Tedenski Lunin horoskop za obdobje 3.5.-9.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 3. do 9. maja
Kako bo v tem tednu na vas vplivala Luna?

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 3. do 9. maja

V ponedeljek se boste podali svobodni in neobremenjeni, saj je luna v znamenju vodnarja. Da pa boste zastavljene zadeve prej zaključili, bo poskrbela energija Zadnjega krajca. Za prekinitev odnosa, ki vas že dlje časa po tihem obremenjuje je zdaj pravi trenutek. Tehtali in ocenjevali boste vsako situacijo, popravljali napake in si na koncu brez slabe vesti privoščili zasluženi počitek.

V torek boste dobre volje, direktni in usmerjeni v lepši jutri.

blank

V sredo se bo vse umirilo, saj luna prehaja v znamenje rib. Čas bo romantično obarvan, saj boste sproščeni, zato se prepustite nežnim dotikom. Ker je odnos do sebe in drugih področje, ki ga radi razčlenjujete in proučujete se boste z veseljem spustili v kakšno analizo ter povzeli pomembna dejstva. Občutljivi boste le na kakšno nesramno pripombo ali pa na krivico. Težave se lahko tudi v četrtek pojavijo tudi v krogu družine, saj bo vsak vztrajal pri svoji odločitvi, kompromise bo težko doseči, razen če boste šli čez mejo in se poskušali prilagoditi.

V petek ob 13.52 uri preide luna v znamenje ovna.

Skozi vikend boste močni, temperamentni in pozitivni, saj vas bo spremljala energija, ki ne dovoljuje slabih misli. S pozitivnim pogledom boste lažje premagovali napetosti, ki vas spremljajo in se jih niste mogli že prej otresti. Manj boste obremenjeni z vsakodnevnimi obveznostim, zato si boste vzeli več časa za razvedrilo. Tudi samski boste zadovoljni, saj boste ves čas prejemali prijetne komplimente.

Ta vpliv bo še dodatno podkrepil vaše samozavedanje, ne bo pa vam dovolil ležernosti, saj boste ves čas razmišljali, kaj morate še postoriti, da popeljete določene zadeve do končne točke. Čustveno boste zelo strastni, iskreni, pogumni in samozavestni. Naleteli boste na navdušenje, sprejetost s strani bližnjih in pozitivne smernice.

Pripravljeno za Sensa.si