Mars v strelcu prinaša prijetno in spontano obdobje

Mars prehaja 3. Januarja v znamenje strelca, prinaša razposajeno optimistično energijo in željo po razširitvi v vseh  pogledih. Vse je večje, medtem ko se Mars premika skozi to ognjeno pozitivno znamenje. Želimo doseči veliko, se razširiti in raziskati višja obzorja, skratka želimo se premakniti dlje kot kdajkoli prej.

Ko v današnjem stresnem življenju ne najdemo tistega, kar potrebujemo, nam Mars v strelcu lahko pomaga preseči sedanje omejitve in uresničiti ogromne možnosti, ki so nam na voljo. Mars v Strelcu je motiviran, da prevozi velike razdalje, vedno pa išče tisto, kar je na robu obzorja.

Mars v strelcu

Vaša filozofija se bo v tem obdobju spreminjala, če se naučite biti odprti lahko delujete v skladu z modrostjo.

Zaupate vase, da se pravilno odločite in če nekaj ne bo prava izbira, se učite iz lastnih napak. Ko Marsov ujame navdih, je njegovo navdušenje nalezljivo, zato napake in razočaranja ne bodo tako velika. Prihaja močna strast do učenja. Zaradi tega se boste z veseljem podali v razne avanturistične spretnosti. Redko se boste dolgočasili, saj boste ves čas iskali naslednji izziv. Stvari bodo svetile bolj intenzivno in lahko boste zaznali možnost, ki je prej niste videli.

Mars v strelcu ne prinaša samo jasne vizije, ampak tudi nagon, da to vizijo spremeni v nekaj resničnega.

Kljub oviram se lahko približate rešitvam in vstopite na novo področje z zaupanjem. Med tem tranzitom se boste morda počutili manj osredotočeni na sedanji trenutek, ker boste namenjali veliko pozornosti temu, kar sledi v prihodnosti. Medtem ko je Mars v strelcu, obstaja nevarnost, da boste bolj nerodni, nepazljivi in malce zaletavi. Zaradi povečane impulzivnosti je bolj verjetno, da tvegate, vendar ne pozabite na zmernost.

Mars v strelcu povezuje ljudi, kraje, občutke, znanje, prepričanja.

Prinaša priložnost, da iščemo resnico, zato se realnosti težko izognemo. Moramo ostati odprti, kajti odgovori, ki jih potrebujemo, bi lahko bili kjer koli. Spoznavanje različnih sistemov prepričanj in filozofije vam lahko pomaga spoznati, da ni pravega načina življenja in povezovanja. Dlje ko boste dosegli in več kot si boste dovolili vedeti,, bolj boste razumeli sebe in stvari, ki se dogajajo v življenju. Ni boljšega časa za potovanje kot je obdobje Marsa v strelcu. Vendar ne gre za sproščujoč izlet na plažo, ampak za iskanje nečesa, kar je zunaj vas. Gre za iskanje izkušnje, ki vam širi razum in srce.

Mars v strelcu

Mars v strelcu vam pomaga razumeti lastno notranjo moč.

Pogosto se odpovedujete nečemu preprosto zato, ker verjamete, da niste sposobni dokončati nečesa, ker nimate sposobnosti ali vere v sebe, sedaj se vam to več ne bo dogajalo, saj boste zaznali svojo moč. Ugotovili boste, da je vse povezano s poskusom resničnega razkritja notranje moči, ki prebiva v vseh nas.

Z njegovo pomočjo boste odprti za druge v čustvenem smislu.

Mars v strelcu vas zna prepričati, da ste zelo zaverovani v svoja prepričanja in čustveno doživljanje. Čas porabite za razmišljanje o sebi in iskanju področij, kjer se lahko izboljšate. Ne bojte se biti kritični do svoje narave ali pristopa do življenja in nadzorujte v tem obdobju preveliko željo po spremembi. Všeč vam bodo presenečenja in na boste zelo naklonjeni in spoštljivi.

Preberite tudi NADANGELI V POVEZAVI S SONCEM, MARSOM IN SATURNOM