Kulturni dan in planetarne energije

Danes nastopi Prešernov dan, slovenski kulturni praznik, ki je osrednji slovenski kulturni praznik in državni praznik. Preverite, kakšno bo planetarno stanje na obletnici smrti največjega slovenskega pesnika Franceta Prešerna. Muzeji in druge kulturne ustanove na široko odpirajo svoja vrata, zato je to čas, ko se lahko posvetite kulturi in naredite nekaj za svojo dušo. Pričarajte si poseben kulturni dan!

Kulturni dan in planetarne energije

Sonce, ki se nahaja v vodnarju prinaša napredne misli, željo po širjenju obzorij in neverjetne ideje.

Zanimala vas bo tudi zgodovina, še posebej prijetne bodo predstave, ki bodo drugačen od povprečja. Na področju kulture bo energija vodnarja poudarila razlike in napreden um, ki vodi novim širinam naproti.

Merkur v znamenju rib poudarja kreativnost in ustvarjalnost, zato bodo kulturne prireditve še bolj zanimive.

Morda preberete kakšno dobro poezijo, ne bo vam škoda časa, saj boste hrepeneli po tem, da se na ta dan posvečate kulturnim vzgibom. Na misel vam bodo prišle zanimive ideje, kako čim bolj popestriti dan, negativen pomen tega vpliva pa je, da vam večja družba ne bo najbolj odgovarjala.

Venera v znamenju ovna in Mars v znamenju strelca prinašata odločnost in spontano energijo.

Zato vas ne bo težko prepričati, da se podate na kakšno kulturno prireditev, tudi če vam na prvi vtis ne bo najbolj pisana na kožo. Povečano bo tudi zanimanje za umetnost, vendar bolj na površinski ravni. Ker se Jupiter in Saturn in Pluton nahajajo v resnem znamenju kozoroga, se vam ne bo težko zbrati in prisluhniti zanimivim informacijam s področja kulture.

Prešernov dan

Pozicija lune na kulturni dan

Luna se bo sprehajala po znamenju leva, zato boste zelo odločni in seveda pripravljeni obiskati kulturne prireditve. Ta vpliv nosi s sabo ugodne vibracije in je zelo naklonjen raznim predstavam, gledališču in igri. Kulturne informacije boste znali absorbirati na sproščen način in če vam kakšna poezija ne bo najbolj všeč, boste znali to tudi na glas komentirati.

Trikotnik med Luno in Merkurjem riše zanimive zgodbe, povečuje vašo ustvarjalnost in prinaša ljubezen v vseh pogledih.

Energija dne bo najbolj naklonjena ovnom, levom, dvojčkom in tehtnicam. Kvadrat med Luno in Uranom prinaša nekaj stresnih situacij, ki pa jih boste lahko rešili s humorjem.

Preberite tudi ZNAMENJA, KI HREPENIJO PO ŠIRINI IN IZOBRAŽEVANJU