Dnevni horoskop za torek 30. junija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 30. junija 2020.

Horoskop: dnevni horoskop – Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da bo današnji dan čim bolj strasten in obarvan z zadovoljstvom. Izognite se sarkastičnim pripombam.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Spustili se boste v nekaj, kar je posebno zanimivo in morda celo nekoliko tvegano. Današnji dan bo poln zanimivih predlogov.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 0.47 preide luna v znamenje škorpijona.

Luna je v znamenju škorpijona

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja.

Bolečina nikdar ni tako huda, da je čas ne bi omehčal ali celo izbrisal.

Annibale Caro

Danes praznuje Lara Jankovič: Astro profil

Larino Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju raka. Je ženska v pravem pomenu besede, lepa, atraktivna, hkrati pogumna in nežna. Dokler je v središču pozornosti cveti, ter je komunikativna in ima vedno kakšno dobro idejo. Ob rojstvu se je njen Mars nahajal v znamenju Vodnarja. Svoboden duh in samozavest sta ključnega pomena zanjo. Življenje zna zajemati s polno žlico, ter najprej poskrbi zase.

Nikoli ni v vlogi žrtve in svoje težave večkrat pometa pred preprogo, kar ji lahko v kasnejših letih povzroči nekaj težav na psihičnem področju. Ob rojstvu se je njen Jupiter nahajal v znamenju Škorpijona. Prinaša ji strast, željo po akciji in nestabilnost v kočljivih situacijah. Najbolj jo zlomita krivica in neiskrenost, ki nista v njeni domeni. Vse najboljše!

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Lovro Janša, slovenski slikar
Ciril Ribičič, slovenski pravnik, politik
Mike Tyson, ameriški boksar
Ralf Schumacher, nemški avtomobilski dirkač
Mitja Mežnar, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je bil v Ljubljani odkrit Ganglov spomenik Valentinu Vodniku. Umrl je Dare Ulaga, slovenski filmski in gledališki igralec in Pina Bausch, nemška koreografinja.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali poletni horoskop.

Dnevni horoskop za torek 30. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko bo luna v škorpijonu boste marsikaj reševali hitreje pisno, kot da bi omahovali pri soočenju. Le s partnerjem ravnajte v rokavicah, saj bo prisotna močna občutljivost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes se lahko pojavi nekaj zapletov. K sreči ste si dali na stran nekaj prihrankov, kar ne pomeni, da bi jih morali takoj začeti zapravljati. Prisluhnite starejšemu znancu, ki vas popolnoma razume.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste zaradi vpliva lune v škorpijonu hrepeneli po novostih, ki počasi prodirajo v vaše življenje. Imate občutek, da ste sedaj pripravljeni narediti kakšen korak, tudi če se boste morali čemu odreči.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni se morate z luno v škorpijonu odločiti, čeprav bi se radi še nekaj časa poigravali in obotavljali. Ne kolebajte preveč preveč glede obiska ali krajšega potovanja, saj vaši izgovori niso prepričljivi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z nekom se bosta danes kljub močnim energijam lune v škorpijonu nepričakovano dobro razumela, čeprav sta si med seboj precej različna. Prihaja povabilo, ki ste ga dolgo čakali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 30. junija 2020

Premislite o novi usmeritvi ali novi možnosti za poslovno sodelovanje. Dobili boste pravo informacijo, in sicer od nekoga, ki ga precej časa niste srečali in ste nanj nekako pozabili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Oddane tehtnice boste imele nekaj težav s finančnimi zadevami. Morda boste odkrile, da je nekdo do vas zelo neiskren. Počasi se približujete svojemu pravemu bistvu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj boste z luno v vašem znamenju rešili pozitivno, čeprav še vedno niste zadovoljni tako, kot bi lahko. Vprašajte se, kaj ste podarili osebi, ki sedaj ne more izpolniti obljub in dogovorov.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pazite danes na zdravje. Ne morete se odločiti za korenito novost glede dela. Zato je najbolje, da zaenkrat bolje poskrbite za tisto, kar se bo dogajalo v bližnji prihodnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poskusili boste doseči svoje, k sreči, z nekaj več navdušenja kot doslej. Zato boste s pomočjo lune v škorpijonu zazveneli prepričljivo in nekdo vam bo pomagal. Le v ljubezni ne bodite nestrpni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo čaka na vaš korak. Morda je za vas najtežji, ker ste se nedavno razšli v nekoliko nenavadnih okoliščinah in ob težkih besedah. Izkoristite priložnost, ki bo še kako prijetna.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Naredite danes, ko bo luna v škorpijonu kakšen nov korak, posebno v ljubezenskih odnosih. Ne bo vam žal, tako boste ponovno presenetili drago osebo, ki se je preveč umaknila.