Mesec junij vam prinaša razigrane energije in veliko spontanih odločitev!

Ljubezenski horoskop za mesec junij vas bo navdihnil s prijetnimi smernicami.

Oven ljubezenski horoskop
Oven

OVEN

Zelo si želite, da bi nekdanje razmerje spet oživelo. Zakaj pa ne, vendar morate najprej rešiti težave, ki so vaju v preteklosti ločile. Postavite se zase na pravi način, še posebej v ljubezenskih odnosih. Prijetno vam bo v sredini meseca, čeprav niste pričakovali nikakršnih čudežev. Prav nasprotno, največ se bo dogajalo takrat, ko boste sproščeni in umirjeni. Občutek, da se lahko razdajate, pa vam bo še vedno veliko ostalo, bo izpolnil ambicije. Ljubezen bo konec junija, ko bo Sonce v raku čista radost, prepredena z pričakovanjem.

 

Bik
Bik

BIK

Zaradi napetosti bi utegnili v prvih dneh junija, ko bo Sonce v dvojčkih storiti napako. In tudi povzročiti prepir s človekom, ki si tega ne zasluži. Iskrenost je vrlina, toda včasih vas določene stvari preveč prizadenejo. Na pol poti se boste sredi meseca ustavili in ugotovili, da ste utrujeni. Zato raje počakajte, pritiskov ne marate in se v takih, težavnih okoliščinah ne znajdete najbolje. V ljubezni bodo po 22. juniju z ugodno Venero na vrsti občutljivi pogovori o denarju in skupni lastnini.

 

Dvojčka
Dvojčka

DVOJČEK

Vse nekako zamuja, in zdi se vam, da na področju čustev zopet niste na pravi poti. Morda tudi zato, ker se vam je nekdo sprva oglasil, potem se je izkazalo, da čaka na vaš naslednji korak. Bodite v sredini meseca, ko bo Sonce še v vašem znamenju pozitivno naravnani in ne dovolite nikomur, da bi zbudil vaše dvome. Izredno težko bo uskladiti vse želje, posebno, če nekdo ne bi imel dovolj časa za izpolnitev določenih obljub. Ponuja se vam nekaj, kar vas ne navdušuje preveč, zato boste po 24. juniju z neugodnim Marsom vznemirjeni.

 

Rak
Rak

RAK

Glede nečesa se boste v prvih dneh junija na področju ljubezni odločili lažje, kot upate. Ob vas bo oseba, ki je dala skozi nekaj pomembnega ali preprosto verjame v vas. To vam lahko da krila, pravi zagon, da se prebudite. Imate vedno več pozitivne energije. V ljubezni se še posebej v polovici meseca z ugodno Venero prepustite strastem. Oba bosta sicer nekoliko zmedena, čeprav vam ne bo treba preveč razlagati, kako se počutite. Vaše zasebne razmere so se spremenile, dobro bi se jim bilo čim prej prilagoditi.

 

Lev
Lev

LEV

Ranljivost boste v prvih dneh junija, ko bo Sonce v dvojčkih skrivali za masko brezbrižnosti. Ne boste eksplodirali, dokler ne boste dokončno vedeli, kaj hočete od partnerja. Sprejeti boste morali dodatno odgovornost. Spremljal vas bo notranji nemir. Glede na to, da ste utrujeni, bi bilo modro, da se odpravite na krajši oddih. Niste preveč razpoloženi za druženja, kar je za vas precej neznačilno. Osredotočite se le na eno težavo, nekaj, kar je tesno povezano z ljubezenskim vprašanjem.

 

Devica
Devica

DEVICA

V ljubezni boste v prvih dneh junija zaradi vpliva Marsa v raku sta preračunljivi. Pojavila se bo negotovost, dvomili ne boste samo o partnerju, temveč o vsem, kar čutite do nekoga, ki vam je simpatičen. Kmalu boste začeli razumeti, zakaj se nekdo do vas tako čudno obnaša. Nekoliko boste presenečeni nad njegovimi odzivi, vendar se nikar ne obremenjujte. Svojo občutljivost boste proti koncu meseca, ko boste bolj samozavestni skrili med svoje rogovje, šibke točke drugih boste instinktivno zaznali in jih predelali.

 

Ljubezenski horoskop za mesec april
Ljubezenski horoskop za mesec junij
Tehtnica
Tehtnica

TEHTNICA

Kljub čustveni nestabilnosti boste v prvih dneh junija, ko se bo Sonce sprehajalo po znamenju dvojčkov zbrali potrebno energijo za nadaljevanje, vendar odziv nasprotne strani ne bo spodbuden. Postali boste nekoliko napadalni. Zagrizli se boste v spremembe. Dolgo ste vedeli, da tako ne more več naprej, in zdaj boste to podprli s trmastimi dejanji, ki se jim poskusite izogniti. Svoje ljubezenske težave boste poskušali rešiti tako, da boste za nekaj časa omejili druženje s partnerjem.

 

Škorpijon
Škorpijon

ŠKORPIJON

Veliko je razlogov za neko razmerje ali proti njemu, vsekakor pa premislite, kako dalje, morda najbolje v prvih dneh junija, ko boste s Soncem v dvojčkih razigrani. Ostanite na trdnih tleh in počakajte. Iščete pravo družbo, ker bi radi razkrili marsikaj, kar vam leži na srcu. V bližnji preteklosti so vas obkrožali le tisti, ki so zagovarjali svoje. Tokrat bo več posluha. Kljub manjšim nesoglasjem bosta z partnerjem našla skupen jezik. Zdaj vaju čaka najtežji del, preiti od besed k dejanjem.

 

Strelec
Strelec

STRELEC

Morda vam bo v prvih dneh junija, ko bodo prisotne simpatične energije Sonca v dvojčkih zelo všeč poročena oseba in želeli se boste spustiti v avanturo. Čeprav sprva ne bo neke zaljubljenosti, bi vas le-ta lahko zadela kot strela z jasnega. Samo pomilovanje bo najslabša rešitev za težave, ki vas bodo pestile in vznemirjale v sredini meseca. Nerazpoloženi boste in potrti, a boste temu lahko hitro naredili konec, le v roke se boste morali vzeti.

 

Kozorog
Kozorog

KOZOROG

Pričakujte begajoče in nepričakovane preobrate in hitre spremembe ter nikar ne vstopajte v spore na čustvenem področju, ki bi lahko najbolj škodili ravno vam. Stres bo v prvih dneh junija načel vaše živce, izbruhe jeze boste težko preprečevali. Vsekakor se boste potrudili, da poveste, kar mislite ne glede na posledice, ki vas čakajo. Pohvala, ki je niste pričakovali, vas bo ponesla med zvezde. Očitno vas partner zelo spoštuje in tako bo tudi proti koncu junija.

 

Vodnar
Vodnar

VODNAR

V pomembni zgodbi napredujete in zato se ne ozirajte na trenutne zastoje v prvih dneh junija, ker se bo vse skupaj vendarle hitro razvilo. Posebno, če simpatijo ali ljubezen srečujete v službi. Zmeda v glavi se do sredine meseca še ne bo razrešila. Čutite, kaj morate, a hkrati ne veste, kaj bi radi. Morda pa ti dve stvari sploh nista različni. Vzemite si proti koncu meseca čas za glasne pogovore s samim s seboj, da si ne boste kdaj očitali.

 

Ribi
Ribi

RIBI

Vaša čustva bodo z vseh strani doživljala v prvih dneh junija hladen tuš. Zdelo se vam bo, da vas nihče ne razume, tudi v množici se boste počutili osamljene in prezrte. Raztreseni boste in v iskanju notranjih odgovorov, vendar si sami na vse ne boste mogli odgovoriti. Poskušajte se vzdržati in naredite z ugodno Venero nekaj zase. Trenutno imate pred seboj samo en cilj, in če ga boste poizkusili uresničiti skupaj s partnerjem, imate za to proti koncu meseca junija veliko možnosti.

Vas zanima sinastrija ljubezenskega odnosa?