Dnevni horoskop za torek 5. maj 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za današnji dan 5. maja 2020

Dnevni horoskop za torek 5. maja 2020, dan Evrope. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Nepričakovano impulzivno obnašanje na vas meče slabo luč, kar še dodatno otežuje dialog. Napake, ki jih delate, morate popraviti brez glasnega dramatiziranja in odvečnih besed.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za torek 5 maja

LUNA JE V ZNAMENJU TEHTNICE

Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

V teh dneh bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom.

Filozofi so svet zgolj različno interpretirali, gre pa za to, da ga spremenimo.

Karl Marx

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Karl Marx, nemški politični filozof in ekonomist
Petar Konjović, srbski skladatelj
William McTear – Blind Willie McTell, ameriški blues pevec, kitarist
Arthur Leonard Schawlow, ameriški fizik, nobelovec
Adele, angleška soul pevka

Na današnji dan je umrl Napoleon Bonaparte, v Ajdovščini je bila ustanovljena prva slovenska vlada po II. svetovni vojni. Rodil se je kolesar Andrej Hauptman.

Današnji dnevni horoskop za torek 5. maja 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Preveč boste danes nemirni, da bi se osredotočili. Zoprno vprašanje prihaja v najbolj kočljivem trenutku. Pazite, kako boste izrazili svoje mnenje, saj vas bo v nasprotnem primeru izdala potrpežljivost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste v službi polno zaposleni. Lotilo se vas bo navdušenje nad novim projektom. Preverite najprej, če za ta projekt obstaja dovolj zanimanja, saj morda ciljate v napačno smer.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes, ko je luna v tehtnici nimate dovolj potrpežljivosti za najtežje opravke, ki se bodo vrstili. Premislite o pomembnem poslovnem dogodku, na katerega se morate dobro pripraviti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dovolj časa boste imeli za odločitev, toda čutite, da bi vam bilo v dvoje veliko lažje. Morda ste preveč pristranski, želite si več od nekoga, ki je trenutno v svojem svetu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes vam bo s pomočjo lune v tehtnici odleglo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v zgodbi, ki vam očitno ni pri srcu. Z lahkoto se boste poglobili in poskrbeli zase.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 5. maj 2020

Nekaj boste zaznali, toda to vam bo več kot dovolj, da si ustvarite svoj vtis. Posebno glede razmerja, za katero že veste, da vam veliko več ne more ponuditi. Prebudite se.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pazite danes kljub ugodni luni v vašem znamenju v ljubezenskih odnosih, ki se počasi krhajo, zaradi vaše neposlušnosti. Obtožili vas bodo, da delate enake napake, kot ste jih počeli v preteklosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub temu, da se načeloma z mnenjem družinskih članov ne strinjate, bi bilo dobro, da vseeno pokažete svojo podporo, saj se zadeve v nasprotnem primeru le zapletajo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Premislite, preden boste odgovorili na vprašanje, saj se nekje skriva zanka, ki vas lahko ponese v napačno smer. Vsega skupaj ste se lotili na napačen način, zato bi morali poiskati pomoč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes, ko bo luna v tehtnici vas bo presenetila izjemno neprijetna govorica o kateri ne boste imeli pravega mnenja. Najprej se prepričajte, če ima vse skupaj sploh pravi smisel.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Določeni ljudje vam zadnje čase nenehno pametujejo, kar vam gre že močno na živce. Soočite se z očitki in razkrijte svoje karte, tako se bo ozračje končno sprostilo in umirilo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prekomerno se obremenjujete z zadevami, ki jim ne bi smeli pripisovati velikega pomena. Kmalu se bo izkazalo, da je potrebno le še malce počakati na prave in ustrezne korake.