Dnevni horoskop za torek 5. januarja 2021

Horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 5. januarja 2021.

Dnevni horoskop za torek 5. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čeprav boste neprestano bezljali, boste izjemno učinkoviti in neutrudljivi. Tisto, kar se boste odločili, boste dosegli.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Delo vas bo začelo dobesedno preganjati in končno se boste sposobni spraviti k učenju in realizaciji težjih področij.

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Danes ob 6.42 uri preide luna v znamenje tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za spletni zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v spletno nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit.

Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi. Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu.

Danes praznuje January Kristen Jones: Astro profil

Njeno Sonce v znamenju Kozoroga močno vpliva na njeno odločnost in voljo, katero zbere tudi v še tako kočljivi situaciji. Na kožo ji je pisano težko delo, ki jo osvobaja. Ne zna in ne želi biti ležerna in lena, takrat se počuti zelo nezadovoljno. Luna v znamenju Škorpijona nakazuje na preboj strasti, s katerim vsakemu ljubimcu še dolgo ostane v spominu.

Težko se zaljubi, še težje pa potem preboli, pozabi in se obljubi. Z ugodno Venero je svobodna, malce umetniško nagnjena zasanjana dušica, ki pa vedno ostaja na realnih tleh. Mars v znamenju Leva je tisti, ki ji v kriznih situacijah ponuja luč in nove rešitve, ki jo pripeljejo do zmage.

Danes praznuje Neisha, Neža Buh: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 10. Hiši Kozoroga, zato je naravno rojen vodja. Slava in bogastvo v njenem življenju korakata z roko v roki. Prav tako je verjetno, da se bo znašla na vodstvenem položaju in s tem dosegla spoštovanje drugih. V svojem življenju se zelo jasno osredotoča na posel, kariero in pazi na podobo, ki jo kaže v širši javnosti. Želi biti vidna, prepoznana in predvsem cenjena. Njena osebnost je zelo resna in vztrajna. Svoje cilje običajno doseže, čeprav pogosto zanje žrtvuje dom in družinsko življenje. Ima naraven dar za uspeh.

Njen Mars se nahaja  v 6. Hiši Tehtnice, zato je neodločna in lahko zavlačuje, kadar tehta možnosti, preden se dokončno odloči. Nagnjena je k zagovarjanju svojega delovanja, čeprav ve, da lahko zaradi neodločnosti upočasni proces dela ali napredka. Ker se ne želi nikomur zameriti, je redko povsem iskrena in je nagnjena k pasivni agresivnosti.

Katera astro znamenja se bodo danes na področju kariere najbolj znašla?

Na področju kariere se bodo najbolj znašla astro znamenja oven, dvojčka in ribi.

Katero astrološko znamenje bo imelo danes slab dan?

Slab dan boste imeli danes rojeni v znamenju vodnarja.

Kaj pravi dnevni horoskop, torek 5. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Robert Duvall, ameriški filmski igralec
  • Umberto Eco, italijanski pisatelj, filozof
  • Juan Carlos I., španski kralj
  • Brian Hugh Warner – Marilyn Manson, ameriški glasbenik
  • Janica Kostelić, hrvaška smučarka

Na današnji dan v San Franciscu so pričeli z gradnjo mostu Golden Gata. Rodil se je Anton Ingolič, slovenski pisatelj in Fran Serafin Vilhar, slovenski skladatelj in pesnik. Umrla je Katarina Medičejska, francoska kraljica in Elizabeth Anscombe, britanska filozofinja.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 5. januarja 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poslovno področje vam danes, ko bo luna v tehtnici sicer ne bo povzročalo težav. Ostane vam le še nekaj podrobnosti, ki jih lahko opravite drugače, kot ste nameravali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Privlačita vas dve zanimivi možnosti, vendar se boste morali odločiti za eno. Čutite, kako vam vse skupaj naenkrat pospešuje utrip in vas na določen način podzavestno vznemirja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pod blagodejnimi vplivi lune v znamenju tehtnice, se lahko premišljeno podate v akcijo in dokončevanje določenih zadev. Izid bo dober tudi, če ste se dolgo pripravljali na določen korak.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Neradi ugibate, kaj se dogaja, zato boste kljub umirjeni energiji lune v tehtnici zahtevali jasne odgovore, ki vas bodo pripeljali do bolj konkretne slike. Vse skupaj vam bo všeč.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Današnji dan z vplivom lune v tehtnici vam prinaša olajšanje. Vsem oviram boste kos, posebno v ljubezenskih odnosih, kjer ste v zadnjem času nekoliko obtičali na eni točki.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 5. januarja 2021

Danes, ko boste z luno v tehtnici neprestano tehtali, ne boste preveč navdušeni nad le eno samo možnostjo. Želite si, da bi preizkusili kaj novega in predvsem nenavadnega.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V današnji dan z vplivom lune v vašem znamenju boste zakorakali izredno dobro razpoloženi. Zlahka boste prešli k dejanjem in zato bo tudi v ljubezni pestro in intenzivno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Brez potrebe strogo vsiljujete svoje načrte drugim, saj vam tokrat ne bodo želeli prisluhniti. Prilagajanje vam bo prineslo večji uspeh in zadovoljstvo, tudi na osebnem področju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse kar se bo danes dogajalo se bo odvijalo lahkotno in v znamenju izredno intenzivnih pogovorov. Veliko bo vsakodnevnih opravil in skrbi, vendar jih boste opravili mirno, z veliko občutka.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Delovali boste bolj globoko ter umirjeno kot običajno. Na področju čustev se zaradi ugodnih vibracij lune v tehtnici obetajo lepi, intenzivni in romantični trenutki z ljubljeno osebo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nepričakovani dogodki na poslovnem področju vas omejujejo in ovirajo, zaradi tega ne morete uresničiti svojih želja, po katerih intenzivno hrepenite že nekaj časa. Zazrite se vase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spočite si in s pomočjo prijetne energije lune v tehtnici skozi dan nahranite svojo dušo. Navdih za vaša ustvarjanja bo odličen. Prav tako se boste dobro počutili v domačem okolju.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP JANUAR 2021 ali LETNI HOROSKOP 2021