Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Tadej Toš in Dora Fišter Toš?

Levinja Dora je dostojanstvena pojava kralja živali, oznaka najvišje oblasti. Njen vladar je Sonce, ki ji daje moč, energijo in samozavest. Na drugi strani je Tadej, rojen v znamenju device, ki je nagnjena h kopičenju dobrin, pikolovska in velikokrat hrepeni po popolnosti.

Dora je naravna in ne uporablja nizkih udarcev. Uspeva s svojo iskrenostjo, izogiba se prepirom, odprta je za prijateljstva. Devica večkrat pretirava glede reda in čistoče, levinja se pa odlično znajde v neredu. Pomembna nota, ki ju vodi v srečno razmerje je spoštovanje medsebojnih razlik.

Tadejeva Venera v znamenju leva je v konjunkciji z Dorinim Soncem v levu.

Vpliv nakazuje na naravno toplino in pozornost v odnosu, za katerega sta značilna skrb in naklonjenost. Sijoče sonce in ljubeča Venera se združita, da ustvarita v odnosu čudovit občutek harmonije. Dora lahko s svojo svetlobo razsvetli Tadejevo ustvarjalnost in jima omogoča, da v odnosu dolgoročno rasteta in se vzpodbujata v pozitivni smeri.

Tadejevo Sonce v devici je v konjunkciji z Dorinim Merkurjem v levu, vpliv krepi mentalno zavest in ustvarja odnos, ki temelji na dobri komunikaciji. Dora lahko svobodno in učinkovito izraža svoje ideje. Tadej lahko ob njej odkrije, da se ideje zlahka sprejmejo in spodbujajo zaradi odprtosti in optimizma. Skupaj se gibata lahkotno in hkrati razigrano.

Tadejevo Sonce v devici je v konjunkciji z Dorinim Saturnom v devici.

Vpliv nakazuje da je energija Tadeja obdana z zrelostjo in modrostjo Dore. Njun odnos je karmičen, Dora Tadeju zagotavlja moč, da uresniči svoj potencial. To je močna povezava za zakon, ki se z leti še dodatno krepi. Vpliv omogoča obema, da skupaj premagata številne ovire in se znebita nakopičenih strahov.

Tadejeva Venera v znamenju leva je v sekstilu z Dorinim Plutonom v tehtnici. S tem vplivom toplina Venere dopolnjuje Plutonovo moč. Dora je svetloba njunega odnosa, ki je vedno optimistična. Njen karakter vpliva na Tadeja v smeri, da spremeni svojo osebnost na bolje in se povzpne iz notranjega analiziranja k preprostim korakom v smeri dela na sebi. Majhne nenadne spremembe ju ne premaknejo, saj sta prepričana, da je njuna pot skrbno začrtana.

Tadejev Pluton v tehtnici tvori konjunkcijo z Dorino Venero v tehtnici. Dora zaznava globino Tadejevih reakcij, ki jih ni bila vajena odkrito izraziti. Njuna strastna spolna privlačnost ju vedno znova zbližuje in jim pomaga v primeru težav obnoviti ljubezen. Njuna preteklost se umika z vsakim novim odkritjem v sedanjosti. Ljubezen ima v tem odnosu skrivnost, ki ohranja prvotno bistvo. Ko se Dora kdaj ne znajde, se Tadej zave te regenerativne moči in prevzame kozmično vlogo.

Tadejeva Venera v znamenju leva tvori trikotnik z njenim Neptunom v strelcu.

Vpliv nakazuje, da se močno privlačita in imata podoben okus v glasbi, umetnosti in vsem, kar ju zmehča in pomirja njune čute. Dora lahko spozna svoje ustvarjalne sposobnosti v povezavi z lepoto in harmonijo. Tadej se ob njej počuti udobno, ter večkrat pokaže sočutje, ljubezen in sentimentalnost. Ljubeč in harmoničen odnos, ki se pozitivno razvija tudi v prihodnosti.

Njegov Neptun v strelcu tvori sekstil z njenim Marsom v tehtnici. S tem vplivom Dorin ego z motivacijo dopolnjuje inspirativne sanje Tadeja, ki dodaja barvo in teksturo vsemu, kar počne Dora. Dora mu pokaže kako aktivirati sanje in iz njih ustvariti smiselno resničnost. Neptun je kot metulj, ki leti dovolj blizu, da ga Dora lahko vedno ujame.

Tadejev Jupiter v ribah je v trikotniku z Dorinim Uranom v škorpijonu. Jedro tega vpliva je zdrav občutek svobode in enakosti. Razmerje je usmerjeno v prihodnost in oba zanimajo novi načini razmišljanja. Njun odnos je v bistvu harmonična povezava višjih umov, ki jima omogoča, da skupaj dosežeta več.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi SINASTRIJA ODNOSA ROBERTA KOROŠCA IN NINE RAKOVEC