Dnevni horoskop za torek 4. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 4. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 4. maja 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za torek 4. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Previdni boste, ko bo šlo za skupinska vprašanja, saj se s svojim mnenjem ne boste hoteli izpostavljati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odločitve boste prestavili za kasnejše dni, bolj boste prisluhnili notranjemu glasu, ki vas po tihem opozarja.

horoskop
Luna v znamenju vodnarja

Luna je v znamenju vodnarja

Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike in vsakovrstno raziskovanje.

V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok. Če se slabo počutite, potrebujete počitek in naravo. Zdravilne strategije so redni obroki, zajtrk, ples, branje, ter ognjičev in zeleni čaj.

Vse dobre knjige imajo nekaj skupnega so bolj resnične, kot če bi se dejansko zgodile.

Ernest Hemingway

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Cvetko Golar, slovenski pesnik, pisatelj
  • Hosni Mubarak, egiptovski politik
  • Audrey Hepburn, belgijska filmska igralka
  • Ivan Kramberger, slovenski dobrotnik, politik
  • Jorge Lorenzo, španski motocikistični dirkač

Na današnji dan Ljubljano močno poškoduje požar. Pogašen požar v jedrski elektrarni Černobil. Ernest Hemingway je bil nagrajen s Pulitzerjevo nagrado za delo Starec in morje. Okoljevarstvena organizacija Dont Make A Wave Committee se je preimenovala v Greenpeace Foundation. Rodil se je Antun Augustinčić, hrvaški kipar in Henrik I., francoski kralj. Rodil se je tudi ameriški glasbenik, član skupine Green Day, Mike Dirnt in nemška skakalka v višino Ulrike Meyfarth. Umrl je Josip Broz Tito, predsednik SFRJ in Isaac Barrow, angleški matematik, teolog.

Katera astro znamenja boste danes zelo iznajdljiva in napredna?

Danes boste najbolj napredni in iznajdljivi ovni, biki in vodnarji.

Kakšen planetarni premik se bo zgodil danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da se danes Merkur iz bika pomakne v znamenje dvojčkov, kar prinaša odlično komunikacijo.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2021 ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Že dlje časa čakate na priložnost, da pokažete svojo pozitivno plat. V kratkem jo boste tudi dobili. Sicer boste morali sodelovati z nekom drugim, kar z luno v vodnarju ne bo težko.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu boste s simpatično luno v vodnarju deležni številnih priložnosti. Ideje bodo kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Veliko se boste danes kljub razpršeni energiji lune v vodnarju ukvarjali sami s sabo. Priznali si boste, da vam določene zadeve niso všeč. Počasi bo potrebno narediti kakšen korak.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vsak neuspeh vas lahko danes, ko bo vaš ego zaradi lune v vodnarju povišan še toliko bolj prizadene. Čim prej se skušajte znebiti te negativne lastnosti. Ljubljena oseba vam bo naklonjena.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu, ki ga spremlja luna v vodnarju uporabite svoje sposobnosti pri delu. Ne bodite ljubosumni, čeprav se vam bo zdelo, da vam nekdo ne vrača naklonjenosti v enaki meri.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na poslovnem področju bo danes kljub luni v vodnarju bolj napeto. Morda vas bodo uporabili za dela, ki sicer niso vaša dolžnost, vendar se boste morali kljub temu soočiti in se odzvati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaustavite se ter začnite že v dopoldanskih urah razmišljati o bolj pomembnih zadevah, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Veliko bo odvisno od vas, zato prenehajte z omahovanjem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Današnji dan vam ne bo ravno po godu. Prihajajo konflikti, težko se boste sprostili, skratka želeli boste nekaj, kar trenutno ni izvedljivo in vas lahko spravi samo v slabo voljo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes se bo vaša upornost zaradi lune v vodnarju povečala. Če boste uporabili pravo taktiko, boste našli tudi pravo zdravilo za vaše telo in dušo in se zadovoljno vsemu skupaj nasmehnili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekoliko boste danes zaradi razpršene energije neodločni. Zatekli se boste po pomoč in iskali odgovore povsod. Potrebovali boste nasvet glede zadev v ljubezni, čeprav jih običajno rešite sami.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Uporabite danes, ko je luna v vašem znamenju moč argumenta, ne pa argument moči. Verjemite, tako boste precej lažje dokazali svoj prav. Pri delu pričakujte izboljšanje, ki bo naključno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se boste usmerili k temu, da poiščete duševni mir, ki ga tako močno potrebujete. Ne dovolite, da vas kdorkoli ali karkoli vrže iz tira in ostanite do večera popolnoma prepričani vase.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP