Obdobje Venere v vodnarju bo pozitivno vplivalo na vaš napredek in odločitve. Preverite njen vpliv!

Venera je čudovit planet, še posebej v določenih znamenjih blagoslovi obdobje s šarmom in milino. V astrologiji naj bi Venera vladala našim vrednotam in sentimentalnim občutkom, zato bo v tem obdobju na ta področja vplivala s svojo zračno energijo vodnarja. Obdobje Venere v vodnarju bo prijetno še posebej za rojene v zračnih znamenjih.

Venera, ki označuje ljubezen in razkošje, prinaša kljub hladnemu januarju ustvarjalni nagib in pesniški duh.

Obstajajo možnosti, da prejmete priznanje ali nagrado na delovnem mestu. Tisti, ki se že dlje časa trudite, da bi dobili želene zaposlitvene priložnosti, boste končno dosegli svoj cilj. Pospešili boste lahko tudi  svoje zmogljivosti na področju služenja denarja. Za dosego ciljev pri delu boste potrebovali iskrena prizadevanja in predanost. Z nadrejenimi ali sodelavci morate sodelovati na praktičen in profesionalen način. Tako se boste izognili konfliktom z njimi.

Obdobje Venere v vodnarju

Obdobje Venere v vodnarju bo povzročilo, da se boste na svoji poslovni poti srečali z večjo konkurenco kot običajno.

Pretekle naložbe vam bodo v tem času morda prinesle finančne nagrade. Za poslovno naravnane posameznike je to ugoden čas za rast in napredek. Poslovanje v partnerstvu bo prineslo plodne rezultate, vendar boste morali upoštevati svoj notranji občutek. Povečanje odzivnosti na spletu vam bo pomagalo izboljšati vašo socialno podobo in poklicni status. Z veseljem boste porabili denar za nakup novih pripomočkov, morda celo računalnika ali avtomobila.

Ta faza Venere je pravi čas za vzpostavitev smiselnega odnosa.

Od osebe nasprotnega spola lahko pričakujete pozitiven odziv. Samski boste našli nekoga posebnega, s katerim lahko delite globoke občutke. Uživali boste v nenavadnih zmenkih, ki lahko hitro prerasejo v avanturo. Poročeni boste imeli mirne odnose, kar vam bo pomagalo okrepiti vezi. To je ugoden čas, da svoje ljubezensko življenje popeljete na naslednjo raven. Vaš partner bo zelo dobro razumel vaša čustva. Poročeni pari, ki pričakujete otroka, boste še bolj povezani. Vaši odnosi se bodo med tem časom stabilizirali.

Študentje lahko v tem obdobju akademski uspeh dosežete le s samozavestnimi prizadevanji. Vaša iskrenost in osredotočenost prinašata želeni uspeh. Težave, povezane z zdravjem, lahko zmotijo ​​vašo pozornost. Zato sta strog načrt prehrane in disciplina ključna za vaše zdravo življenje in ob enem tudi uspešen študij.

Skratka, Venera v vodnarju je prijazna, napredna in posebna. Nova razmerja lahko z njeno pomočjo vodijo k dolgoročnim, avanture bodo kratke, vendar sladke. Samski pa boste v tem času veliko lažje spustili zavore in začeli razmerje.

Preberite tudi ASTROLOŠKA LETNA NAPOVED 2020