Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Pia Zemljič in Marko Mandić?

V razmerju se Pia in Marko dobro dopolnjujeta. Med njima je prisotna posebno topla in prijazna energija, ki se prepleta na čustvenem nivoju. Ker sta oba delujoča, potrpežljiva in zanesljiva, se ob vsakem kompromisu pogovorita brez večjih napetosti.

Njegovo Sonce se nahaja v dvojčkih, zato je zabaven, razigran in klepetav, kar Pio, ki je rojena v znamenju ovna, neizmerno privlači. Nikoli jima ni dolgčas in obdobja tišine so za njiju skoraj neznanka.

Njeno Sonce tvori kvadrat z njegovim Merkurjem v raku, to je vodilo za trden odnos, ker ona podzavestno vidi svojega partnerja kot podobo svojega brata ali očeta.

Dolgoročno lahko ta aspekt prinaša napetost, ki jo je težko izraziti, in pomanjkanje čustvenega zadovoljstva, zato so prisotna razočaranja. Vendar pa na poslovnem področju ta aspekt med njima tvori močno povezanost in izmenjavo idej.

Njen Uran v škorpijonu tvori trikotnik z njegovim Saturnom v raku.

Saturn ima sposobnost, da podpira to, kar je edinstveno Uranu, ali vsaj nakazuje, kako se lahko bolj prilagaja njegovim vrednotam. Po drugi plati pa Uran lahko Saturnu ponuja nov pogled na življenje, ki bo razkril težka vprašanja, delno pa mu bo tudi pokazal, na katerih področjih življenja je največji sovražnik samemu sebi. Ta interakcija vsebuje uporaben element dvostranskega reševanja težav. V bistvu ta aspekt predstavlja zdravo in odkrito prijateljstvo ali sodelovanje.

Sekstil, ki je prisoten med njenim in njegovim Soncem nakazuje na druženje, skupne odločitve in podobne cilje.

Drug drugega sta sposobna vzpodbujati in si pomagati, kar dejansko vpliva na trdnost njunega razmerja. Lahko prilagodita svoje življenjske cilje, saj imata podoben temperament, kar je podlaga za trajno povezavo in harmonično partnerstvo. To je položaj kakovosti v odnosu in medsebojnega razumevanja oziroma tistih, ki so ustvarjeni drug za drugega. Konjunkcija med Merkurjem in Saturnom Pio usmerja, da išče očetovski tip moškega, kar Marko zagotovo je, saj je zelo odgovoren in skrben. Ona mu vliva dodatno samozavest in pogum na intelektualni ravni.

Kvadrat med Merkurjem in Saturnom prinaša nekaj zapletenih situacij, saj je Marko včasih preveč spontan in sproščen, kar Pia težko razume. Pojavi se lahko različno dojemanje določenih situacij, vendar sta se sposobna o vsem skupaj pogovoriti.

Največ težav v kasnejših letih jima lahko povzroča kvadrat med Jupitrom in Saturnom, kar nakazuje na različnosti in drugačne želje za prihodnost. Možne so tudi finančne težave, bolj pri Marku, vendar ga zna Pia pravi čas ustaviti in disciplinirati.

Trikotnik med Marsom in Uranom ju povezuje pri sklepanju skupnih odločitev in jima daje še dodatno povezanost na več področjih. Povezava med Soncem in severnim vozlom nakazuje na fizično privlačnost ter željo po poroki in združitvi. Marko je včasih na prvi pogled nekoliko rezerviran oziroma nezainteresiran, česar Pia ne razume.

Če nista usklajena, Marko postane nemiren, nesiguren in malce labilen, kar lahko Pio razjezi, saj je čustveno in psihično zelo stabilna oseba. Ker je on veliko bolj kritičen od nje, v razmerju tudi bolj komplicira. Njega pa včasih zmoti njena brezbrižnost.

Povezava med Venero in Uranom prinaša obdobja nemira in razmišljanja o prekinitvah, vendar vse to ostanejo samo razmišljanja.

Kljub nesoglasjem sta sposobna na poslovnem področju odlično sodelovati. Marko je občasno trmast in prepričan v svoj prav, Pia pa je vztrajna, zato se ob različnih mnenjih težko dogovorita.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi SINASTRIJA ODNOSA ROBERTA KOROŠCA IN NINE RAKOVEC