Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25. januarja do 31. januarja

Ponedeljek bo povezan z energijo lune v znamenju dvojčkov, zato bo dopoldne zelo razigrano. Sedaj lahko opravite tudi zadeve, ki so vam še pred kratkim sprožale strah. Vaš pogum bo neustavljiv tudi v komunikaciji, zato malce izbirajte svoje besede. Ob 19.51 uri preide luna v raka. Razum boste malce odklopili, bodite pa pozorni na svoje notranje občutke, ki se bodo nizali.

blank

Luna v raku vam v torek in sredo prinaša več resnosti in delovne vneme, ki jo boste najbolje izkoristili rojeni v vodnih znamenjih. Pričakujete lahko tudi toplino v odnosih in prijazne komplimente, ki bodo božali vašo dušo.  Ljubezen bo imela dodano vrednost in sedaj je čas, da bo vse kar si želite izpadlo več kot čudovito. Nikar se ne zapletajte v vsako besedo, saj bi se hitro znašli v konfliktni situaciji.

V četrtek se luna pomakne v znamenje Leva, kar bo okrepilo strast in vaš prodoren um.

Pazite pa se pretiranega ega, saj nastopi tudi Polna luna, ki bo na vsakem koraku iskala pozornost. Prehajate v stabilnost, ki se bo če boste sledili pravim vzgibom najbolj izražala na poslovnem področju. Sposobni boste osebnostno napredovati in se spretno soočati z ovirami, ki se bodo pojavljale.  V petek se bo bister um podal na popotovanje, radovedni boste in pripravljeni na nove smernice. Pomemben bo tudi videz. Sebi in drugim privoščite popoln dan, obarvan s smehom in dobro energijo.

V soboto ob 9.02 uri preide luna v znamenje device. Vse bo tudi v nedeljo bolj zakomplicirano in malce nejasno. Prihaja potreba po samoorganiziranju, objameta vas lahko tudi pretirana kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi. Najbolj boste izpopolnjeni, če se boste lotili pospravljanja, temeljitega čiščenja ali urejanja zadev. Zanimalo vas bo tudi, kako izboljšati svoje prehranjevalne navade.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAPOVED 2021: ELEMENTI IN OSEBNA RAST, TER SOOČENJA