Dnevni horoskop za torek 29. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 29. septembra 2020.

Dnevni horoskop za torek 29. september 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu se ne bojte priklopiti se na umirjene in nežne vibracije, ki vam nosijo prave odgovore.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Pravočasno poiščite rešitve, posebno glede določenih rutinskih nalog in podatkov. Tisto, kar že poznate, pa opravite brez vprašanj.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju rib

Danes bo povečana bo želja po romaniki in umirjenosti. Zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Pripravite primerno pomirjujočo kopel z eteričnimi olji kamilice, sivke in limone. Prijal vam bo dolg spanec, saj vas bo vodila želja po počitku.

Dan z luno v ribah je ugoden za striženje in urejanje nohtov, zagotovo se vam ne bodo cepili, poleg tega bodo močnejši in odpornejši. Z vodnimi energijami lune se boste intenzivno posvetili negi svojega telesa, še posebej stopalom. Lasje bodo hrepeneli po spremembi, vendar se bodo zadovoljili že z negovalno masko.

Saturn se začne gibati direktno v znamenju kozoroga.

Saturn se bo začel gibati v direktni smeri, kar pomeni, da bodo določene negativne energije za vami in z več zagona se boste spuščali v poslovni in finančni napredek. Teme skupnih debat bodo povezane s psihološkim področjem in osebnim napredkom.

Danes praznuje Manca Simčič: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Tehtnice. Je zelo dostojanstvena in lepo vzgojena, tradicionalne vrednote, pridobljene v zgodnji mladosti, močno vplivajo na njene navade. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Device. Ima dober razum in uživa v pogovoru z ljudmi.

Dober pogovor ji pomeni več kot mnogo drugih stvari, vendar pa lahko ima en problem. Ta vidik kaže, da ji je všeč, da prevzame aktivno vlogo v vsaki razpravi, to pomeni, da je veliko boljši govornik, kot poslušalec. Njena luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Ovna. Splošna smer njenega življenja bo napolnjena z mnogimi vzponi in padci, ter spremembami v skladu s psihološko naravo njenega temperamenta.

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Tone Pavček, slovenski pesnik, prevajalec in esejist
Janez Menart, slovenski pesnik, prevajalec
Theo Jörgensmann, nemški skladatelj
Igor Podpečan, slovenski harmonikar in baritonist
Dani Pedrosa, španski motociklistični dirkač

V Ljubljani odprto novo deželno gledališče, zgradba današnje Opere. Rodi se Imre Augustič, slovenski pisatelj in pesnik. Umrl je Vladimir Pavšič – Matej Bor, slovenski pesnik, pisatelj, dramatik, Anton Trstenjak, slovenski psiholog in Lojze Slak, slovenski harmonikar. Rodil se je tudi ukrajinski nogometaš Andrej Ševčenko.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 29. september 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekoliko manj boste danes kljub nežnemu vplivu lune v ribah analizirali. Prejeli boste mnogo komplimentov, ki vas bodo vsa za nekaj čas dvignili in vam pomagali, da lažje rešite tudi poslovne zadeve.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poskušajte se malce prilagoditi razmeram v svoji okolici. Nehajte misliti samo nase. Nekdo doma potrebuje vašo bližino in pozornost, vi ste pa iz dneva v dan vedno bolj hladni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Današnji dan z luno v ribah bo najbolj naklonjen poročenim parom in tistim, ki ste v daljših razmerjih. Ljubezen bo povsod okoli vas, vzemite si čas in ljubljeni osebi pokažite in povejte, kaj čutite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na poslovnem področju je čas, da prevzamete iniciativo za pomembno zadevo. Če se namreč ne boste zganili, bo nekdo drug prevzel zasluge za vaše trdo delo. Zapomnite si, da ljudje niso enaki.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj se bo hitro premaknilo, morda ravno v trenutku, ko si želite nekaj več počitka. Nimate nič proti, ravno obratno, obožujete taka presenečenja, ko vas predrami lepa vibracija.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 29. septembra 2020

Ves dan vas bo mikala narava in šport bo prava rešitev, tudi za tiste, ki ste nemirni. Lenoba bo odkorakala vstran. Tudi v službi vam bodo šli na roko, še posebej kar se tiče denarja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo od bližnjih se vam bo izgubil v svoj svet, se vam delno izogibal in vas s tem vznemiril. To lahko sproži vihar ali celo dilemo o obstoju sodelovanja. Rešili boste pomemben problem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nečesa zaradi nejasnih vibracij lune v ribah ne boste razumeli in s tem si boste ves dan belili glavo. Čustva bodo zelo uravnovešena. Ljubljena oseba bo razumela vaša stališča.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes prihaja priložnost za nekaj povsem novega. Na delovnem mestu boste napredovali predvsem pa boste s kolegi v službi razčistili razlike v odnosu do skupinskega dela in sodelovanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaša hladnost se bo danes nekoliko skrila in z luno v ribah boste pokazali svojo boljšo polovico svojega karakterja. Nekomu boste vztrajno pihali na dušo. Namen bo dosežen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poslovni pritiski bodo vsaj za nekaj časa popustili in vi lahko danes končno dobite končno svojih pet minut. Lažje se boste lotili tudi tistih stvari, ki vam že dolgo ne dajo miru.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sproščeni se boste z luno, ki vas spodbuja podali v dan in poskušali boste iz vsake situacije potegniti najboljše. Prijatelji vam stojijo trdno ob strani. Računajte na njihovo podporo.

Preverite: Tedenski lifestyle astro namig ali KAKŠEN TIP MOŠKIH VAS PRIVLAČI, GLEDE NA VAŠ MARS?