Tedenski horoskop napoveduje povečano notranjo moč

V teden boste stopili z aktivno energijo Sonca v škorpijonu. Prihaja povečana moč, obarvana z globokim razmišljanjem. Sredi tedna, ko se Merkur začne gibati v direktni smeri pričakujte poslovni in finančni razcvet ter nekakšno osvoboditev. V petek se Sonce pomakne v znamenje strelca, kar pomeni vstop v novo, optimistično naravnano obdobje. Prihajajo veselje, sreča, zagnanost in predvsem spontane odločitve.

Veliko stvari, ki so se v preteklih tednih podrle, se bo sedaj na enostaven način sestavile.

Ljubezen bo obarvana z igrivostjo in razigranostjo. Odnosi se bodo razvili v simpatični smeri, kar pomeni, da bo druženje na vrhu vaših prioritet. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete ovni, biki in škorpijoni, nekaj težavic pa se obeta rojenim v znamenju dvojčka, device in vodnarja.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvih dneh tedna boste z Merkurjem, ki počasi končuje retrogradno gibanje precej raztreseni, zato v določenih trenutkih ne boste vedeli pri čem ste. Pripravljeni boste pogledati na svoje življenje iz drugačnega zornega kota, kar vas bo konec tedna, ko luna prehaja v znamenje škorpijona napolnilo s svežino in radostjo. Zavedali se boste, da vam določeni nasveti lahko pomagajo. Odpravite se na izlet, ne čakajte več, temveč razširite obzorja in se ne zatekajte v iste navade.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z vplivom Zadnjega krajca boste v torek prepričani o svojem prav, kar bo okolico nekoliko presenetilo. Močnejši ste kot se zavedate, vaša moč prihaja iz urejene notranjosti. Skozi soočanje se boste končno pomaknili stopničko višje. Predvsem na poslovnem in finančnem področju, prihaja red in morda kasneje celo kakšno napredovanje. V nedeljo, ko bo luna v škorpijonu boste začutili napetosti, kar pa ni naključje, saj boste tokrat v stikih z nemirnimi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh tedna vam nekaj ne bo jasno, saj se ne znajdete v okolici, ki od vas želi drugačne rešitve. Niste še pripravljeni na pomembno odločitev in nujno potrebujete še nekaj časa. Vaše ideje bodo konec sredi tedna, ko se bo Merkur začel gibati v direktni smeri drzne. Počutili se boste polni zagona in upanja na lepši jutri. Na čustvenem področju vas čakata užitek in veselje, ki ju boste z veseljem delili. Pokazali boste veliko pripravljenosti za odkrito razčiščevanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prijatelji bodo v tem tednu vaša največja podpora tako v zasebnem kot v poslovnem življenju. Poslovno sodelovanje se bo končalo uspešno in takoj se vam bo pojavila nova možnost za zaslužek. V ljubezni vam lahko konec tedna pomagajo srečne okoliščine, lahko pa ste tudi bolj prilagodljivi. Nekaj vas bo konec tedna skrbelo in vam hodilo po mislih. S pomočjo lune v tehtnici se boste dokopali do pametnih rešitev, ki vam prinašajo veliko boljše ter realne priložnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zavedate se, da vam je določena zadeva izredno pomembna, zato se vanjo poglobite kolikor je potrebno. Krivda, ki jo čutite nima nobenega smisla, zato se je čim prej znebite. Z nekaj odprtosti in pripravljenosti bodo posledice, ki se vam nakazujejo pozitivne. Razmišljali boste o vlaganjih in načinih, s katerimi bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. Naredili boste tudi konkretne korake, ne zapostavite pa proti koncu tedna pomembne naloge, ker vam bo vse skupaj veliko težje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vsaka stvar vas lahko v prvih dneh tedna, ko bo Merkur še retrograden razjezi, saj boste nemirni. Precej naporen teden je pred vami in težko se boste prilagodili na situacije, ki bodo kradle vašo energijo. Do prijateljev in znancev bodite bolj strpni in bolj potrpežljivi. Ne oklevajte glede nečesa, kar morate nujno urediti in vas bremeni že nekaj časa, saj bo prepozno. Končno veste, kaj si želite, tudi na ljubezenskem področju, kar vas bo razveselilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dober spomin vam lahko pomaga, posebno na področju dela, saj bo vse potekalo izredno hitro. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste sprva previdni in zadržani. Zunanji pritiski bodo načenjali vašo samozavest. Tekoče zadeve so jasne, zato vam ni treba več čakati na boljše priložnosti. Odločite se, prej kot bo prepozno. Še vedno preveč razmišljate o določenem odnosu, namesto da bi zavihali rokave in se neobremenjeno podali v akcijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ujeli boste trenutek, ko boste z nekom, ki je za vas pomemben na enaki valovni dolžini. Poslovne obveznosti bodo zahtevne, nihče se ne bo ponudil za pomoč. Bodite pripravljeni na manjši kompromis v okviru družine, ki bo prinesel v vaše življenje ugodno rešitev. Osredotočeni boste na poslovne premike in imeli boste dobre možnosti uresničiti določene cilje, ampak boste mogli narediti korake, ki vas ne bodo ravno najbolj veselili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj manjših težav se vam nakazuje v prvih dneh tedna na področju financ, zato se zadržite pred nesmiselnimi in velikimi nakupi. Trenutno ste v položaju, da ne morete zahtevati napredka. To vas utegne obremeniti, saj niste vajeni čakanja. Pod pritiskom boste konec tedna tudi glede odnosa, ki se ne razvija kot bi želeli. Držali se boste zastavljenega cilja, ki vas bo motiviral k še večjemu napredku. Ne bodite neodločni, če slutite težave v določeni družbi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V torek, ko se vas bo dotaknil vpliv Zadnjega krajca vas bo razveselilo povabilo, ki bo drugačno od običajnega. Pustite ljudem, da ohranijo svoja stališča in se ne vmešajte v njihove zgodbe. Vzemite si čas zase, naredite raje nekaj, kar vas bo razvedrilo in vam povrnilo izgubljeno motivacijo in voljo. V ljubezenskih odnosih se bodo konec tedna pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši možni način. Zelo boste trmasti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Srečanju, ki vas bremeni, se boste izogibali, kolikor koli se bo dalo, tudi zato, ker imate občutek, da nekod do vas ni iskren. Trezna in praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti prinaša številne koristi. Dela bo sredi tedna več kot dovolj, vi pa boste pripravljeni tudi na kaj več, če bo nagrada obetavna. V nedeljo, ko bo luna v škorpijonu prihajajo napetosti in številni prepiri, ki bi se jim v drugačnih okoliščinah lažje izognili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Trudite se v prvih dneh tedna delovati nekoliko bolj mirno, v nasprotnem primeru sledijo konflikti. Vse kar se je pred kratkim zapletlo se lahko od četrtka dalje reši, vendar brez prevelikih pritiskov, s pravimi besedami. Pustite čustvom nekaj več svobode, ali pa se bolj potrudite za osebo, ki vam veliko pomeni. Neusmiljeno direktni boste, težko vam bo, če svojih idej ne boste mogli popeljati do konca. Nedelja bo nosila s sabo noto uglajenosti.