Rak: Letni horoskop 2020

Rak: letni horoskop 2020 napoveduje, da bodo vaše izkušnje rasle in posledično tudi stopnja zaupanja, zahvaljujoč planetarnim položajem. Vsa vaša dosedanja prizadevanja bi lahko obrodila sadove, vendar bo trajalo kar nekaj časa, da se boste v svojem življenju počutili zadovoljne.

Leto 2020 bo prineslo nepričakovane izdatke, kar bo obremenilo vaš žep. V tem letu boste morda na trenutke leni zaradi tranzita planeta Saturn v svoji sedmi hiši. Težko boste sprejeli odločitev in pri vašem delu bodo pogoste zamude. Morda se boste težko odločili, kaj storiti in v določenih obdobjih se boste počutili izgubljene. Če ste se nekje zataknili in želite izstopiti, boste to lahko storili v letu 2020. Počutili se boste sproščeno in naredili boste več kot v preteklem letu za izboljšave. Razvila se bo ljubezen, ki vam bo pomagala povečati samozavest.

V maju se bosta Jupiter in Saturn začela gibati retrogradno, takrat se izogibajte, da bi začeli kaj novega.

V zakonskem življenju se lahko pojavijo nekatere težave, zaradi katerih lahko v razmerju nastane začasen razkol. Vaš partner se lahko počuti zapostavljen zaradi vaše pretirane vključenosti v delo. Ne pustite, da vaše poklicno življenje zasenči vaše ljubezensko življenje. Nekatere čakajoče naloge, ki se že dolgo razvijajo, se lahko uresničijo. Prihajajo pa nenadne možnosti za pridobitev bogastva. Če ste bili dolžni, boste lažje plačevali posojila in si umaknili to veliko breme s prsi. Modro trošenje denarja vam bo dolgoročno prineslo umirjenost.

Rak: Letni horoskop 2020 vas usmerja da ste previdni

V mesecih avgustu, septembru in oktobru bodite bolj previdni, v nasprotnem primeru se lahko srečate s težavami na finančnem in poklicnem življenju. Izogibajte se posojanju denarja in bodite pazljivi. Leto je ugodno za tiste rake, ki želijo pridobiti visokošolsko izobrazbo. Študentje lahko prejmete nagrado za svojo uspešnost. Kljub temu pa se boste morali potruditi, da dosežete želene rezultate.

Poslovno finančno področje

Raki boste morali pametno porabiti svoj denar, v nasprotnem primeru prihaja finančni krč. Večkrat preverite, ali so stvari, v katere vlagate svoj denar, vredne. Izogibajte se posojanju denarja drugim, ker ga boste morda težko dobili nazaj. Zaupajte vase in se ne zanašajte preveč na druge. Izogibajte se nepotrebnemu trošenju denarja. Mesec marec bo pravi čas za vlaganje v delniški trg. Razmislite lahko tudi o kakšni. V tem letu lahko investirate v zemljišče in nepremičnine, če želite doseči korist.

Rak: Letni horoskop 2020

V drugi polovici leta boste napolnjeni z energijo in svoje delo boste opravljali z vsem srcem.

Lahko se odločite, da se pridružite prejšnjemu podjetju, v katerem ste delali. Na trenutke boste nad rezultati v službi tudi razočarani. Čutili boste, da delate bolj učinkovito kot drugi, zato boste nagrajeni za svojo izjemno uspešnost. Vaše trdo delo bo cenjeno. Dali boste vse od sebe, karkoli boste počeli, in kot rezultat, boste dosegli tisto točko, o kateri sanjate že nekaj let.

Zdravje in počutje

Vaše zdravstveno stanje bo v letu 2020 doživelo več sprememb. V začetku leta se boste morda počutili pod stresom. To bo vašo pozornost odvrnilo od stvari, ki jih morate storiti. V sredini leta se boste morda soočili z zdravstvenimi težavami, povezanimi s psihičnim stanjem ali mišicami. To bo povzročilo bolečine, rešitev bo zdravniška oskrba. Izogibajte se višini in če se tam znajdete, bodite bolj pozorni. Lahko se poškodujete, če ne poskrbite zase, saj boste malce nerodni. Za vas boljše, bolj vitalno obdobje prihaja po septembru. Lotite se hranljive diete, če ne želite podleči utrujenosti.

Rak: Letni horoskop 2020 vam prinaša rast

Izobraževanje

Leto 2020 bo pomembna iztočnica za vaše izobraževanje. Leto vam bo ponudilo veliko priložnosti za rast. Od vas bo odvisno, kako izkoristite možnosti, ki prihajajo. Zaradi drugih težav se boste morda težko osredotočili na študij. Tako bo pomembno, da boste skrbeli za svoje zdravje, če ne želite, da postane to ovira med študijem. Ne zamudite nobene priložnosti, ki se bo pojavila, da se izpostavite v javnosti. Izogibajte se kakršni koli sporni zadevi na področju izobraževanja.

Tranzit Marsa v vaši osmi hiši lahko v jesenskem obdobju povzroči ovire pri študiju. Morda boste pomislili na spremembo smeri. Razvilo se bo zanimanje za raziskovanje. Uživali boste v skupinskem študiju s prijatelji. Priporočamo pa, da se med študijem v skupini izogibate ogovarjanju.

Rak: Letni horoskop 2020

Družinsko življenje

Rak: Letni horoskop 2020 napoveduje, da se morate veliko smejati.

Žalost ni dobra za vaše zdravje, niti ne izgleda dobro na vašem obrazu, zato čim prej rešite vsa bremena preteklosti in se potrudite, da bodo odnosi čim bolj stabilni. Vaši družinski člani se bodo zelo potrudili, da se boste večkrat nasmehnili. Preživite čas z njimi in se po možnosti skupaj večkrat odpravite v neznano, saj vas lahko krajše potovanje ponovno poveže. V sredini leta prihaja nekaj nesporazumov. Ker bodo vaše finance urejene, lahko poskusite večkrat prijetno presenetiti svojo družino.

Ljubezensko področje in odnosi

Poskušajte v letu 2020 več časa preživeti s svojo ljubljeno osebo. Prenašanje svojih občutkov vaju bo zbližalo. Ne skrbite, ljubljena oseba vam bo ob stala ob strani, vi pa ju boste občudovali zaradi zvestobe in truda. Zaradi retrogradnega gibanja Jupitra in Saturna se lahko zgodi nekaj prepirov, ki se jim morate izogibati. Bolje se bo izogniti razpravi o takšnih temah, ki bi lahko sprožile spopade. Prevladala bo hladna vojna, ki pa bo sčasoma zbledela zaradi ljubezni, ki je premorete ogromno.

Ujemanje

Največ lepih energij se vam bo prepletalo z rojenimi v znamenju dvojčkov, bika in rib. Napetosti prihajajo z ovni, strelci in kozorogi. Privlačila vas bo energija rakov in bikov.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020