Dnevni horoskop za torek 9. februarja 2021

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za torek

Dnevni horoskop za danes, torek 9. februarja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 9. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ves dan se boste s pomočjo konjunkcije med Luno in Plutonom trudili, da bi nadoknadili zamujeno, zato lahko spregledate tudi kakšno novost.

Nasvet za današnji dan: Predvidevanje želja in potreb drugih je lahko danes vaša pomembna vstopnica za uspeh.

Horoskop danes
Današnji dnevni horoskop

Luna je v znamenju kozoroga

Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik.

Danes praznuje Amber Valletta: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Vodnarja, zato je posebna in drugačna od povprečja. Strmi k užitkom in življu brez nepotrebnih nesporazumov in težav, zato je večkrat nasmejana, kot žalostna. Luna v znamenju Device pospravlja njena globoka čustva pod površino in ji riše navidezno hladnost. Venera v znamenju Kozoroga je stabilna in prepričana v svoj uspeh in napredek, zato je v poslovnem svetu prodorna in neustrašna.

Mars v znamenju Bika je tisti, ki ne dovoli, da bi bila naivna ter, da bi jo kdo prinesel naokrog. Tudi če je zelo oddaljena, ji družina veliko pomeni in z njo želi ostati povezana. Moškega v življenju sicer potrebuje, vendar od njega nikakor ni odvisna.

Kaj pravi horoskop za torek 9. februarja?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Joseph – Joe Pesci, ameriški filmski igralec
  • Bojan Šrot, slovenski politik
  • Rudi Bučar, slovenski glasbenik
  • Igor Zorčič, slovenski politik in pravnik
  • Luka Špik, slovenski veslač

Na današnji dan je bilo ustanovljeno tekmovanje za Davisov pokal. Primož Peterka na Kulmu kot prvi Slovenec preleti 200 metrov. Rodil se je Fran Saleški Finžgar, slovenski pisatelj in Irena Barber, slovenska pisateljica. Rodila se je tudi švicarska pravnica in diplomatka Carla Del Ponte in ameriška igralka Judith Light. Umrl je Fjodor Mihajlovič Dostojevski, ruski pisatelj in Jurij Vladimirovič Andropov, voditelj Sovjetske zveze. Umrla je tudi angleška princesa Margareta.

Katera astrološka znamenja si boste danes postavila nove cilje za prihodnost?

Nove cije za prihodnost si boste danes postavili rojeni v znamenju ovna, device in vodnarja.

Preberite tudi: PRIHAJA KITAJSKO LETO KOVINSKEGA BIVOLA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji dan je odličen čas za začetek sodelovanja, ki vas lahko popelje k odličnim rezultatom.

Zaželeli pa si boste tudi sprostitve, vsekakor pa se na vsakem koraku poskusite prepustiti svoji domišljiji.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes se boste zaradi lune v kozorogu znašli na prelomnici. Bodite vztrajni in ne dopustite, da bi vas ob morebitnih neuspehih popadla ravnodušnost. Pričakujte zanimiv telefonski klic.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ker se danes ne boste ravno najboljše počutili, ne pričakujte hitre realizacije, ampak bolj umirjeno reševanje situacij, vendar zelo natančno in produktivno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi nepremišljenosti in zaletavosti se na področju ljubezni lahko znajdete v sila nerodnem ali neprijetnem položaju. Vsaka stvar zahteva določen čas, zato ne silite v nekaj, kar vam ni namenjeno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Luna v kozorogu vas bo še vedno jezila z agresivnostjo v komunikaciji, zato se doma nikar ne spuščajte v pogovore, ki bi se lahko končali v smeri konflikta.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ko boste že kar v jutranjih urah hiteli v akcijo glede delovnih obveznosti, boste imeli podporo nevidnih energij. Čeprav so te očem skrite, jih boste vi zelo dobro občutili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Današnji vpliv planetov bo vzpodbudno deloval na vaše zamisli. Vaši načrti bodo natančno dodelani in vi sproščeni ter pripravljeni na globoko komunikacijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Veliko časa si boste vzeli zase in za tiste stvari, za katere ponavadi vedno zmanjka časa. Na nekaj se boste pripravljali in razmišljali. No, morda bo to zatišje pred nevihto.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Malce bolj boste raztreseni kot običajno, čeprav se vam bo zdelo, da so ljudje okoli vas nesramni, je morda problem v vašem obnašanju. Občutki ne bodo prav prijetni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ko se vam je že zdelo, da je vaša ljubezen trdna in močna, se bo začelo za vas obdobje, ko ljubezen ne bo nekaj samoumevnega. Vaš partner bo imel danes slab dan.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes vas bo božala naklonjena luna v kozorogu, ki vam prinaša veliko več umirjenosti. Ne boste več tako analitično usmerjeni, ampak boste zadovoljni z vsako malenkostjo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaše misli bodo kljub luni v kozorogu hitre in jasne. Ves čas boste v pogovoru in v raznih kontaktih. V podrobnosti se tokrat ne boste spuščali, saj se vam bodo zdele nesmiselne.

Vas zanima: TEDENSKI HOROSKOP