PREVERITE PODZNAK ZA ZNAMENJE KOZOROG!

Vsako znamenje ima svojih dvanajst kombinacij Ascendenta, opisane so značilnosti za podznak kozorog, glavno znamenje je kozorog, v kombinacijah pa je opisan vaš podznak, če ste rojeni v znamenju kozoroga.

KOZOROG V PODZNAKU OVNA

Kozorog z Ascendentom v znamenju ovna je najbolj ambiciozen in direkten kozorog. Pogosto se znajde na pomembnem položaju iz katerega lahko vpliva na druge. Njegova avtoriteta je izredno izrazita, včasih skuša postati tiran, vsekakor on v odnosu vedno nadvlada. Ima možnost upravljanja in zagona večjih projektov, skoraj vedno se znajde na vodilnih položajih.

KOZOROG V PODZNAKU BIKA

Kozorog s podznakom v znamenju bika je močno povezan z domom in družino. Karakterno ste s to kombinacijo umirjeni in včasih malce počasni. Uživate v užitkih in ravnovesju med dolžnostmi in sprostitvijo, čeprav lahko v določenih primerih razvijete tudi linijo sebičnosti. Ves čas se soočate z materialističnimi pojmi, ki so za vas ključnega pomena, še posebej varnost. Ste zelo prizemljeni in realni.

KOZOROG V PODZNAKU DVOJČKA

Kozorog z Ascendentom v znamenju dvojčkov je najbolj komunikativen in odprt kozorog, ki je danes tukaj, jutri tam. To je odlična kombinacija za delo, medije, hkrati pa ste izredno resni in komunikativni. Odlično sodelujete in vodite ljudi, včasih zmedete z otroškim izgledom in zrelostjo v notranjosti. Ta kombinacija je uravnovešenje med zadržanostjo in razigranostjo.

KOZOROG V PODZNAKU RAKA

Kozorog s podznakom v znamenju raka je nežen, čuten in romantičen kozorog, ki mu dom in družinske vezi predstavljajo prioriteto. To je globok kozorog, ki ima sposobnost odkrivanja in skrivanja čustev, ter se rad vrača v preteklost. S to kombinacijo ste zelo sentimentalni in vedno z veseljem sprejeti v družbi, saj redko povzdignete glas in imate izostrene diplomatske sposobnosti.

KOZOROG V PODZNAKU LEVA

Kozorog z Ascendentom v levu je najbolj samozavesten in samovšečen kozorog, ki točno ve, kaj pričakuje od življenja. Imate zelo izrazite vodstvene sposobnosti ter vrhunsko sposobnost organizacije. Zaradi poudarjene lastne podobe lahko večkrat iritirate in vznemirjate ljudi okoli sebe. S to kombinacijo ste preveč zaverovani vase in v svoj prav ter premalo sočutni. Ste pravi deloholik.

KOZOROG  PODZNAK DEVICE

Kozorog rojen v Ascendentu device je resna, natančna in analitična oseba, za katero sta delo in denar ključnega pomena. To je dobra kombinacija za vrhunske poslovne rezultate, saj ste izredno marljivi ter disciplinirani, vendar le do trenutka, ko vas nekdo zmoti. Osredotočeni ste na tradicionalne vrednote, tveganje nikakor ni v vaši domeni. Odličen odnos z otroki.

KOZOROG V PODZNAKU TEHTNICE

Kozorog s podznakom v znamenju tehtnice je neodločen in umirjen kozorog, ki do uspeha pride počasi in premišljeno. Lepota in estetika sta za vas najbolj pomembni, zato ste tudi vedno urejeni do potankosti. Uspešni ste v kreativnih in umetniških dejavnostih. S to kombinacijo boste deležni prijetne in umirjene starosti, saj imate v sebi zasidrano globoko modrost.

KOZOROG V PODZNAKU ŠKORPIJONA

Kozorog s podznakom v znamenju škorpijona je strasten in prodoren kozorog, ki ga spremlja močna energičnost, hkrati pa je preudaren, nepopustljiv in pameten. Znajde se v vseh situacijah, še posebej bolj zahtevnih in težko odpušča, če ga užalite. S to kombinacijo je vaša koncentracija občutno povečana, lahko delujte hladno, skoraj ledeno in zelo hladnokrvno, ste težek nasprotnik.

KOZOROG V PODZNAKU STRELCA

Kozorog z Ascendentom v znamenju strelca je spontan in radosten v vseh pogledih. Ko se znajde v težavah, vedno poišče najboljšo rešitev zase, naklonjena mu je tudi sreča. Ima izražene sposobnosti za velika dejanja, kar mu omogoča, dobre vodstvene sposobnosti na globalni ravni ter iznajdljiv pristop. S to zanimivo kombinacijo oprtosti in zadržanosti pa presenečate druge s svojim dvojnim obrazom. Ima odličen smisel za humor in vedno poskrbi zase.

KOZOROG V PODZNAKU KOZOROGA

Dvojni kozorog je oseba, ki brez dela in urejenih finančnih zadev težko živi. Začrtani vzorci in principi ga držijo nad površjem. Ste pametni, uporniški, konstruktivni, vendar vam primanjkuje ležernosti in mehkobe. Večkrat ste v različnih situacijah preveč trmasti in kruti, zato v družbi niste najbolj zaželeni, saj ste premalokrat sproščeni in nasmejani. Zaupanja vreden delavec, ki nikoli ne vrže puške v koruzo.

KOZOROG V PODZNAKU VODNARJA

Kozorog s podznakom v znamenju vodnarja je odštekan kozorog, ki želi v življenju poskusiti vse, tudi tisto, kar je morda nevarno. Ste dobrosrčna oseba, zanimajo vas tradicija in prihodnost. Obstaja tudi občutek za realnost, včasih pa zajadrate v svoje sanje. S to kombinacijo ste zainteresirani za preskuse, ki jih lahko preoblikujete v delo. Odlična kombinacija za raziskovanje. Ne držite se strogih pravil, ampak iščete svoje rešitve.

KOZOROG PODZNAK RIB

Kozorog s podznakom v znamenju rib je nežen in zasanjan kozorog, ki se večkrat lahko izgubi v svojih globokih iluzijah. Vaša narava je zadržana in potrebujete nekaj ali nekoga, da vas pomakne naprej. Vaša vrlina ni hitrost, vendar lahko počasi in dosledno absorbirate stvari in jih postavite na pravo mesto. Kozorog z Ascendentom v znamenju rib ni hladen v odnosih, ampak hrepeni po romantičnih vzgibih in pozornosti. Nagnjeni ste k pomoči drugim.

Za podrobnejšo interpretacijo in razlago Ascendenta se obrnite na SVETOVALCE.