Kraljici februarja sta rojeni v astroloških znamenjih…

Če si rojena v teh 2 znamenjih, boš februarja uspešna pri vsem, česar se boš lotila, imela boš veliko sreče in možnosti, da privabiš v svoje življenje najboljše. Torej, kraljici februarja sta vodnarka in ribica.

Če si VODNARKA, boš …

… ta čas izkoristila najboljše, kar se da!

Kraljici februarja

Tvoje izrazite lastnosti, kot so edinstvenost, očarljivost in visoka inteligenca, bodo še bolj prišle do izraza. Sedaj je zate najbolj ugoden čas, da popraviš slabe vtise, izboljšaš svojo pozicijo v pisarni, rešiš večje konflikte ali pa se opogumiš in tipčku, ki ti je že dolgo všeč poveš, da želiš nekaj več.

Z veseljem boš širila pozitivno energijo tudi v družbi in s svojim neskončnim tokom novih idej za raziskovanje boš zabavala vse svoje prijateljice.

Velikodušna, pogumna iskrena in duhovita se boš podajala novim ciljem naproti. Zelo boš odločna in pripravljena tudi na kakšno težjo nalogo. O stvareh in situacijah tokrat ne boš samo razmišljala, ampak jih boš tudi raziskovala in seveda udejanjila.

Tvoje raziskovanje bo intenzivno in lahko ti prinese tudi kakšno presenečenje.

Ne bo ti dovolj, da nekaj obvladaš le površinsko, tokrat se boš spustila v nove globine, lačna znanja in izkušenj. Delovala boš izredno praktično in se na področju dela večkrat izkazala za izvirno in pristno.

Vodila te bosta tvoj oster občutek poštenosti in globoko spoštovanje drugih. Zdaj je tvoj čas, da se pokažeš v najboljši možni luči – izkoristi jo!

Če si RIBICA, boš …

… s svojo skrivnostno in čutno osebnostjo ter s pridihom romantične in duhovne narave nizala same lepe stvari in situacije. Tvoje sanje bodo žive in podarile ti bodo globok pomen, ki ga boš znala razvozlati samo ti.

Kraljici februarja

Svojo povečano ustvarjalnost boš znala usmeriti na pozitivna, kreativna pota, kar ti bo pomagalo ustvariti nekaj večjega, lepšega.

S svojim globokim vpogledom v človeško naravo in svet okoli sebe, boš v tem obdobju nekoliko lažje zaupala ostalim.

Tvoje delo bo simboliziralo razširitev tvoje osebnosti, znala boš odpreti svojo notranjost in povedati s kakšnimi čustvi se soočaš v določenem trenutku.

Tvoja čustvena in sočutna narava bo v tvoj objem zlahka pritegnila prijetnega kandidata za tvoje srce in veliko lažje boš dobila vso pozornost, ki jo potrebuješ. Prepirom in raznim napetim pogovorom se boš spontano umaknila, tokrat se boš boljše počutila v umirjenih energijah, ki jih boš znala tudi vzdrževati.

Če si boš nečesa želela, boš to tudi dobila. To je tvoj mesec!

Pripravljeno za: Cosmopolitan.si 

Preberite tudi SLAVNE ŽENSKE SERIJE BEVERLY HILLS 90210 V ASTRO PODOBI