Strelec: letni horoskop 2020

Strelec: letni horoskop 2020 vam prinaša nove navdihe in priložnosti za napredek. Kljub temu se prepričajte, da ste si začrtali realen in oprijemljiv načrt, preden se odpravite v akcijo. Osredotočite se na svoje ambicije, ki vas vodijo k lepšemu življenju. Tokrat se vam bodo, če boste prilagodljivi in vztrajni uresničile sanje.

Zaradi vpliva Saturna boste v prvih mesecih leta morda boste občutili posledice tega, da ste bili v zadnjem času premalo organizirani in dosledni. Letos morate prepoznati vse svoje slabost in začeti iskati rešitve. Lahko se zapletete v določene zgodbe svoje družine, kar bo od vas zahtevalo več odgovornosti. Poiščite način, kako služiti tako finančnim kot tudi čustvenim potrebam. Če ste načrtovali daljšo pot v tujino, boste žal morali še nekaj časa nadaljevati s prizadevanji za izpolnitev velike želje.

Težave, povezane s financami, boste veliko lažje reševali. Vendar lahko zaradi neugodnega vpliva Jupitra in Saturna v vaši hiši bogastva od konca maja ponovno potrkajo na vrata finančne težave, kar bo za vas ustvarilo bolj stresno okolje. Kljub temu boste znali nadaljevati s svojim optimizmom in se lažje kot v preteklih letih dokopati do boljšega finančnega položaja. Vaša prizadevanja bodo po dolgem boju v preteklih letih prinesla dobre rezultate.

Strelec: letni horoskop 2020 vas opozarja, da morate paziti na svoje zdravje, še posebej v povezavi s prebavili.

Ker se boste večino časa v letu 2020 počutili bolj samozavestno, se boste lažje znašli na vseh področjih. Začutili boste, da želite rešiti vse težave, ki so se prepletale v preteklosti. Leto bo odličen čas za čiščenje preteklosti, za povezavo s sedanjostjo ter z omogočanjem čim boljše prihodnosti.

Če želite voditi in biti opaženi, morate biti potrpežljivi, iskreni, družabni in drzni. Nadzorovati pa morate tudi svoj ego. Če vam to ne bo uspelo, lahko izgubite veliko priložnosti. Za boljši življenjski slog boste morda morali sprejeti nekaj težkih odločitev. Razigrano boste iskali spremembo tempa v svojem ljubezenskem življenju, ne glede na to, ali ste samski ali ne. Če ste samski, je pravi čas, da začnete iskati nekaj novega in drugačnega, bivših razmerij se boste izogibali, saj vas bo že misel na njih dušila.

Tisti, ki ste zaljubljeni, boste želeli s prijetnimi prijemi razmerje še bolj poglobiti.

Prevara na področju denarja je v letu 2020 nekaj, čemur se bo potrebno izogniti. Svoj denar pametno vlagajte, še posebej v mesecu marcu. Izogibajte se nepotrebnim izdatkom. Če želite vzeti posojilo, morate vlogo oddati do sredine leta.

Poslovno finančno področje

Strelci, letošnje leto bo precej dobro za vašo kariero in poklicno življenje. Poleg tega boste lahko razvili tudi druge vire zaslužka in s tem končno uredili svoj denarni tok. Če želite začeti nekaj novega, bo najbolj ugodno obdobje sredina leta, ko vam ne bo manjkalo poguma. Končno boste dokončali tudi tiste projekte, s katerimi že dolgo zamujate. V sebi boste znali poiskati vir in energijo. Več kot boste delali, več dobička boste imeli. Če je v vaši domeni sodna zadeva, v kateri sodelujete, ki se dolgo zavleče, obstaja velika verjetnost, da se reši v vašo korist.

Strelec: letni horoskop 2020

V 2020 se boste razvajali z novimi oblačili, nakitom in pripomočkih, z namenom da boste v svoje življenje vnesli več udobja.

Namesto da bi bili odvisni od drugih, se boste želeli prebijati neodvisno. Čeprav se boste ob številnih obveznostih nekoliko utrudili, boste znali po službi poskrbeti tudi za sprostitev. Strelci boste imeli v tem letu v svojem žepu ali na računu več denarja kot običajno.

Od maja do septembra se tisti, ki delujete samostojno izogibajte sprejemanju kakršne koli pomembne odločitve. V primeru pomanjkanja denarja lahko vedno računate na pomoč svojega prijateljev. Morda boste v zadnjem delu leta zasluženo napredovali ali pa prejeli povečanje plače. Če želite zamenjati službo, bo to najbolj ugodno storiti po mesecu oktobru. Vsaka prehitra odločitev bi vas lahko drago stala.

Zdravje in počutje

Vaš imunski sistem je zelo močan in tako bo ostalo tudi v letu 2020. Čeprav ne trpite za boleznimi zelo pogosto, pa prihaja v sredini leta nevarnost, da prezrete težavo, ki bi lahko kasneje vplivala na vaše zdravje. Imeli boste veliko energije, zato poskrbite, da jo boste porabili na koristen način. Poskusite z aktivno vadbo, vendar ne pretiravajte, saj bi vam to le škodilo. Poskusite jesti bolj uravnoteženo hrano, da se izognete prehranskim ali črevesnim težavam. Čeprav vedno z veseljem delate, boste v zadnjih mesecih leta bolj ležerni. V novembru bo najbolj izpostavljen predel glave, zato bodite takrat previdni, tako glede nakopičenega stresa, kot tudi glede poškodb.

Izobraževanje

Letos vam bodo na področju izobraževanja zvezde naklonjene. V času študija boste izredno koncentrirani, vaš krog prijateljev pa vas bo dodatno motiviral. Tisti, ki se izobražujete na področjih, kot so bančništvo, finance in poučevanje, lahko pričakujete še boljše ocene. Za stroške, povezane z izobraževanjem, boste vedno našli denar, saj vam bo širina še kako pomembna. Po mesecu marcu vas bo zamikalo področje raziskovanja. Vaše delo bo nagrajeno, druge pa boste presenetili s svojim samozavestnim nastopom. Morda začnete nuditi inštrukcije.

Strelec: letni horoskop 2020 napoveduje lepo poteza, s katero boste tudi sami napredovali.

Družinsko življenje

Vaša družina bo v 2020 ostala srečna in zadovoljna. Jupiter bo še posebej sredi leta poskrbel za ugodne vibracije. Bolj zreli in premišljeni se boste lažje soočali z morebitnimi družinskimi napetostmi, se bodo pojavljale predvsem od oktobra dalje. Morda boste razmišljali o nakupu nepremičnine, pri čemer vam bo družina stala ob strani. Neposreden pristop v komunikaciji vas lahko stane odnosa ali podere harmonijo med vami in družinskimi člani. Ostre besede v družinskem krogu lahko povzročajo bolečino in nemir, izogibajte se jim.

Znamenje strelec

Ljubezensko področje in odnosi

Zaljubljeni strelci boste želeli v letu 2020 zapečatiti svoje razmerje. Razmišljali boste celo o poroki, ki običajno ni ravno vaša prioriteta. Leto bo idealno za opustitev vseh motečih vzorcev in predstav, povezanih s preteklostjo. Pari, ki živite skupaj, lahko končno ulovite odlično razumevanje in kompatibilnost. Samskim se obetajo zmenki z izjemno posebnimi posamezniki, in dogodki, ki bi lahko privedli do trajnega razmerja.. Čeprav boste strelci v sredini leta zaljubljeni v ljubezen, bodite bolj izbirčni, da se ne opečete.

Strelec: letni horoskop 2020 napoveduje, da boste imeli priložnost premagati svoje strahove in negotovost.

Drugi, ki vas obkrožajo bodo to opazili in vas pohvalili za vašo čustveno zrelost. Znebili se boste tudi obžalovanja iz preteklosti ali neizpolnjenih sanj. Začnite zaupati svojim nagonom in prisluhnite svojemu srcu, ki vas bo tekom leta vodilo v pravo smer. V poletnih mesecih se lahko na prvi pogled zaljubite, vendar si boste tudi hitro premislili. Če načrtujete otroka, sta najboljša meseca marec in september. Vsekakor pa morate skozi leto, da ohranite svojo ljubezensko srečo s partnerjem poskušati razvijati harmonijo.

Ujemanje

Največ lepih energij se vam bo prepletalo z rojenimi v znamenju raka, bika in tehtnice. Napetosti prihajajo z dvojčki in devicami. Privlačila vas bo energija ovnov in rib.