Dnevni horoskop za torek 23. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 23. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 23. marca 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za torek 23. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan meteorologije. Vaša notranjost danes ne bo niti za trenutek pozabila tudi na denarno plat, saj želite biti varni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Stežka vas bo spraviti iz ravnotežja, saj bo skladna energija tista, ki vas bo usmerjala in vzpodbujala.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 22.56 uri preide luna v znamenje leva

Vaše razpoloženje bo skozi dan nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Zvečer, ko preide luna v znamenje leva bo energija obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost.

Poslušaj preden spregovoriš, mogoče sprevidiš da je bolje če molčiš.

Ljudski pregovor

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • France Kidrič, slovenski književni zgodovinar
  • Ricardo Zonta, brazilski avtomobilistični dirkač
  • Nicholle Tom, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Andrea Dovizioso, italijanski motociklistični dirkač
  • Kyrie Irving, ameriški košarkaš

Na današnji dan sta brata Wright vložila prošnjo za patent, potem ko sta zgradila prvo letalo. Nasa je izstrelila vesoljsko plovilo Gemini 3. Rodil se je Michael Haneke, avstrijski režiser, scenarist, akademik in Anton Ocvirk, slovenski zgodovinar. Rodil se je tudi slavni matematik Jurij Vega in pevka Chaka Khan. Umrl je Marjan Jerman, slovenski novinar in Elizabeth Taylor, ameriška filmska igralka.

Katero znamenje zodiaka bo danes najlažje spraviti v jok?

Najlažje bo danes spraviti v jok rojene v znamenju leva, tehtnica in rib.

Kakšno energijo napoveduje za danes dnevni horoskop?

Dnevni horoskop napoveduje skozi dan nežno in prijetno energijo, ki se zvečer prevesi v optimistično in sproščeno.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če dejanja govorijo zase, se danes, ko se bo skozi dan luna nahajala v raku ne prenaglite.

Opazujte reakcije in se učite od tistih, ki so močnejši in imajo več izkušenj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Od vseh zodiakalnih znamenj ste vi najbolj vztrajni in pripravljeni čakati na uspeh. Današnji dan vam prinaša izpolnitev pomembne želje, ki jo v misli gojite že dlje časa.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne boste imeli pretirane potrebe po delu, kar boste pokazali na neprijazen način. Ne računajte, da bo odziv pozitiven, kljub temu nikar ne zabredite v nesporazume.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes vam bo z luno v vašem znamenju šlo zelo dobro pri finančnih zadevah. Posvetite se razmišljanju o projektih, ki vključujejo inovativna vlaganja. Zaupajte svojim občutkom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nestrpno boste skozi dan, ko bo luna v vodnem znamenju pričakovali odločitev, od katere je marsikaj odvisno. Za vsak primer se pripravite tako na slabšo, kot tudi na boljšo možnost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Obremenjeni boste z delom, ki vas čaka v naslednjih dneh, predvsem pa z odnosi v službi, ki niso stabilni. Večer z vplivom lune v levu bo poskrbel za bolj pozitivne vibracije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Finančne zadeve vam ne bodo šle dobro od rok, dokler se ne boste z nekom odkrito pogovorili o vseh podrobnostih. Prihajajo tudi druga pereča vprašanja za pogovor s prijateljem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Današnje dopoldne z luno v znamenju raka bo nekoliko obremenjujoče za vas. Ne dovolite, da drugi vplivajo na vas in se vpletajo v vaše zadeve, zato bodite jasni in odločni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na čustvenem področju se boste danes, ko se bo luna sprehajala po znamenju raka bolj kot ne držali znanih poti, za kakšno novost v srčnih zadevah bo treba počakati še nekaj časa.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Takoj vam bo danes jasno, kaj bi nekdo rad od vas. Imeli pa boste preveč dela sami s seboj, da bi se sploh ukvarjali z drugimi. Ljubezensko dogajanje se bo na koncu razpletlo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Za ljubezen si boste skozi dan, ko bo luna v raku vzeli več časa in energije. Po eni strani se boste zelo trudili, po drugi strani pa se boste tudi sami ustavili vselej tedaj, ko bo uspeh že na dosegu roke.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z vplivom lune v raku se boste skozi dan poglabljali v odnose, ki niso najbolj stabilni. Bodite pri tem potrpežljivi in vztrajni. Nekdo vas bo želel pretentati z lepimi besedami.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP