Mesečni horoskop december 2019

Mesečni horoskop december 2019 za astrološka znamenja

Mesečni horoskop december 2019. V december se boste podali s Soncem v znamenju strelca kot svoboden popotnik. Razbremenitve bodo več kot odlično vplivale na vaše počutje. V zadnjih dneh decembra boste še bolj samozavestni in pogumni, saj se bo Venera gibala v znamenju vodnarja. Pripravite se na nenavadne ljubezenske korake, ki vas bodo nasmejali in hkrati razvedrili.

Mesečni horoskop za december vam prinaša prijetno dogodivščino.

Mesečni horoskop za december vas vabi k novim dogodivščinam naproti. Če želite poiskati skrite odgovore in se poglobiti vase, naročite Astrološko natalno analizo.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Mesečni horoskop december 2019 Oven

Venera v znamenju kozoroga vas bo v prvih dneh decembra popeljala v bolj hladne odločitve, čeprav bo ljubljena oseba od vas pričakovala romantiko in nežna čustva. Razmislite in se prepustite, saj bo vse skupaj pravi balzam za dušo. Prišli boste do določenih zaključkov, ki vas bodo vsaj delno razbremenili. Nekoliko manj ugoden bo mesec december na področju posla in finančnih zadev, ki vam bodo neprestano polzele iz rok, kljub temu da se boste trudili in v delo vlagali vso svojo energijo. Če ste se pred kratkim zaljubili, se predajte konec decembra prijetnim energijam in zaupajte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Mesečni horoskop december 2019 Bik

Čeprav se veselite decembra in praznikov, boste v ozadju kljub temu nekoliko obremenjeni s poslovnimi in finančnimi zadevami. Od vas bodo zahtevale konkretne rešitve in prilagajanje, ki pa vam ni pisano na kožo. Vzemite si več časa za družino in prijatelje, saj ste se v zadnjem času od njih čisto umaknili. Ker pa veste, da niste samotar, je sedaj čas, da odnose zakrpate. V zadnjih dneh decembra, ko se bo Venera sprehajala po vodnarju, boste deležni priložnosti, da nekomu izpoveste svoja čustva in se pogovorite o odnosu, ki vas vznemirja. Spomnite se tudi na tiste prijatelje, ki jih že dolgo niste videli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Mesečni horoskop december 2019 Dvojčka

Saturn vam s svojimi aspekti v prvi polovici decembra prinaša nekaj omejitev, ki bodo povezane predvsem z ljubezenskim življenjem. Določenim stvarem se boste morali odreči, v nasprotnem primeru sledijo konflikti, preko katerih lahko celo prekinete odnos. Presenetil vas bo nekdo, ki vam bo ponudil finančno pomoč, vendar se ne odločite takoj, saj se lahko v ozadju skriva past, ki vas lahko popelje v večje izgube. V zadnjih dneh meseca bodo v ospredje stopile družinske zadeve, ki pa jih sami žal ne boste mogli rešiti, zato sprejmite pomoč, ki se vam ponuja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Mesečni horoskop december 2019 Rak

V prvih dneh decembra, ko Sonce v strelcu prinaša površnost, boste potrebovali veliko energije, da se sestavite in začnete delati s polno paro. Idej bo ogromno, vendar jih bo potrebno tudi udejanjiti v realnosti, v nasprotnem primeru vam prinašajo le težave in zmedo. Ljubezensko področje bo obarvano s strastjo, ki jo boste težko nadzirali, ne boste pa pripravljeni za razne konkretne obljube, ki vas lahko celo odvrnejo od določenega odnosa. Izogibajte se v zadnjih dneh decembra nervoznim in agresivnim energijam in ljudem, ki vas ne spoštujejo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Mesečni horoskop december 2019 Lev

V decembrske dni se boste zavihteli na kraljevski način. Energija Sonca v znamenju strelca bo več kot odlična, saj se boste tokrat lahko spontano in neobremenjeno lotevali vsega kar vam je pisano na kožo. Vitalni in prodorni boste poskrbeli tudi za dovolj gibanja, saj vam bodo številne zabave, na katere boste vsekakor vabljeni odvzele nekaj energije. V zadnjih dneh meseca, ko se bo Venera gibala v znamenju vodnarja bo močno povečano hrepenenje po raznih avanturah in simpatičnih dogodivščinah.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Mesečni horoskop december 2019 Devica

Z Marsom v znamenju škorpijona boste v prvi polovici decembra z lahkoto priplezali stopničko višje, saj boste polni energije in motivacije, kljub temu, da se bodo vsi okoli vas zabavali. To vam bo dalo še večji zagon, da dosežete svoje cilje, s katerimi boste ponovno pridobili na samozavesti. Ljubezen bo imela nad vami moč, še posebej v zadnjih dneh decembra, ko si boste pogumno izborili naklonjenost osebe, ki vam je všeč že dlje časa, pa ste nekoliko oklevali. Tisti, ki ste v resni vezi, se boste prilagodili partnerju in končno začeli razumeti določene korake.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Mesečni horoskop december 2019 Tehtnica

Mars v znamenju škorpijona bo poskrbel, da se bodo ves čas pojavljale skrivnosti, ki vas bodo vznemirjale, zato boste prisiljeni uporabiti svojo iznajdljivost. Tudi počutje bo nihajoče, kar vas bo usmerilo k ukrepom za bolj zdravo življenje, vendar tokrat brez vašega pretiranega analiziranja in tuhtanja, kar bo vsekakor obrodilo veliko boljše rezultate, kot v preteklosti. Kljub vsem prazničnim dobrotam boste znali ohraniti zdravo mero. Najbolj podjetnim tehtnicam se v decembru ponuja velika priložnost za dober posel ali napredovanje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Mesečni horoskop december 2019 Škorpijon

V decembrskih dneh se boste odločili in si privoščili daljši počitek, ki bo ponovno napolnil vaše baterije in vas popeljal v lepše energije. Na področju partnerskih odnosov bo več napetosti sredi meseca, ko boste vse želeli izvedeti in udejanjiti takoj zdaj, nasprotni strani pa to ne bo najbolj ustrezalo. Nikar se ne izogibajte premišljenim korakom in potrpežljivosti, ki bo tokrat nujno potrebna, če boste želeli ohraniti mirne odnose. Obeta se vam denar ali ugodnosti, ki se bodo povečale v drugi polovici meseca. Izdatki, povezani z zabavami vas tokrat ne bodo preveč vznemirjali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Mesečni horoskop december 2019 Strelec

Končno se bo s Soncem v vašem znamenju v decembru vse začelo postavljati na svoje mesto in pripravljeni boste na nove izzive, tudi na poslovnem področju. Priložnosti vas čakajo še posebej v drugi polovici meseca, zato nikar ne dovolite, da zardi številnih zabav spolzijo mimo vas. V zadnjih dneh meseca vam lahko zagode vaše zdravje, še posebej tistim, ki ste že po naravi bolj občutljivi. Pomagajte si z zdravo prehrano in se nikar ne smilite sami sebi, saj boste s tem situacijo še poslabšali. Kljub temu boste blesteli v najdaljši noči.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Mesečni horoskop december 2019 Kozorog

V decembrskih dneh bo zelo pestro. Vabljeni boste na različne dogodke, kjer boste izžarevali samozavest in zadovoljstvo. Finance vam bodo najboljše služile v sredini meseca, saj bodo na vidiku dogovori in dobre priložnosti. Sonce v znamenju strelca vas bo usmerilo v bolj spontane in razigrane odnose. Čas je pravi, da jih razčistite in se postavite na pravo mesto, tudi kar se tiče prijateljstva med vami in osebo, ki do vas ni najbolj iskrena. Poglobili se boste v odnos in potegnili črto, kar vam bo omogočilo bolj sproščene decembrske dni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Mesečni horoskop december 2019 Vodnar

V prvi polovici decembra se bodo začele dogajati zanimive situacije, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo. Sonce v strelcu vas vodi v srečno obdobje. Uredili boste zadeve, s katerimi ste odlašali in veliko lažje se boste pogovorili in dorekli določen odnos, ki bo dobil boljšo obliko. Na poslovnem področju bo pravi čas za ugodne rešitve v drugi polovici meseca. Postavljali si boste smernice, ki bodo odlično začrtane, zato vam tokrat nikakor ne bo spodletelo. V zadnjih dneh meseca boste doživeli nekaj manjših presenečenj, ki bodo pozitivno vplivala na vaše odnose v prihodnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Že v prvih dneh decembra se boste usmerili v nove dogodivščine in pojavljati se vam bodo začeli pravi ljudje, s katerimi boste bolj kompatibilni. Na poslovnem in finančnem področju vas bo razjezil nekdo od znancev, ki bo povzročil nekaj zmede in napetosti, če določenih zadev ne boste poravnali pravi čas. V zadnjih dneh decembra boste zaradi vpliva Sonca v znamenju kozoroga bolj hladni in zaprti vase, tako da boste kakšno zabavo morda raje preskočili. Najbolj vam bo godil topel objem ljubljene osebe.