Dnevni horoskop za torek 31. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 31. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 31. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 31. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Izid ljubezenskega pogovora bo malce negotov, saj ste preveč neodločni in pričakujete da se bodo vedno strinjali z vami.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vseeno naj vam bo kaj si drugi mislijo o vas. Bodite to kar ste in povejte jasno točno to, kar si mislite.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Luna je v znamenju Dvojčkov

Prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Prihajajo tudi zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Počni samo tiste stvari, ki prihajajo iz srca.

Diana Spencer

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Alma Mahler, avstrijska pianistka
  • Van Morrison, severnoirski glasbenik, pevec
  • Richard Gere, ameriški filmski igralec
  • Debbie Gibson, ameriška igralka
  • Nikolaj Lukašenko, sin beloruskega predsednika

Na današnji dan po dvomesečnih nemirih predstavniki sindikata Solidarność in poljska vlada podpišeta sporazum, ki dovoli delovanje neodvisnih sindikatov. V Združenem kraljestvu prvič vzleti letalo harrier. Malezija postane neodvisna država. Charles de Gaulle razpusti CNR, Conseil National de la Résistance – Odporniški narodni svet. Propade še zadnji poskus sporazuma Združenega kraljestva in Francije s Hitlerjem, da bi preprečili začetek 2. svetovne vojne. Sankt Peterburg se preimenuje v Petrograd. Rodil se je Amilcare Ponchielli, italijanski skladatelj in Pierre Jules Théophile Gautier, francoski pisatelj. Umrla je Diana Spencer, britanska princesa in Henry Moore, angleški kipar.

Čemu bi se morali v današnjem dnevu izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se morali izogniti težjim pogovorom in preciznim opravilom.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj raztresena?

V današnjem dnevu boste najbolj raztreseni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Trenutki, ki jih bo obarvala luna v dvojčkih bodo spodbudni za ustvarjanje nečesa drugačnega, bolj svežega in razgibanega. Bodite iskreni in nikar v medsebojnih odnosih ne taktizirajte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Lažje kot v zadnjem obdobju boste v svojem ljubezenskem hrepenenju opustili določene iluzije, zato boste z veseljem naprej gradili na trdnejših temeljih, kar vas vodi k stabilnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Skušajte zaradi ugodne energije ravnati po razumu. Z nekom se preprosto ne razumeta, toda ne gre za težave, le za brezvezen zaplet. Imejte v mislih, da se vse lahko reši z iskrenim pogovorom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nimate energije za večje premike, ampak le čakate, da se nekaj zgodi kar samo od sebe. Začnite tokrat na samem začetku in končno pokažite, kdo vam resnično veliko pomeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nizali si boste različne scenarije, kar bo še pospešila luna v znamenju dvojčkov, čeprav bo tekom dne vse skupaj popolnoma drugače kot ste pričakovali. Odvalil se vam bo velik kamen.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Po dolgem zatišju boste zopet pripravljeni poskusiti nekaj novega. Izžarevate posebno energijo, ki bo razširila tudi na ostalih področjih. Pomembno je le, da ne pričakujete preveč hitrega razpleta.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pričakujete lahko malce zoprne situacije na področju prijateljskih odnosov, saj vpliv lune v dvojčkih poudarja opravljivost. Oseba, ki vam je zelo pri srcu, vas bo za trenutek šokirala s svojo pripombo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Znašli se boste v ozadju, kar vas lahko notranje vznemiri ter traja še nekoliko dlje, kot ste pričakovali. Prehitevanje ne vodi nikamor, saj bi se utegnili znajti v nerešljivi situaciji.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Precej zmedeni boste, saj boste z vplivom lune v dvojčkih skakali iz ene teme na drugo. Umirjenost vas bo popeljala tja, kjer se počutite sproščeni. Poslovno področje bo polno nepredvidljivih ugank.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Naenkrat se nikakor ne morete sprijazniti ter sprejeti preprostih stvari, ki so nove in drugačne. Najboljša rešitev je, da raziščete pomembnejše zadeve, ki vas po tihem bremenijo že dlje časa.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne delujte v kočljivih situacijah, ki zahtevajo odločnost z ranjenim ponosom. Nasprotna stran bo iznajdljiva, zato bodite vsaj vi bolj iskreni. Jezilo vas bo podcenjevanje vaših zmožnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čutite, da je lahko to, kar se je zgodilo v preteklih dneh pomembno za vas in osebni napredek. Prisluhnite najprej in ne spregovorite, preden ne boste povsem prepričani v svoje zaznave.

Vas zanima: Tedenski Lunin horoskop za obdobje 30.8.-5.9.21