Horoskop kozorog 2020: Osebna rast in zdravje

NAMIG ZA LETO 2020

Kozorogi, da bo vaša osebna rast v letu 2020 hitrejša. Z njo bosta vsekakor povezana tudi zdravje in počutje.

Če si želite več lepote, ravnotežja in urejenosti v življenju, se izognite konfliktnim ljudem, še posebej tistim, ki vam ves čas govorijo, kaj je dobro za vas.

Horoskop kozorog 2020: Osebna rast in zdravje

Horoskop kozorog 2020, leto vam bo prineslo nihajoče počutje in nekaj manjših prelomnic na področju zdravja in osebne rasti.

Če študirate ali delate več kot je običajno, se boste morali osredotočiti na svoje prehranjevalne navade. Leto bo najbolj ugodno za tiste kozoroge, ki ste se dolgo borili s kronično boleznijo. Prihajajo olajšanja in pri nekaterih celo ozdravitve, ki vam bodo ponovno povrnile zaupanje.

Horoskop kozorog 2020 napoveduje, da se lahko čeprav boste večino leta ostali zdravi, po napornih obdobjih pojavijo obdobja utrujenosti in izčrpanosti.

Da se izognete neugodnim spremembam, morate biti pozorni na svoje urejene misli, ne samo na fizično telo. Zadnje mesece v letu boste najbolj vitalni in pripravljeni na številne podvige. Energije bodo povezane s poglabljanjem vase in odpiranjem zavesti, čas pa vam bo pokazal, kako daleč boste potovali.

PREHRANA IN ZDRAVJE

Podajte se na večerne sprehode in hitro boste spet našli notranji mir. Če to ni dovolj, si privoščite dan v zdravilišču ali pa vsaj masažo.

Horoskop kozorog 2020: Osebna rast in zdravje

Področja, kjer ste najbolj izpostavljeni:

krčne žile, pritisk, mehur

Priporočljiva hrana:

  • zelena, kivi, paprika, papaja, grah, špinača, morske ribe, melancani, pomaranče, grenivka…
  • MESEC, KO STE NAJBOLJ VITALNI…februar
  • MESEC, KO BOSTE NAJBOLJ UTRUJENI…junij

NAUČITE SE

Ne bodite presenečeni, če se bodo drugi počutili ogroženo zaradi vašega novega zaupanja vase in vaše individualnosti. Nikar v kočljivih situacijah ne jemljite določenih zadev in opazk preveč osebno. Raje se zavihtite v svojo smer in si v mislih mislite svoje.

OBŠIREN LETNO HOROSKOP KOZOROG

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020