MODNI KOSI: DRAGO, POVPREČNO ALI POCENI?

Modni kosi za vsakogar
Modni kosi za vsakogar

Modni kosi: Kateri stajlnig bi izbrale?

Pregrešno draga oblačila, oblačila z normalno, povprečno ceno ali cenovno zelo ugodna oblačila?

V današnjem času trg ponuja zelo pestro izbiro. Od vas pa je odvisno, ali si boste privoščile dražja oblačila. Ali pa se boste morda celo prisiljene odločiti za cenejša oblačila. Vsekakor pa si lahko tudi tiste, ki nimate možnosti kupovati dragih prestižnih blagovnih znamk pričarate zanimiv in unikaten stil. morda vam bodo pomagale tudi razprodaje.

Izbrali smo tri stajlinge s črno oblekico, črnimi sandali in rdečo torbico, vendar se ti trije stajlingi med seboj zelo razlikujejo, še posebej po ceni, ki jo boste odštele za te artikle.

Dolce&gabbana

Prvi stajling, znamke Dolce&gabbana so za večino samo sanje, saj je blagovna znanka cenovno v višavah. Tako da je dostopna malokomu. Pa so ti artikli res tako fenomenalni, da bi zanje odštele skupaj 2300 eur? Verjetno ne, saj tudi na prvi pogled bistveno ne odstopajo od drugih dveh.

Stradivarius

Drugi stajling je cenovno zelo dostopen in hkrati tudi kvaliteten. Zanj boste skupaj v Stradivariusu odštele 74 eur.

Primark
Primark

Tretji stajling Primarka pa vas bo stal 26 eur skupaj, na prvi pogled so čevlji, torbica in obleka čisto simpatični, o kvaliteti pa se boste morale prepričati same.

Modni kosi so za večino žensk ključnega pomena. Tiste, ki ste povezane z modo, pa zelo dobro veste, da je najboljše pomešati različne cenoven razrede oblačil in nato ustvariti popolno celoto, ki bo tudi udobna in seveda nosljiva.

Nikar pa ne pozabite, da obleka sicer, kot pravi stari pregovor naredi človeka, vendar ne popravi tistega, kar se skriva pod lupino.