PREVERITE PODZNAK ZA ZNAMENJE RAK!

Vsako znamenje ima svojih dvanajst kombinacij Ascendenta, opisane so značilnosti za podznak rak, glavno znamenje je rak, v kombinacijah pa je opisan vaš podznak, če ste rojeni v znamenju raka.

RAK PODZNAK OVEN

Rak s podznakom v znamenju ovna je izjemno čustvena oseba, ki celo življenje išče nekakšno ravnotežje med njegovo odprtostjo in prikrivanjem lastnih občutkov. Ravnovesje v življenju najde v umetniškem delovanju, potrebuje jasno začrtane cilje in spoštovanje. To je rak, ki je zaradi energije ognja najmanj občutljiv, vendar zelo manipulativne narave.

RAK PODZNAK BIK

Rak s podznakom v znamenju bika je zelo stabilen, odločen in pripravljen žrtvovati se za dobro svoje družine. Njegova slaba lastnost je počasnost, zato ga hitri premiki, akcija in spremembe naredijo nervoznega, saj želi uživati v svoji coni udobja. Odličen kuhar in gostitelj, še posebej za svoje prijatelje. Poudarjena je težnja k močnejši postavi.

RAK PODZNAK DVOJČKA

Rak z Ascendentom v znamenju dvojčka se vedno znajde v vsaki situaciji, je izjemno spreten, še posebej na področju financ. V poslovnem svetu so mu odprte številne možnosti, ki ga motivirajo. Ima aktiven in prodoren um, uspešen je v kreativnih dejavnostih. Rak s podznakom v dvojčku, si bo zapomnil vse podrobnosti, katerih tudi kasneje ne bo pozabil.

RAK PODZNAK RAK

Dvojni rak ima v življenju običajno težave, saj je pretirano občutljiv, čustven, prenežen in vse to pričakuje tudi od okolice. Primanjkuje mu stabilnosti, ki jo lahko pridobi, če najde odločnega partnerja. Nima pravega občutka za resničnost in sedanjost, saj se ves čas vrača v preteklost, ki pa je žal ne more popraviti. Zadeve pušča prepuščene same sebi, da gredo kakor gredo, tako da se lahko zgodi, da mu marsikaj spolzi skozi roke.

RAK PODZNAK LEV

Rak s podznakom v znamenju leva pogosto živi v svojem domiselnem svetu. Vedno zna praktično izkoristiti možnosti, ki mu jih ponuja življenju. Obožuje publiko in komplimente, ter se za razliko od ostalih rakov zna odlično postaviti zase in pomagati. Težko pa pomaga sam sebi, zato večkrat išče potrditve drugje. Odlično se znajde pri delu na področju zdravstva.

RAK PODZNAK DEVICA

Rak z Ascendentom v znamenju device je priden kot mravljica, analitičen, urejen, včasih celo preko meja zmernosti. Zanimajo ga podrobnosti, ki mu včasih koristijo, včasih pa ga samo dodatno zmedejo. V njegovem življenju se večina stvari dogaja v domačem okolju, kjer se tudi najboljše počuti. Ne pozablja niti dejstev, niti nepomembnih stvari.

RAK PODZNAK TEHTNICA

Rak s podznakom v znamenju tehtnice je poosebljena estetika, kateri se ni moč upreti, hkrati pa izraža veliko ambicij in željo po intelektualnem napredku. Težave ima z dokončevanjem, saj mu primanjkuje motivacije in vztrajnosti. Boji se agresivnih in ošabnih ljudi, v njihovi družbi postane nemiren. Njegova nežna energija ne dopušča glasu visokih tonov.

RAK PODZNAK ŠKORPIJON

Rak z Ascendentom v znamenju škorpijona je zelo privlačen in popularen, ter partner, ki ga nikoli ne boste pozabili. Njegovi nameni so jasno začrtani, vizije pa dodelane v prihodnost. Vaša intuicija je močno izražena, hrepenite po povezavi z vodo, ki vas prebuja in osveži. V odnosih težko zaupate in verjamete, zato jih ves čas preverjate.

RAK PODZNAK STRELEC

Rak z Ascendentom v znamenju strelca je optimistična in sproščena oseba, ki zna uživati v življenju. Obožuje družbo in se rad izpostavlja. Podrobnosti ga ne zanimajo, saj sprejema stvari v celoti. Je pravi humanist in avanturist, ki ga globoka čustva ne zanimajo, tudi solze ga redko oblijejo. Za bolj polno življenje radi tvegate in se ne bojite posledic.

RAK PODZNAK KOZOROG

Rak s podznakom v znamenju kozoroga je posebna kombinacija zanimive, ambiciozne osebe, ki ima tudi globoka čustva. Z Ascendentom v znamenju kozoroga ste nekoliko bolj zadržani in dobro sprejeti, kjerkoli se pojavite. Spremljata vas resnost in odločnost, ste odličen voditelj na področju kreativnosti. V deževnem dnevu pa najdete nasmeh in inspiracijo.

RAK PODZNAK VODNAR

Rak z Ascendentom v znamenju vodnarja je pripravljen žrtvovati se za druge, premalokrat pa poskrbi zase. Obožuje ljudi in družbo, odlikujejo vas tudi pridnost in marljivost, vse skupaj pa znate začiniti s sarkastičnimi, hudomušnimi pripombami. Premorete ustvarjalno in čustveno moč, ki vas v vašem pestrem življenju večkrat reši iz zagate.

RAK PODZNAK RIBI

Rak s podznakom v znamenju rib je dovzeten za področje umetnosti, venomer misli, da stvari rešujejo same po sebi, zato se v življenju pretirano ne trudi in ne sili v ospredje, kar lahko povzroči, da izgubi kakšno dobro priložnost. Poudarjena sta flegmatičnost ter močna intuicija, primanjkuje vam strasti, vse rešujete na nežen in omahljiv način.

Za podrobnejšo interpretacijo in razlago Ascendenta se obrnite na SVETOVALCE.