Horoskop devica 2020: Osebna rast in zdravje

NAMIG ZA LETO 2020

Device, da bo vaša osebna rast v letu 2020 hitrejša. Z njo bosta vsekakor povezana tudi zdravje in počutje.

Dovolite si ljubiti. Predajte se globlji ljubezni in modrosti, ki čaka na izraz v vaši duhovni notranjosti. Pokažite pravo smer in začutili boste srečo.

Horoskop devica 2020: Osebna rast in zdravje

Horoskop devica 2020 napoveduje, da bo vaše zdravje v 2020 stabilno.

Zaradi dobrega počutja boste lahko izjemno uspešno delovali na drugih področjih življenja. Ohranjanje dobrih zdravstvenih navad bo povečalo vašo samozavest. Z veseljem, popolnoma nesebično boste skrbeli za zdravje svoje družine. Nenehno boste spreminjali in poskušali nove tehnike vadbe in recepte, da bi izboljšali svoj življenjski slog.

Vendar se morate izogibati kompliciranju in pretiranemu pritisku na sebe, sicer se boste znašli v labirintu nezadovoljstva. Ob spremembah letnih časov se lahko pojavijo kakšni prehladi ali manjše zdravstvene težavice. Dobra novica za vse, ki se borite s slabimi razvadami je, da jih boste v letu pred vami veliko lažje prekinili Konec leta zaradi nakopičene nervoze prihaja nekaj prebavnih motenj.

PREHRANA IN ZDRAVJE

V svoji koži se boste dobro počutili, kar bo opazila tudi okolica. Če bolehate za kronično boleznijo ali alergijami, boste med aprilom in avgustom imeli najboljše možnosti za odpravljanje teh težav. Uporabljajte naravna zdravila oziroma izdelke.

Horoskop devica 2020: Osebna rast in zdravje

Področja, kjer boste najbolj izpostavljeni:

  • želodec, prebava, glava, živci, hemoroidi in ginekološka vnetja pri ženskah

Priporočljiva hrana:

  • paprika, kivi, zelena listnata zelenjava, mlečni izdelki (skuta, navadni jogurt, probiotični jogurt), polnozrnati izdelki…
  • MESEC, KO STE NAJBOLJ VITALNI…oktober
  • MESEC, KO BOSTE NAJBOLJ UTRUJENI…februar

NAUČITE SE

Duhovne in filozofske vibracije se bodo prepletale skozi vse leto, kar vam omogoča osebno rast, vendar pazite, saj bodo te vibracije precej nejasne. Pazite, da zaradi njih ne izgubite svoje poti.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP DEVICA 2020

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020