Ljubezenski horoskop za mesec januar

Prva polovica meseca prinaša nova poznanstva, preverite ljubezenski horoskop januar, da boste pripravljeni na področju čustev.

Venera se bo do 13. januarja nahajala v znamenju vodnarja. Simpatičen pomežik prijatelja, ali celo neznane osebe vas bo navdušil veliko hitreje. Želeli si boste ljubezni in strasti na neobičajnih mestih, seveda pa bo vse skupaj moralo dišati po avanturi.

V drugi polovici januarja se Venera zavihti v kozoroga, ki lahko ohladi ljubezenske situacije in prinese v odnose nekaj hladnosti. Čas bo bolj naklonjen resnim pogovorom in skupnemu nizanju konkretnih načrtov.

Preverite kako se ujamete s svojo ljubljeno osebo.

OVEN

Nepričakovano dogajanje v prvih dneh januarja lahko dodatno oteži ljubezenski dialog v katerem se nahajate. Napake, ki jih delate, morate popraviti brez glasnega dramatiziranja in odvečnih besed, saj vas le to pelje v propad. Samski si želite ustvariti čustveno razmerje, vendar vaš čas še ni prišel, zato bodite potrpežljivi in se neobremenjeno družite. Mogoče konec januarja ne bo šlo vse po načrtih, ker delujete preveč impulzivno in prehitro reagirate na vsako malenkost. Potrebno se bo umiriti in poglobiti vase.

BIK

Potrebujete več počitka in trenutkov samo zase. V prvi polovici januarja boste hrepeneli po bolj umirjenih energijah, ki pa jih žal še nekaj časa ne bo na spregled. Sredina meseca bo v znamenju informacij in raziskovanja, ki vas bo popeljalo v nove zgodbe. Poglobiti se morate v odnose in se osvoboditi nečesa, kar vas močno bremeni. Znova bo prišla na dan vaša neprilagodljivost, posebno v ljubezenskih odnosih, kjer še vedno niste čisto odločeni. Čeprav pretiravate, v bistvu ni razlogov, da bi se pritoževali, saj je vaše stanje čisto normalno.

DVOJČKA

Izredno zamišljeni in zasanjani boste stopili v mesec januar. Pazite, da ne bodo ljudje v okolici opazili vaše labilnosti in jo izkoristili sebi v prid. Naklonjeno vam bo tudi prijateljevo mnenje, ki vam lahko podari moč in zaupanje v to, da ste končno na pravi poti. Nikar se ne zapletajte v sredini meseca, ko boste sicer hrepeneli po avanturah v nepreverjene zgodbe, saj ne prinašajo nič dobrega. Konec januarja, ko bo Sonce v vodnarju, boste deležni spodbudnih novic, kar vas bo razvedrilo in vam podarilo upanje. Vztrajajte in ostani zvesti sebi.

Ljubezenski horoskop za mesec januar

RAK

V povečanem naletu strasti se ne boste želeli čustveno vezati, zato si boste nizali vse možne izgovore s katerimi bi opravičili svoje obnašanje. Že poznane napake vam ne bodo koristile, ampak vam lahko naredijo dolgoročno škodo. Vaša samozavest bo v sredini januarja na ostalih področjih naraščala, na čustvenem področju pa bo počasi začela upadati, saj se vam bodo odvijale zapletene situacije, ki jih enostavno ne boste razumeli. Nikar se ne spuščajte v konflikte, ampak se težav rešite taktično in premišljeno. Tako se boste končno spet pomaknili kakšno stopničko naprej.

LEV

Ljubezensko srečanje, ki ga boste doživeli v prvih dneh januarja, bo vznemirljivo. Prav  ta intenziven nalet čustev vam bo neverjetno všeč, saj se počutite prazno. Soočili se boste spontano in zato bo tudi izid neverjeten. V domačem okolju boste deležni mirnih energij, brez kakšnih posebnih dogodkov, ki bi vas vznemirjali. Potrebovali boste tudi več nežnosti in romantike. Konec januarja z ugodno Venero prihaja nova priložnost, da se izkažete, posebno če že nekaj časa načrtujete svoj napredek na področju čustev.

Ljubezenski horoskop za januar napoveduje simpatične energije

DEVICA

V januar, ki ga spremlja energija kozoroga, boste stopili dokaj zadovoljni. Rezultati napredka v ljubezni so v fazi, ki vam trenutno ustreza in vas vzpodbuja k novim korakom. Vse skupaj bo temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih. Umirjena energija bo ugodno vplivala na vaše ljubezensko življenje in vašo notranjo radost. Tisti, ki ste še samski, boste imeli odlične možnosti, da začnete novo razmerje, ki vam prinaša srečo. Zaključek januarja bo namenjen pogovorom, ki bodo povezani z vašim razmerjem.

TEHTNICA

V prvih dneh januarja poskusite ostati na trdnih tleh, saj boste ves čas dobivali razne prijetne komplimente, ki pa morda ne bodo iskreni. Vaše čustveno življenje bo malce nihajoče in obarvano z dvomi. Najprej se boste intenzivno ukvarjali z nekom, ki je izredno občutljiv in nima razčiščenih zadev, nato boste poiskali svojo smer. Tisti, ki že nekaj časa iščete sorodno dušo, boste imeli več možnosti za nova, zanimiva poznanstva proti koncu meseca, ko vam Sonce v vodnarju podarja simpatično privlačnost.

ŠKORPIJON

V januarskih dneh bo vaše ljubezensko življenje postalo lepše, polnejše in predvsem bolj vznemirljivo. Samski boste imeli odlične možnosti, da se podate v razmerje, ki vam bo pričaralo iskriv nasmešek na obrazu. Vezani boste s partnerjem zelo kompatibilni, tudi strasti tokrat ne bo manjkalo. V zadnjih dneh januarja se bo izkazalo, kaj lahko dosežete in do kje se lahko v določenem odnosu spustite. Največ sreče na čustvenem področju boste imeli tisti, ki ste rojeni v prvi dekadi in ste pred kratkim začeli ljubezensko razmerje.

Ljubezenski horoskop

STRELEC

V prvi polovici januarja boste imeli precej dela z raznimi nesporazumi, ki bodo povezani s čustvi. Osebni in ljubezenski problemi se bodo počasi razjasnili, drugi pa bodo stopili v ospredje. Sredi meseca boste začutili, da ste dovolj močni in odločni, zato tokrat nikar ne oklevajte. Samskim se najboljše možnosti novih poznanstev nakazujejo proti koncu meseca. Naklonjena vam bo mlajša oseba, ki zelo dobro razume vašo zgodbo in tegobe, ki ste jih deležni, zato se v odnosu pogumno prepustite in nikar toliko ne komplicirajte.

Ljubezenski horoskop januar, za razrešitev dvomov

KOZOROG

Pazite januarja v ljubezenskih odnosih, ki se počasi krhajo, zaradi vaše neposlušnosti. Obtožili vas bodo, da delate enake napake, kot ste jih počeli v preteklosti. Kljub temu, da se ne strinjate, bi bilo dobro, da razmislite o vsem skupaj. Več sreče in iskric na ljubezenskem področju prihaja proti koncu januarja, ko bo tudi manj komplikacij v medsebojnih odnosih. Omejitve, katerih se boste najprej branili, vam dolgoročno prinašajo korist. Nekdo vam bo pomagal razumeti kočljivo situacijo in tako se boste osvobodili večjih bremen.

VODNAR

Že v začetku januarja bo samskim zanimivo poznanstvo polepšalo vsakdan. Zapletli se boste v vznemirljiv pogovor iz katerega se lahko, če boste vsaj nekoliko iznajdljivi kasneje tudi kaj razvije. Vezani boste bolj umirjeni in nekako zaprti v svoj svet čustev, ki pa jih tokrat ne boste sposobni deliti na glas. Počakajte na zadnje dni v mesecu, ko boste imeli s Soncem v vašem znamenju več priložnosti. Nova simpatija vas bo začarala s svojim popolnoma drugačnim odnosom do življenja.

RIBI

Tisti, ki ste v razmerju, se boste v začetku januarja znašli pred večjimi odločitvami, povezanimi s partnerjevimi zadevami, ki vam ne bodo najbolj všeč. Najbolj smiselno bi bilo, da skupaj postavita temelje za prihodnost. Z nezaupanjem ne boste prišli nikamor, le utrudili se boste, kar vam prinaša še dodatne zaplete na ljubezenskem področju.  Proti koncu meseca se izogibajte nepotrebnim ljubosumnim izpadom, nekdo se vam bo vrnil takrat, ko boste pokazali več samozavesti in odločnosti.

Preverite sinastrijo odnosa.