Dnevni horoskop za torek 24. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 24. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 24. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 24. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nikar ne pozabite na nekaj, za kar ste si dolgo prizadevali. Ne ostanite nekako sredi poti tik pred ciljem. Vztrajajte s konjunkcijo med Luno in Neptunom do konca.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vaša pričakovanja se izpolnjujejo z zamudo. Prvi korak do tega, da bi vas drugi boljše razumeli je, da jim najprej tudi sami prisluhnete.

astrologija
Dnevni vpliv lune

Danes ob 20:57 uri preide Luna v znamenje Ovna

Dopoldan bo primanjkovalo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov.

Zvečer ko Luna preide v znamenju Ovna bo čas primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol.

Ne predajte se strahu. Če to storite, boste izgubili vez s srcem.

Paula Coelho

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Dominik Smole, slovenski dramatik
  • Jaser Arafat, palestinski voditelj
  • Rajko Koritnik, slovenski operni pevec
  • Paulo Coelho, brazilski pisatelj
  • Sauli Niinistö, finski politik

Na današnji dan je izbruhnil Vezuv in z lavo prekril Pompeje. Martin Strel po 58 dneh in 3.004 km konča plavanje po Donavi. V prodajo pride Windows 95. Ukrajina razglasi neodvisnost. Ustanovljena je bila Ljubljanska kreditna banka. V Krapini odkrijejo ostanke neandertalca. Janez Vajkard Valvasor se udeleži ribolova v Cerkniškem jezeru in ga natančno popiše. Rodil se je Avgust Černigoj, slovenski slikar, grafik in Avgusta Danilova, slovenska gledališka igralka, režiserka. Umrl je Ciril Zlobec, slovenski pesnik in Slava Klavora, slovenska narodna herojka.

Kakšno vzdušje bo ustvarila konjunkcija med Luno in Neptunom?

Dnevni horoksop napoveduje, da lahko s konjunkcijo pričakujete odličen spomin in povečano sposobnost vizualizacije.

Katera znamenja zodiaka bo danes spremljala sreča na področju kariere?

V današnjem dnevu lahko pričakujete srečo na področju kariere rojeni v ognjenih znamenjih.

Če si nekaj dovolj močno želite, stremi vse stvarstvo k temu, da se vam želja izpolni.

Paula Coelho

Preberite več: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Izčrpna analiza bo pokazala, česa si boste v prihodnje želeli in na kakšen način boste uporabili svojo prodorno energijo. Določiti si bo potrebno meje in nova, bolj iznajdljiva pravila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Radovedni ste, kako se bo nekaj, kar je za vas pomembno razpletlo, toda dan z luno v ribah bo sprva povezan z uspehom pri delu ali rešitvijo finančnega področja, ki vas bremeni že nekaj časa.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prilagodite se, saj se boste znova prepričali da ste v zadnjem času naredili prave korake. Glede čustvenih zadev bo prisotnih veliko praznih besed in bolj malo konkretnih dejstev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pozitivne misli, ki jih prinaša luna v ribah bodo ključ do dobrega počutja in osebne sreče. Sledili boste tistim principom, ki so se vam obrestovali v preteklosti. Naklonjena vam bo prijazna oseba.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pozitivne misli, ki jih prinaša luna v ribah bodo ključ do dobrega počutja in osebne sreče. Sledili boste tistim principom, ki so se vam obrestovali v preteklosti. Naklonjena vam bo prijazna oseba.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Organizirajte nekaj drugačnega, kar vas bo ponovno razvedrilo. Tudi na poslovnem področju se bo vse skupaj zavrtelo bolje od pričakovanega, kar vas vodi v nove zgodbe in svežino.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na poslovnem področju boste zaradi vpliva lune v ribah nekoliko manj priljubljeni, kar vas bo zaskrbelo, vendar tega ne boste pokazali. Po nepotrebnem ste v skrbeh, saj se bo vse kmalu uredilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Delovali boste zamišljeno, kar bo opazila tudi okolica. Nekaj zoprnih opravkov s finančnim področjem vas lahko močno vznemiri, vendar se boste znali tudi ustrezno pomiriti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izgubljeno energijo vam bo povrnil prijeten pogovor s simpatično osebo in osvobodili se boste določenega bremena. Zadeve se bodo zvečer, ko luna prehaja v znamenje ovna odvijale v smeri, ki bo pričakovana.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni bo pozno zvečer, ko luna preide v ovna veliko vznemirljivih iskric, toda bolj malo iskrenih besed, kar vam ne bo všeč. Nekdo se očitno ni spremenil, kar vas bo nekoliko razžalostilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je nova pot, ki vas bo navdušila in razbremenila. Možnosti za napredovanje se bodo pokazale že kmalu, zato jih spretno izkoristite. Tudi z denarjem boste imeli več sreče.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pričakujte kljub nežnim vibracijam lune v vašem znamenju več fizične energije in ključnih odločitev. Narediti morate analizo in preučiti, kaj si želite in česa ne, le tako se boste uspešno podali naprej.

Vas zanima: KAKO SONCE V DEVICI VPLIVA NA VAS?