Tedenski Lunin horoskop za obdobje 23.8.-29.8.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 23. do 29. avgusta
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 23. do 29. avgusta

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 23. do 29. avgusta

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek vas bo vodil vpliv lune v znamenju rib, zato pričakujte nežnost, prilagodljivost in bujno domišljijo. Znali se boste usmeriti v situacije, ki so bistvene za napredek, vendar ne preveč naporne za umirjene misli. Čas pred vami je zelo razsvetljeno obdobje, ko boste polni navdiha in umetniško razpoloženi, vaš um pa bo zelo dojemljiv in odprt za vsak namig iz podzavesti. Če se boste v določenih situacijah prepuščali samopomilovanju, vas lahko obsedejo strahovi in prav hitro se vas lahko poloti malodušje.

V torek ob 20.57 uri preide luna v znamenje ovna, vse skupaj bo postalo bolj vihravo in bolj temperamentno.

blank

Odločitve bodo hitre, niti za trenutek ne boste podvomili vase, povečana bo tudi samozavest. Če bo kdo preobčutljiv, ga boste enostavno ignorirali, saj na dolga razpravljanja ne boste pripravljeni, zmotila vas bo tudi ležernost drugih. Razveselili se boste prijetnih energij, ki vam bodo omogočile soočenja in veliko zabavnega dogajanja. Poprijeli boste za vse obveznosti, nič vam ne bo težko. V družbi boste tudi v sredo in četrtek zelo odzivni, vendar malce trmasti. V konflikte se tokrat raje ne zapletajte, saj se lahko končajo z glasnim prepirom.

Tokrat se ne boste pritoževali, ampak se boste znali sami potruditi, da skušate vse skupaj izboljšati.

V petek ob 6.26 uri preide luna v znamenje bika, zato se boste najboljše počutili v domačem okolju. Lažje se boste notranje umirili, kar vam bo vsekakor pomagalo do boljšega počutja. Na vsakem koraku boste znali poskrbeti zase veliko vam bosta pomenili odprtost in iskrenost. Postali boste bolj dovzetni za delo in spremembe.

Poskušali se boste dolgoročno organizirati in predvideti kaj bi lahko spremenili. Nikakor si ne boste v soboto dovolili dogajanja prepustiti naključnim vplivom. Vse boste želeli imeti pod nadzorom in najteže se boste soočali s situacijami, kjer se počutite izgubljeni ter nekomu odveč. V nedeljo zvečer prihaja klepetava energija, saj luna prehaja v znamenje dvojčkov.

Pripravljeno za Sensa.si