Dnevni horoskop za torek 25. maja 2021

torek dnevni horoskop
Dnevni horoskop za torek 25. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 25. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 25. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan brisače. Na današnji dan smo nekoč praznovali dan mladosti. Ne boste se mogli odločiti, katerim zahtevam naj sledite, saj vas bodo z vseh strani obremenjevali s takšnimi in drugačnimi vprašanji.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ostanite močni in pokončni in dokler vas položaj ne bo prisilil, ne odreagirajte.

torek dnevni horoskop
Luna je v znamenju škorpijona

Luna je v znamenju škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Danes boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano. Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku.

Mladost je nekaj, kar imajo samo mladi in kar cenijo samo starejši.

Agnar Nykle

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Enrico Berlinguer, italijanski politik
  • Borut Lesjak, slovenski skladatelj, pianist
  • Marjana Deržaj, slovenska pevka
  • Amy Klobuchar, senatorka slovenskega rodu
  • Milan Zver, slovenski družboslovec in politik

Na današnji dan v državah članicah Evropske unije potekajo volitve v Evropski parlament. Ameriški predsednik v Kongresu razglasi cilj pristanka človeške posadke na Luni. Odprt je bil Brooklynski most. Rodil se je Pieter Zeeman, nizozemski fizik in Ralph Waldo Emerson, ameriški esejist, pisatelj. Rodila se je tudi ameriška pevka Lauryn Hill in kanadski igralec in komik Mike Myers. Umrl je Marko Mrnjavčević, srbski kralj in Zoran Mušič, slovenski slikar, grafik.

Mladost prezira posledice in v tem je njena moč.

Martin Kessel
Katera astrološka znamenja se boste danes borila z ljubosumjem in nevoščljivostjo?

Danes se boste borili z ljubosumjem in nevoščljivostjo levi, tehtnice in kozorogi.

Kaj je smiselno početi v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da je danes smotrno dovoliti mladostni energiji da se razširi na višjo raven.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali SATURN V VODNARJU STOPA V FAZO RETROGRADNOSTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobili boste dobro idejo in tokrat boste točno vedeli kaj morate narediti. Imeli boste jasen cilj, ki se ga boste držali ne glede na pripombe vseh ostalih. Vseeno pa pazite na ton glasu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V dnevu z luno v škorpijonu boste prav uživali pri prijetnem sodelovanju, ki se vam obeta. Tudi partnerski odnos bo dobil novo podobo, takšno, da boste nanjo resnično ponosni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Morda potrebujete spremembo, nekoga, ki ga še ne poznate in vas že nekaj časa mika preko spleta. Luna v znamenju škorpijona bo iz vas izvabila vse kar tiščite v sebi že nekaj časa.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Misli bodo v današnjem dnevu zbrane, vendar malce nihajoče. Naredili si boste lestvico prioritetnih dejanj in se poglobili v svet zanimivosti, kar bo močno okrepilo vaš ego.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite danes, ko je luna v škorpijonu iskreni, saj boste s tem zaključili zadevo, ki se vleče že predolgo. Težave vam bo v večernih urah, ko boste zamišljeni povzročala komunikacija.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nasveti, ki jih boste delili bodo danes zelo modri. Ambiciozno se ozrite naprej in stopajte pogumno naprej po svoji dobro začrtani poti. Zanimivo pa je, da boste ves dan hrepeneli po nekom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dan z luno v škorpijonu, ki je pred vami, bo zaznamovan z manjšimi spori in predvsem zoprnimi dvomi. Vse to pa lahko pripelje do odločitev, ki jih boste kasneje morda obžalovali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Razčistili boste zadeve iz preteklosti in prišli do zaključka, da ste na dobri poti. Spoznali boste, da ste zadovoljni s sabo, veselilo vas bo vse kar bo povezano z razigranostjo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Če se boste potrudili in naredili tisto, kar vam bodo naročili, boste za to na koncu nagrajeni. Torej splača se vam, kajti vaš načrt je točno takšen kot mora biti, uspelo vam bo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če boste zaradi sarkazma, ki ga prinaša luna v škorpijonu preveč nesramni, lahko nekoga močno prizadenete. Bodite bolj nežni tako v besedah, kot dejanjih, saj boste le tako lahko zgradili lep odnos.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na vsak način se boste trudili, da bi ujeli nekaj umirjenosti, vendar vas ta trenutek še ne bo kmalu doletel. Enostavno še ni pravi čas za to, da bi se zadeve zgodile spontano, kot si po tihem želite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pripravite se na pestro dogajanje, ki vas čaka na čustvenem področju. Zaradi lune v škorpijonu bo vse skupaj tako intenzivno, da sploh ne boste vedeli, kaj je pomembno in kaj ne.

Preberite tudi: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP