Pomembne astrološke prelomnice v avgustu in septembru

Preverite, kdaj vas v avgustu in septembru čakajo pomembne astrološke prelomnice, ki jih je vredno upoštevati v smeri boljšega počutja in dosega svojih ciljev.

3. avgust: Polna luna v znamenju vodnarja

V zadnjem toplem mesecu boste ugotavljali, kaj v vašem življenju resnično deluje in kaj ne. Lahko se pojavi občutek nemira, vendar lahko to nekonvencionalno energijo izkoristite, da vas usmeri k novim rešitvam. Če boste v tem času odprli svoj um, se lahko zgodijo neverjetne preobrazbe. Če se vam zdi, da je vaš svet preveč omejen in dolgočasen, vas ta Polna luna usmerja k temu, da poiščete rešitev v znanosti ali tehnologiji.

15. avgust: nastopi retrogradni Uran v biku, zaključi se 1. januarja 2021

Ta vpliv vas bo sunkovito pahnil iz cone udobja in vas zavihtel v trdo delo. Pričakujte nepričakovano! V tem času vam bo podarjena možnost rasti, vendar le, če ste pripravljeni na napredek in odrekanje. Umetniško naravnani in težavni posli se lahko bistveno spremenijo, zaradi česar se boste morali prilagoditi. Na trenutke se lahko počutite kaotično, zlasti tiste, ki običajno uspevate tako, da se držite načrta. Pozitivna plat je, da boste nehali dvomiti.

Pomembne astrološke prelomnice v avgustu in septembru

19. avgust: Mlada luna v znamenju leva

To je vpliv, ki bo od vas zahteval manj rutine in strukture, ter več tveganja. Z nenehnim spraševanjem lahko ustvarite nekaj napetosti, če pa se osredotočite na odločitve, se boste z lahkoto umirili. To je pravi čas za konkretne načrte v smeri dosega vašega naslednjega pomembnega cilja. Odnosi bodo pozitivno naravnani, vendar se varujte pretirane ošabnosti.

22. avgust: Sonce vstopi v znamenje device

Ne glede na to, kako daleč ste in kam ste namenjeni, je to popolna priložnost, da se organizirate in obnovite vse, kar se da obnoviti. Informacije, zlasti tiste, ki so povezane z zdravjem in počutjem bodo ponovno ustvarile vaše zanimanje. Postavitev ciljev vas bo pripravilo na uspeh. Začeli se boste več gibati in paziti, kako se prehranjujete. Odnosom ne boste posvečali posebne pozornosti, pomembno vam bo le, da so urejeni.

2. september: Polna luna v znamenju rib

Analitična devica in mistični ribi se morda zdita težek duet, vendar dejansko ustvarjata odlično energijo.  Med tem tranzitom se bodo vaši cilji zdeli čarobni in navdihnjeni, in celo najbolj divje sanje si bodo zaslužile vaš analitični načrt za prihodnost. Privabite v svoje naročje to močno ravnotežje, da bi spodbudili tako ambicijo kot tudi kreativnost.

9. september: retrogradni Mars v Ovnu, zaključi se 13. novembra

Mars se giba retrogradno samo enkrat na dve leti, tako da so lahko njegovi učinki presenetljivi. Mars je planet akcije in med njegovo retrogradno potjo se lahko pojavi občutek, da se odnosi in stvari rušijo. Zdi se, da se načrti in odločitve vlečejo, pot do katerega koli cilja pa je vse prej kot preprosta. Če se v tem času usmerite navznoter, je to pravi čas, da ponovno ocenite vsa področja svojega življenja, kjer se čutite jezni ali nestabilni.

17. september: Mlaj v znamenju device

Če ste v zadnjem času dobesedno garali je ta vpliv tukaj, da vas opomni, da se trdo delo izplača. Vzdržljivost in podrobnosti so teme tega vpliva, zato je to odličen čas, da preizkusite svoje meje. Namere okoli dela in zdravja bodo vaše glavne prioritete. Ne pozabite pa na spontanost, ki bo malce okrnjena.

Pomembni premiki astro

 

22. september: Jesensko enakonočje

Jesensko enakonočje predstavlja dan, ko začnemo preusmeriti fokus na razmišljanje, kako lahko kreativnost in pridnost uporabimo, da izboljšamo svoj položaj. Ko se dnevi začnejo krajšati, vas to lahko spominja, da počasi prihaja zima. To je pravi čas za ohranjanje trdne strukture in načrtovanje. Najbolj pomembno je, da ne pozabite pregledati malenkosti in razmišljati o svetli prihodnosti.

22. september: Sonce vstopi v znamenje tehtnice

To je čas, ki vas usmerja k temu, da poiščete ravnotežje. Če obstajajo področja v vašem življenju, ki se vam ne zdijo poštena ali pravična, se bodo v tem času zadeve pokazale v pravi luči. Medtem ko ta vpliv tehta vaše možnosti, se ne zatikajte v neodločnosti, ampak pogumno prodrite naprej. Tehtnici vlada tudi Venera, planet lepote, zato se prepustite umetnosti ali kulturi v smeri še boljšega navdiha.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi POLETNI HOROSKOP 2020 ZA VSA ASTRO ZNAMENJA