POPOLN, IDEALEN MOŠKI ŽAL NE OBSTAJA

Čim prej se sprijaznite, da popoln in idealen moški enostavno ne obstaja
Čim prej se sprijaznite, da popoln in idealen moški enostavno ne obstaja

Čim prej se sprijaznite, da popoln in idealen moški enostavno ne obstaja

Predviden čas branja: 5 minutes

Slaba novica za vse, ki iščete popolnega moškega je, da pravzaprav ne obstaja. Z leti ste ali boste verjetno spoznale, da so druge stvari in vrednote pri moškem bolj pomembne, kot popolnost, ki je običajno ne najdemo, tudi če se še ne vem kako trudimo. Nekatere ženske, še posebej tiste, ki ste po naravi perfekcionistke vedno poskušate najti moškega, ki je popoln v vseh pogledih. Prepričati se želite, da izgleda odlično, ima dobro službo, ima rad iste stvari, kot jih vi počnete, in izpolnjuje vse druge kriterije na vašem namišljenem seznamu.

PRAVA Ljubezen bo prišla, vendar le, če se odrečete celotni ideji popolnosti.

…TER SPREJMETE POMANJKLJIVOSTI.
Čim prej se sprijaznite, da popoln in idealen moški enostavno ne obstaja

VSAK MOŠKI IMA NAPAKE

Morda je centimeter nižji od vašega sanjskega tipa ali pa ima nekaj kilogramov preveč. Nikoli ne boste srečali moškega, ki je popolnoma brez težav. Mogoče jih sprva ne boste opazili, vendar so tam. Dokler te napake ne bodo presegle dobre mere okusa, mu dajte priložnost. Morda boste celo ugotovili, da so vam všeč njegove pomanjkljivosti.

TUDI PERFEKCIONISTI NISO POPOLNI

Tudi če ste perfekcionist, še vedno niste popolni. To je tisto, zaradi česar ste edinstveni. Če bi bili vsi popolni, bi bilo življenje neizmerno dolgočasno. Če torej niste popolni, zakaj bi moral biti vsak moški, s katerim se zapletete popoln. Pričakujte, da bo pravi moški prav tako pomanjkljiv kot vi.

MOŠKI SE ČEZ ČAS SPREMENIJO

Sprva se morda res zdi popoln. To je iluzija, zato se ne zavajajte. Moški se sčasoma spreminjajo. Mogoče popolnost za vas pomeni, da imate natančno definirano njegovo zunanjost, ki pa z leti zagotovo ne bo več enaka. Mladostna popolnost ne traja.

POPOLN MOŠKI OBSTAJA SAMO V VAŠEM UMU

Seveda imamo vsi v mislih sanjskega moškega. Verjetno tudi sanjamo, da bi cel dan nekje ležali na plaži in ničesar ne delali. Na žalost se to ne bo zgodilo in tudi vaš sanjski moški ne. Super je, če imate idejo, kaj počnete in česa ne želite, vendar ne dovolite, da vas mentalna podoba zaslepi, v smeri iskanja popolnega.

RAZLIKE SO POZITIVNE

Si res želite moškega, ki je točno takšen kot vi in ​​počne vse, kar počnete vi? Pravzaprav ne. Tudi vi bi radi imeli svoje življenje. Poleg tega naj bi vam odnosi pomagali, da rastete kot oseba. Vse tiste napake, ki jih vidite, so pravzaprav pozitivne tudi zaradi vaše osebne rasti.

PRAVI MOŠKI JE IZJEMNO PRIVLAČEN TUDI ČE NI POPOLN

Pravi moški zagotovo ni stoodstotno združljiv z vami, ampak ima svoje napake, ki so lahko za vas simpatične. Če sprejmete njegove pomanjkljivosti, se navsezadnje lahko naučite, da ga s svojimi očmi dojemate kot idealnega. Skušajte se sprijazniti, da je nepopolnost lahko po svoje popolna.

Čim prej se sprijaznite, da popoln in idealen moški enostavno ne obstaja

POPOLN VIDEZ NE ZAGOTAVLJA, DA JE POPOLN LJUBIMEC

Mnoge lastnosti, ki jih ženske iščejo v popolnem moškem, so fizične in to je smiselno. Očitno je, da si želimo moškega, ki nas fizično privlači. Toda kaj se zgodi, ko je najbolj seksi moški v postelji najbolj neroden ali celo hladen? Popoln videz ne pomeni, da je moški v notranjosti dober, niti ne pomeni, da je v intimnih odnosih pravi tiger.

TO NI PRAVLJICA, TO JE REALNO ŽIVLJENJE

Romantični filmi so čudovite, a običajno nerealne zgodbe. Ljubezen izgleda lahkotna in idealizirana, vendar se moramo zavedati, da filmi niso resnični. Moški so pomanjkljivi, ljubezen ni enostavna in zagotovo boste potrebovali veliko energije, da dosežete dolgoročno skladnost. Uživajte v svojih filmih in se nato vrnite v resnični svet.

Zapomnite si, da popolnost ni enaka ljubezni. Tudi če najdete moškega, ki se zdi popoln, ni nobenega zagotovila, da ga boste ljubili ali da vam bo dolgoročno všeč. Ta popolnost, ki jo vidite, bi lahko bil njegov lastni narcizem. Pravi moški dela spontane napake in ima svoje pomanjkljivosti, a vas ima kljub temu rad z vsem srcem in dušo.