Horoskop strelec 2020: Osebna rast in zdravje

NAMIG ZA LETO 2020

Strelci, da bo vaša osebna rast v letu 2020 hitrejša. Z njo bosta vsekakor povezana tudi zdravje in počutje.

Ste premišljeni, vendar manj odločni, ker upoštevate vse možne dejavnike, preden se odločite ukrepati, kar vam krade vašo srečo, zato se čim prej naučite biti odločni.

Horoskop strelec 2020: Osebna rast in zdravje

Horoskop strelec 2020, vaša krivulja zdravja bo letu pred vami skoraj nespremenjena.

Čeprav ni na vidiku nobene večje bolezni, vas lahko večkrat doletijo ​​majhne zdravstvene težave. Od junija do novembra prihaja ogromno pozitivnih sprememb, za katere se boste odločili na področju zdravja in osebne rasti. V zadnjih mesecih leta se vas lahko dotakneta stres in nemir, vendar boste znali s svojim optimizmom težave premagati tako, da se boste usmerili k jogi in meditaciji.

Horoskop strelec 2020 prinaša razna presenečenja

Če menite, da vaše težave, ki se kopičijo in misli, ki nimajo dovolj odgovorov motijo ​​vaš duševni mir, se poglobite vase in bodite strogi. Prekomerno delo vas ne bo priklenilo nazaj, vendar si boste kljub temu morali vzeti čas zase in poskušati delovati bolj aktivno.

PREHRANA IN ZDRAVJE

Res je, da boste večino leta porabili za zdravljenje starih ran. Leto je primerno, da vnovič ocenite, koliko spanca in telovadbe potrebujete, ne pozabite pa na uravnoteženo prehrano.

Horoskop strelec 2020: Osebna rast in zdravje

Področja, kjer ste najbolj izpostavljeni:

hrbtenica, glava, oči, notranji organi

Priporočljiva hrana:

  • zreli siri, čebula, kisle kumarice, oreščki, rdeče vino (zmerne količine) , kisla smetana, sveže pecivo, jajca, paradižnik, uživanje rib, bogatih z maščobnimi kislinami omega 3, kot sta npr. losos in tuna…
  • MESEC, KO STE NAJBOLJ VITALNI…marec
  • MESEC, KO BOSTE NAJBOLJ UTRUJENI…oktober

NAUČITE SE

Vaša ključna lekcija, ki se jo lahko naučite v letu 2020, je, da ne boste več preveč togi v svojih pričakovanjih. Prihaja več presenečenj ter različni vidiki življenja, zato je pomembno, da ste bolj odprti za spremembe in pripravljeni sprejeti nove načine delovanja.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP STRELEC

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020