Dnevni horoskop za torek 26. januarja 2021

današnji dnevni horoskop
Današnji horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 26. januarja 2021.

Dnevni horoskop za torek 26. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Energija današnjega dne je za vas odlična spodbuda, da delujete skozi svoje občutke. Bolj pogumni ste kot se zavedate.

Nasvet za današnji dan: Izogibajte se danes konfliktom in nenehnemu prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih sadov.

horoskop danes
Horoskop

Luna je v znamenju raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je danes poudarek na domačem življenju. Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo zelo intenzivna.

Kaj pravi horoskop za torek 26. januarja?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Matija Čop, slovenski jezikoslovec
  • Ellen DeGeneres, ameriška filmska igralka
  • José Mourinho, portugalski nogometni trener
  • Nastja Čeh, slovenski nogometaš
  • Gustavo Dudamel, venezuelski dirigent in violinist

Na današnji dan je na Dunaju premiera Mozartove opere Così fan tutte. V Ljubljani se prične kongres Svete alianse. Rodil se je Paul Newman, ameriški filmski igralec, režiser in Marijan Lipovšek, slovenski skladatelj, pianist in pedagog. Prav tako se je rodil Maksim Gaspari, slovenski slikar in hokejist Wayne Gretzky. Umrl je Kobe Bryant, ameriški košarkar in Milan Žumer, slovenski nevrokirurg.

Katera astrološka znamenja bodo danes najbolj občutljiva?

Najbolj občutljivi boste danes rojeni v znamenju bika, dvojčka in device.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 25. DO 31. JANUARJA 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nizali boste ambiciozne načrte za prihodnost.

Ne spreglejte, da trenutno niste v harmoniji z določenimi ljudmi, zato ne pričakujte, da vam bodo sledili. Raje se usmerite v poglobitve.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na spletu se boste danes, ko bo luna v raku povezali z ljudmi, ki imajo razpredene lovke vsepovsod. V ljubezenskem odnosu še niste iznašli pravega recepta z srečo, zato razmislite bolj globoko.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kar se bo sprva zdelo lahkotno, se bo izkazalo za mnogo bolj naporno odločitev, kot ste mislili. Če se boste prepustili negativnim občutkom, se lahko spustite v dejanja, ki jih boste obžalovali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan z luno v vašem znamenju bo ugoden, čeprav boste imeli več dela kot prejšnje dni. Prav tako bodo zaživeli nekateri projekti, na katerih se je že nekaj časa nabiral prah. Prihaja čas boljšega počutja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če želite ostati v dobri formi in napredovati, se ne naslanjajte na svojo sposobnost improvizacije, ampak vztrajajte pri trdem delu. Energijsko sicer ne boste razpoloženi, a motivacijo lahko najdete.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pri aktivnih dejavnostih boste začutili, da vas nekaj ovira. Ponovilo se bo nekaj, kar vam nikoli ni bilo preveč všeč. Razširile se bodo slabe novice, vendar zaradi energije raka ne sklepajte le na podlagi tega.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morda vas bo nekdo prepričeval, da nimate prav, vendar boste tokrat pripravljeni iti do konca in se boriti. Spletle se bodo neke vezi, ki bodo kasneje koristne. Znali boste ločiti koristno od nekoristnega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sanjali boste zanimive sanje, zato bodo tudi dejanja bolj ležerna. Usmerjeni ste proti vrhu, od koder se pot za vas nadaljuje. Potrebovali boste le organizacijo in veliko samodiscipline.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na današnji dan boste slišali še več o nekem projektu, ki vas ta hip najbolj zanima in je za vas vroča tema. Z veliko vnemo in vplivom lune v raku se boste vrgli v delo in dosegli premik.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaša dejanja bodo, če ne boste previdni imela posledice, ki se lahko dotaknejo tudi vaših bližnjih. Pomislite torej, preden se odločite za veliko spremembo v svojem življenju, ki naj bo povezana z drugačnimi prijemi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste kljub luni v raku manj razpoloženi kot sicer. Preložite težje delo in resne obveznosti. Vzemite si več časa za družino, saj je opaziti, da ste zadnje čase precej raztreseni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pripravite se na kakšen korak nazaj in poskusite se zadovoljiti z majhnim. To pa ne pomeni, da bi se morali zapreti vase. Le počakajte in opazujte, dokler vas ne bodo vprašali za mnenje.

Preberite tudi: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP