LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER

Ljubezenski horoskop
Ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop za mesec oktober

Preverite ljubezensko ujemanje vaš ljubezenski horoskop, ki bo morda izboljšal in poglobil vaše čustveno področje.

OVEN

Skok v mesec oktober bo zaradi Sonca v znamenju tehtnice za vas energičen in prijeten. Najlažje se boste srečevali z opravki, ki od vas zahtevajo bliskovite reakcije in iznajdljivost. Na koncu boste ponosni nase. Malce se boste ustrašili, ko boste opazili, da se nekaj na področju čustev ne ujema. Kot običajno boste pretirano temeljiti, zato utegnete porabiti veliko časa, da pridete zadevam do dna. Na ljubezenskem področju vas bo še posebej proti koncu meseca spremljala stabilnost.

BIK

Nikar ne bodite presenečeni, če se bo oktober, ki je pred vami začel s spremembami. Mogoče vas čaka krajša pot ali pomembna osebna sprememba. Zlahka boste uresničili svoje želje, saj boste s pomočjo Venere v znamenju škorpijona in njenih aspektov veliko bolj sproščeni, kot v preteklosti. Nahajali se boste v nebesih pod vplivom sanj, vendar bo potrebno konec meseca, ko bo vse skupaj malce nervozno storiti kljub temu še kakšen korak.

DVOJČKA

Dogajajo se vam zanimive zadeve. Sonce v znamenju tehtnice vas vodi v večja nihanja. Priznati si morate, da vedno bolj razmišljate o nekomu, ki se le redkokdaj pojavlja v vašem življenju. Takšne neulovljive osebe vas bodo v sredini septembra še posebej privlačile. Začeti boste morali z najmanj prijetnimi opravili, vendar se vam bo trud obrestoval prej, kot pričakujete. Pomagal vam bo nekdo, ki vam je zelo simpatičen in konec oktobra boste zaključili zaljubljeno.

RAK

Čas je, da v prijetnih oktobrskih dneh odidete ven na zrak in takoj prenehate z lenarjenjem. Namesto miru, ki si ga želite, vas čaka sredi meseca neprestano premikanje, pogovarjanje, usmerjanje. Vse se bo premikalo mnogo hitreje. Skratka ne bo in ne bo šlo v takšni smeri, kot si trenutno želite, ampak se s tem ne boste preveč obremenjevali. Na ljubezenskem področju vas čakajo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale veliko mero prilagajanja. Samskim se v zadnjih dneh meseca obeta več druženja.

LEV

Pred seboj boste v prvi polovici oktobra videli samo ravno pot in na njej številne ovire, ki vam bodo nagnale strah v kosti. Lažje in lepše vam bo, če se boste sprehodili po manjših ovinkih. Napetost se odraža pri vsem, tudi v družinskih odnosih. Upate, da se bodo stvari obrnile vam v pravo smer. Vseeno je mogoče, da vas bo nekdo pustil na cedilu. Na čustvenem področju boste nekoliko zamišljeni, vašo komunikacijo bo zmedel tudi planet Mars, ki vas bo pahnil v globino.

DEVICA

Dnevi, ki so pred vami v prvi polovici oktobra, prinašajo manjše dvome. Če bi se lahko v miru pogovorili, bi vam bilo hitro jasno, da z nekom govorita o isti stvari, pa čeprav v dveh različnih jezikih. Bolj pozorno poslušajte, manj govorite in vse skupaj bo veliko lažje. Čustva tokrat ne bodo igrala pomembne vloge, sposobni jih boste nadzirati, zato boste funkcionirali veliko bolj lahkotno in sproščeno, seveda v družbi in objemu svoje najljubše osebe.

TEHTNICA

Poskusite v prvih dneh oktobra, ko boste na ljubezenskem področju malce vznemirjeni obvladati svoje sume, ki vam le škodijo. Držite se le tistega, kar sami zagotovo veste in se čim bolj oddaljite od raznih govoric ter ugibanj. Nujno potrebujete več počitka in spanca, saj boste lahko le spočiti uspešno premagovali vsakodnevne izzive. Ljubezen bo konec meseca obarvana s prijetnimi odtenki. Izražali boste dostojnost in spoštovanje, ki vas vodi v stabilizacijo odnosa.

ŠKORPIJON

Prvi dnevi oktobra vam prinašajo manjšo nevihto. Strasti bodo razburkane, vendar se bodo tudi polegle enako hitro kot bodo vzkipele. Ne bodite preglasni, saj boste nekoga s tem še bolj vznemirili. Vaš um bo sredi meseca, ko bo Venera v znamenju škorpijona zelo aktiven in prodoren. Vzpodbujal vas bo tudi vpliv ostalih planetov, ki vas usmerjajo v odločnost in dobro motivacijo. Za prekinitev odnosov tokrat ni najboljši čas, zato se poskusite tokrat zadržati.

STRELEC

Oktobrski dnevi, ki so pred vami, vam prinašajo zbranost in odločnost na vseh področjih. Našli boste zelo preprosto rešitev za vaše probleme, navdih pa boste našli tam, kjer boste najmanj pričakovali. Proti koncu meseca pričakujte na ljubezenskem področju realno sliko. Čas je, da se spustite na trdna tla in prenehate živeti v popolnem svetu, saj le ta ne obstaja. Razbremenili se boste, ko vas bo nekdo soočil s kruto resnico.

KOZOROG

Iskrenost bo v prvi polovici oktobra igrala veliko vlogo. Nihče se vam ne bo mogel zlagati in z nikomer ne boste mogli vleči stvari na dolgo in široko. Tokrat boste zelo neposredni. Konec meseca, ko se bo Sonce sprehajalo po znamenju škorpijona boste vendarle ugotovili, da zanimivo novo poznanstvo ne bo kar samo potrkalo na vaša vrata. Izkoristite priložnosti za družabno življenje, morda spoznate privlačno osebo. Prijatelji vam bodo v oporo, še posebej tisti bolj pogumni in zgovorni.

VODNAR

V oktober vstopate razpršenih misli in nekoliko zmedeni. Preveč boste zaposleni s svojimi težavami, da bi opazili, kaj se dogaja z ljubljeno osebo. Vendarle pa vas bo spremljala sreča, ko bo treba sprejeti pomembno odločitev. Nekdo vas bo poskušal konec meseca v nekaj prepričati. Dobro premislite in pretehtajte vsako svojo odločitev. Ne verjemite praznim besedam, saj bi vas lahko popeljale le v pogubo, tega pa si nikakor ne želite.

RIBI

Čutite, da je pred vami prijeten oktober, zato si boste nadeli žareč nasmešek in se pogumno lotili česa novega, ob strani vam bo stal tudi Mars, ki bo z vašo pomočjo pometel z zoprnimi obrazi in vas ponovno postavil v ospredje. Potrebujete sveže izzive, ki niso tako daleč, kot so se zdeli včeraj, pripravljeni boste tudi tvegati. Daleč v ospredju bodo proti koncu meseca vse zadeve, ki so vezane na ljubezen, kar vam bo še kako všeč.

Vas zanima sinastrija ljubezenskega odnosa?