PREVERITE PODZNAK ZA ZNAMENJE DVOJČKA!

Vsako znamenje ima svojih dvanajst kombinacij Ascendenta, opisane so značilnosti za dvojček podznak, glavno znamenje je dvojčka, v kombinacijah pa je opisan vaš podznak, če ste rojeni v znamenju dvojčkov.

DVOJČEK PODZNAK OVEN

Dvojček z Ascendentom v znamenju ovna je izjemno podjeten in spreten v vsem, česar se loti, vendar ne sme preveč hiteti ali biti pod pritiskom. Sposobni ste prepričati vse druge v svoje zamisli, za kar vam ne manjka vztrajnosti. Ste zelo inteligentni, vendar mogoče preveč govorite in vse kar delate, želite opraviti na enkrat in takoj. S svojim visokim egom se težko prilagajate.

DVOJČEK PODZNAK BIK

Dvojčki z Ascendentom v znamenju bika ste na prvi pogled najbolj umirjeni in stabilni dvojčki, vendar se pod lupino skrivata nesigurnost in labilnost. Težko vzdržite na enem mestu, ali področju, saj delate stalne kalkulacije z vašimi idejami in prihodki. Zvestoba je za vas ključnega pomena, prav tako družabno življenje in uživanje svobode.

DVOJČEK PODZNAK DVOJČKA

Dvojni dvojček je doktor komunikacije in govora, vendar svojih misli in besed ne zna nadzirati in je brez predsodkov. Čeprav ste samozavestni, je potrebno gojiti trdno oporo, da stvari ne izgubite iz rok. Nastavite si hitri tempo, ljubosumje vam je tuje, saj imate občutek, da ste tako zanimivi, da je nemogoče, da bi vas kdo zapustil. Ples je vaša najboljša sprostitev.

DVOJČEK PODZNAK RAK

Dvojček s podznakom v znamenju raka obožuje skrite zgodbe in obrekovanje. Ste dvojček, ki kljub sočutju večkrat povzroči kakšno spletko, saj radi obračate besede. V svojem življenju se nahajate v ravnovesju med zadržanostjo in odprtostjo, ste tudi zelo dober analitik sanj. Težave vam lahko povzročajo zakoreninjeni vzorci iz preteklosti.

DVOJČEK PODZNAK LEV

Dvojček z Ascendentom v znamenju leva je odličen organizator in vodja, saj je sposoben prepričati tudi tiste, ki jih ostali ne zmorejo prepričati. Vaša kombinacija avtoritete in odlične komunikacije vas rešuje iz težav in vam omogoča vzpon po družbeni lestvici. Brez komplimentov se počutite prazno, čeprav jih sami težko dajete.

DVOJČEK PODZNAK DEVICA

Dvojček s podznakom v znamenju device nenehno analizira in kombinira, njegov pristop je kritičen do te mere, da se lahko večkrat tudi sam zaplete v svojo mrežo besed. Dvojček z Ascendentom v devici je zelo dober v intelektualnih podvigih, ima tudi odlično sposobnost izražanja, če je vztrajen. Strmi k ravnovesju, pomembna zanj je tudi finančna plat.

DVOJČEK PODZNAK TEHTNICA

Dvojček z Ascendentom v znamenju tehtnice je najbolj notranje umirjen dvojček, ki mu površnost ne dela težav. Najbolj vam prija družba ljudi, ki vas spoštujejo in dobro poznajo. Ste odličen diplomat in venomer v iskanju novih znanj ter jezikov. Dvojček s podznakom v tehtnici je neustavljivi šarmer, s pridihom nežnosti in dobrim smislom za humor.

DVOJČEK PODZNAK ŠKORPIJON

Dvojček z Ascendentom v znamenju škorpijona vas čas strmi k dogajanju, privlači ga vse kar je skrito, mistično. Zunanja podoba je razigrana, v notranjosti nosi globino, zato je zelo čustven. Veliko sanjate, govorite, vendar bolj malo storite. V življenju hrepenite po strasti in drami na vseh področjih, hitro se naveličate in izgubite zanimanj.

DVOJČEK PODZNAK STRELEC

Dvojčka z Ascendentom v znamenju strelca se ne da ujeti, niti tako, niti drugače. Ves čas se zabava v svojem svetu in naravnost uživa ko se izmuzne v daljave. Na prvi pogled ste z Ascendentom v strelcu zaupanja vredni, zato vas imajo ljudje, ki vas obkrožajo občudujejo in vas z veseljem sprejemajo v družbo, ki je zaradi vaše igrive narave vedno nasmejana.

DVOJČEK PODZNAK KOZOROG

Dvojček z Ascendentom v znamenju kozoroga je na zunaj hladen in trden, znotraj pa vedno pripravljen na polet. Začetni vtis je običajno napačen, ko vas ljudje spustijo blizu, vas spoznajo v popolnoma drugi luči. Ravnovesje med resnostjo in navihano naravo vas vodi k urejenemu, vendar tudi zelo zabavnemu življenju, kar povečuje vašo popularnost v družbi.

DVOJČEK PODZNAK VODNAR

Dvojček z Ascendentom v znamenju vodnarja je oseba, ki vedno priskoči na pomoč in se žrtvuje. Vaše življenje se nenehno vrti na odru, kjer potrebujete aktivne gledalce. Ves čas strmite k druženju, saj ste težko sami s sabo. Usmerjeni ste tudi k temu, da se vedno nekaj dogaja, blizu so vam stiki z javnostjo. Vedno želite biti tukaj in sedaj, polni ljubezni in pripadnosti.

DVOJČEK PODZNAK RIBI

Dvojček z Ascendentom v znamenju rib predstavlja veliko različnosti v eni osebi. V kolikor uskladite vse svoje notranje glasove, ste lahko odličen psiholog ali pisatelj, saj vaša domišljija nima meja. Potrebujete voditelja na vaši poti, saj se lahko večkrat znajdete na razpotju. Vaša dobrota ne pozna meja, zato vas v življenju lahko večkrat izkoristijo.

Podznak - ascendent vam odkriva nova spoznanja v zrelem življenjskem obdobju.
Vas zanimam v katerem znamenju zodiaka se nahaja vaš ascendent?

Za podrobnejšo razlago Ascendenta in ostalih planetarnih vplivov, naročite KNJIGO OSEBNI HOROSKOP.