivih trenutkih najboljši način, da se sprostite in uporabite višek svoje nakopičene energije. Konec tedna se boste posvečali konkretnim zadevam in zahtevali nekaj več od nekoga, ki je ves čas v vaši bližini, vendar brez prave dodane vrednosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Precej zbegani boste, napoveduje se nepopustljivost in vaša izrazita želja, da bi s pomočjo lune v ovnu dokazali svoj prav. Ujeli boste različne interese, tokrat podkrepljene z več pravih dejstev. Sedaj je čas, da poveste, kaj mislite, in če se strinjate s tem, kar vam bo nekdo predlagal. Vztrajajte konec tedna pri tem, da se vse nejasnosti nedvoumno čim prej razčistijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prvič po dolgem času se počutite povsem varni, to se odraža tudi v zvišanju vaše odpornosti. Tako v ljubezni kot na delu bo veliko več miru in teden bo pustil na vašem obrazu pozitiven pečat. Bistveno v zadnjih dneh tedna bo, kako se boste odzivali na spremenjene razmere, ki se bodo nenadoma pojavile. Imejte pripravljen rezervni načrt, sprejmite dejstva, kakršna so in v trenutku bo vse lažje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Planetarne kombinacije ki vam nasprotujejo, vam onemogočajo sproščeno delovanje. Nikakor ne najdete pravih besed z nekom, ki je v svojem svetu. Proti koncu tedna boste vlagali svojo energijo v dom in družino. Dobili boste priložnost nekaj razrešiti, vendar ne boste najbolj razpoloženi, da bi zadevo tudi zaključili. Prikličite vase samozavest in jo obdržite čim dlje časa.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Doma boste delovali še bolj prijazno kot sicer, velikodušno boste razdajali tako nasvete kot tudi drobne pozornosti. Ves čas pa se boste ukvarjali še s svojim videzom, ki vam gre že na živce. Z vztrajnostjo in natančnostjo boste rešili zapleteno uganko in odkrili smisel nečesa. Nadaljujte počasi in previdno, tudi pri zadevah, kjer ste prepričani, da vam ne more spodleteti, zato previdno z besedami. Bolj ste občutljivi, kot želite pokazati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Teden, ki je pred vami bo za vas zelo razburkan. Resnica, ki prihaja bo nepričakovana in tudi malce neprijetna. Doma že nekaj časa visi v zraku vprašanje, ki ga je treba čim prej rešiti. Ker ni povsem preprosto si boste morali vzeti več časa. Spoprimite se vsaj z napako, ki ste jo očitno zopet ponovili. Nič ne bo pojasnjeno, dokler se boste držali v ozadju, zato z resnico čim prej na dan.