Potovanja in tuje kulture so največja strast naslednjih astro znamenj…

Nekaterim izmed vas domače okolje in navezanost pomeni ogromno, drugi pa ves čas sanjarijo o tujini, potovanjih, drugih kulturah in se tudi z veseljem podajo na dogodivščine. Katera znamenja pa obožujejo potovanja, tujino in tuje kulture?

Potovanja in tuje kulture so moja strast

STRELEC

Potovanja so prav misel strelca, ko začne v življenju samostojno delovati. Običajno je njegova prva žepnina že namenjena domiselnemu potovanju. Takšnemu ta pravemu, avanturistično obarvanem. Strelec je posameznik, ki se dobesedno zlije s tujimi kulturami in z lahkoto deluje brez povezave z domačim ognjiščem. Če strelcu ponudijo službo v tujini, se bo razveselil, jo sprejel, šele na to bo začel razmišljati o morebitnih posledicah. On na tujih tleh deluje še boljše kot doma.

DVOJČKA

Dvojčki ljubite spontano delovanje in se nikjer preveč ne navežete. Potovanja so odlična izbira še posebej takrat, ko morate v svoje življenju sprejeti kakšno pomembno odločitev. Vlivajo vam optimizem, željo po odkrivanju nenavadnega in nekakšno notranje zadovoljstvo. Dvojček je popolnoma navdušen, če je tudi njegova poslovna plat povezana s potovanji, saj lahko le tako združi prijetno s koristnim in se zraven še česa nauči.

Potovanja in tuje kulture so moja strast

LEV

Lev je kralj samozavesti, zato ni kraja, kjer si on ne bi želel biti. Potovati, odkrivati, raziskovati, vse to mu je še kako pisano na kožo. Obožuje spontana potovanja, brez vodiča. Potrebuje le svoj nahrbtnik in obilico dobre volje. V nekatere dežele se tako zaljubi, da se potem zelo težko vrne domov. Lev rad dela s tujci, saj on najbolj razume njihovo drugačnost, ki mu podarja nove smernice v razmislek. Tuji jeziki so njegova poslastica in želi jih znati čim več.

VODNAR

Vodnar obožuje razgibano življenje in nova presenečenja. Za potovanja se večinoma odloča popolnoma spontano. Najraje sprejme kakšno vabilo prijatelja in že je na letališču, poln hudomušnih zamisli. Na potovanjih najraje spoznava nove ljudi, predvsem tiste, ki ga lahko kaj naučijo o tujih kulturah. Ker je vodnar zelo radodarna oseba, se s potovanja vedno vrne s kakšnim darilcem. Največ vodnarjevih dobrih prijateljev je povezanih s tujino.

Pripravljeno za Govori.se