Horoskop vodnar 2020: Osebna rast in zdravje

NAMIG ZA LETO 2020

Vodnarji, da bo vaša osebna rast v letu 2020 hitrejša. Z njo bosta vsekakor povezana tudi zdravje in počutje.

V življenju soljudem pomagate prenesti ločitve, izgube ljubljenih ali bližnjih, spodbujate jih k sreči, sami pa pozabljate nase in svoje želje.

Horoskop vodnar 2020: Osebna rast in zdravje

Horoskop vodnar 2020 napoveduje, da bi se morali v tem letu bolj osredotočiti na svoje zdravje.

Soočali se boste z nekaterimi zdravstvenimi težavami, večinoma povezanimi s preteklostjo in trpeli zaradi stresa. Zaradi poslabšanja telesnega zdrava, se lahko posledično zmanjša tudi vaša učinkovitost na ostalih področjih. V pomladnih mesecih se izogibajte prehranjevanju v restavracijah, še posebej s hitro prehrano, saj bo to negativno vplivalo na vaše zdravje.

Vladajoči gospodar vašega znamenja bo letos v vaši dvanajsti hiši, zaradi katere se lahko zdravstveno stanje tudi poslabša. Pri izvajanju kakršnih koli dejavnosti boste morali biti previdni, saj obstaja velika možnost, da se poškodujete. Uživanje ocvrte ali mastne hrane bo največja napaka. V svojo prehrano vključite antioksidante, saj vam lahko pomagajo odpraviti številne zdravstvene težave.

PREHRANA IN ZDRAVJE

Umirjene misli pomenijo mirno telo. Ko se bo vaš svet uravnovešal, boste čutili, kako se vam vrača energija. Začutili boste povezavo med vitalnostjo in notranjim napredkom.

Horoskop vodnar 2020: Osebna rast in zdravje

Področja, kjer ste najbolj izpostavljeni:

živčevje, obolenja, ščitnica, želodec

Priporočljiva hrana:

  • ribe, oreščki, ki so bogati z esencialnimi maščobnimi kislinami , ki zdravilno učinkujejo na živce, jetra, rumenjak…
  • MESEC, KO STE NAJBOLJ VITALNI…januar
  • MESEC, KO BOSTE NAJBOLJ UTRUJENI…april

NAUČITE SE

Začnite s pozitivnimi navadami čim prej in ne obupajte, tudi če vam določene zadeve takoj ne bodo stekle! Tudi vaša osebna prepričanja se letos spreminjajo. Vplivi planetov vas poleti pozivajo, da ponovno ocenite, v kaj verjamete.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP VODNAR 

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020